محمود خدمتی، مدیر اداره آموزش و پرورش کاشان، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت: لازمه تحقق سند تحول در نظام آموزشی برای رسیدن به خودکفایی و توسعه، توجه ویژه به توسعه هنرستان ها است.
وی با تاکید بر اینکه تجهیزات کنونی هنرستان ها متناسب با نیازها نیست افزود: استاندارد سازی امکانات، فضا و تجهیزات هنرستان ها ضروری است.
به گفته وی، کسب مهارت و کارآفرین دو شاخصه دانش آموختگان نظام آموزشی هنرستان هاست که می تواند برای آنها و دیگران ایجاد اشتغال کند.
مدیر اداره آموزش و پرورش کاشان در ادامه با اشاره به اشتغال به تحصیل حدود 2 هزار و 876 دانشآموز هنرستانی کاشانی در سال جاری اظهار داشت: این تعداد دانش آموز در 63 رشته علمی و مهارتی در 21 هنرستان کار و دانش و فنی حرفهای شاغل به تحصیل بودند.
*راهیابی هنرجویان کاشانی کار و دانش به مسابقات کشوری
خدمتی، راه یابی پنج نفر از هنرجویان هنرستان های کاشان به مرحله کشوری جشنواره علمی و عملی هنرستانها را خبر داد و گفت: نرگس گراوند، زهرا حسامی نیاسر، فاطمه ماشااله زاده، شهره صادقی ونی و محمد عطایی فر پنج هنرجویی هستند که در سیزدهمین جشنواره مهارتهای هنری شاخه كار و دانش با کسب رتبه اول در استان اصفهان به مرحله کشوری راه یافتند.
وی اظهار داشت: كاردانش نرگس گراوند و زهرا حسامی نیاسر در رشته معرق كاری چوب، محمد عطایی فر نیز در رشته طلا و جواهر سازی، فاطمه ماشااله زاده در رشته نقاشی و شهره صادقی ونی در رشته گرافیك شانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی حائز رتبه اول استان اصفهان شده و به مرحله كشوری راه پیدا كردند.
به گفته وی، مسابقات علمی و عملی هنرجویان کار و دانش و فنی و حرفه ای با هدف شناسایی و کشف توانمندی های دانش آموزان و معرفی ظرفیت های هنرستان ها برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما