به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از دفتر امام جمعه اصفهان، آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان، همزمان با ششمین روز از ماه مبارک رمضان در ادامه شرح خطبه متقین اظهار داشت: متقین از آنچه خدا بر آنان حرام کرده چشم پوشیده و گوش های خود را وقف دانش با منفعت کرده اند.
وی با بیان این مطلب که آنان در بلا و سختی و آسایش و راحت حالتی یکسان دارند، گفت: اگر خداوند برای اقامتشان در دنیا زمان معینی را مقرر نکرده بود از شوق به ثواب و بیم از عذاب به اندازه چشم به هم زدنی روحشان در بدنشان قرار نمی گرفت.
عضو مجلس خبرگان رهبری، اظهار داشت: رسول خدا (صلی الله علیه و آله) می فرمایند: در روز قیامت همه چشم ها گریان است مگر سه چشم، چشمی که از ترس خدا گریه کرده، چشمی که از حرام پوشیده شده و چشمی که شب زنده داری کرده است.
وی تصریح کرد: اهل تقوی کار بیهوده و لغو انجام نمی دهند لذا چشم و گوششان را جایی به کار می گیرند، که برای دنیا و آخرتشان منفعت داشته باشد.
آیت الله طباطبایی نژاد، کمی آرزو ها را از دیگر خصایص انسان متقی برشمرد و خاطر نشان کرد: امام خمینی(ره) به عنوان نمونه بارز یک انسان متقی در زمانی که ایران نا آرام است و پس از گذشت ۱۵ سال به ایران می آیند، وقتی در هواپیما خبرنگار احساس امام(ره) را سؤال می کند، امام(ره) می فرمایند: هیچ حسی ندارم، چرا که می داند وظیفه خود را انجام داده لذا خود را درگیر آرزوهای بلند نمی کند.
وی اظهار داشت: حضرت موسی بن جعفر(علیه السلام) در زندان هارون الرشید خداوند را شکر می کند و می فرماید: خدایا من از تو چیزی جز مکانی آرام برای عبادت نمی خواستم که برایم فراهم کردی.
وی صبر را از دیگر ویژگی های انسان متقی دانست و گفت: صبر بر دو قسم است، صبر بر عبادت و صبر برای ترک گناه و یک انسان متقی زمانی کوتاه را صبر می کند، تا به راحتی ابدی برسد.
پایان پیام/
نظر شما