مصطفی جوادی مقدم، رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان، صبح امروز(2تیر) به مناسبت آغاز فصل تابستان و غنی سازی اوقات فراغت به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت:پیش بینی می شود تابستان امسال 12 هزار نفر اعضای ثابت و غیر ثابت کانون ها از برنامه های طرح اوقات فراغت بهره مند شوند.
وی، برپایی جلسات قرائت قرآن، تفسیر و محافل انس با قرآن ر ا از جمله برنامه های اجرایی این طرح در ماه مبارک رمضان ذکر و تصریح کرد: برگزاری کلاس ها و دوره های آموز شی در رشته های متنوع علمی، قرآنی، ورزشی، هنری و دینی، اجرای مسابقات ورزشی و کتابخوانی، اجرای مراسم اعیاد، جشن ها و مناسبت های مذهبی از جمله برنامه های طرح اوقات فراغت کانون های فرهنگی هنری مساجد در تابستان است.
به گفته وی، غنی سازی اوقات فراغت نسل کودک،نوجوان و جوان از طریق کانون ها در سنگر مساجد با اجرای برنامه های پرمحتوای فرهنگی مذهبی نقش موثر و سازنده ای در تحکیم عقاید، باورهای دینی و روحیات خلقی آنها دارد.
*فعالیت 165 باب کانون فرهنگی هنری مساجد در کاشان/40 کانون روستایی و 125 باب شهری
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کاشان با اشاره به فعالیت 165 باب کانون فرهنگی هنری مساجد ثبت شده این شهرستان گفت: 40 باب از این تعداد در روستاها و 125 باب آن در شهر کاشان و توابع آن فعالیت دارد.
جوادی مقدم، در خصوص تعداد کانون های فرهنگی هنری مساجد کاشان در توابع و بخش های اظهارداشت: 22 کانون در بخش نیاسر(شهر نیاسر و روستاهای تابعه آن)، 20 کانون در بخش برزک (شهر برزک و روستاهای تابعه آن)، 15کانون دربخش قمصر(شهر قمصر، جوشقان کامو و روستاهای تابعه آن) و 88کانون در بخش مرکزی (شهرهای کاشان و مشکات و روستاهای تابعه آن فعالیت دارد.
وی افزود: تعداد کانون ها در شهر نیاسر سه باب، شهر جوشقان قالی پنج باب، شهر قمصر پنج باب، شهر مشکات یک باب و در شهر برزک هشت کانون است.
*فعالیت 6 کانون تخصصی در کاشان
به گفته وی، کانون های تخصصی ورزش در کانون شهرک 22 بهمن،حجاب و عفاف در کانون شهدای روستای سِن سِن، گردشگری کانون رضوی در مسجد آیت الله رضوی(ره) خیابان ملا محسن فیض کاشانی، عقاید اسلامی کانون مولی الموحدین در مسجد کوی سرو(ملک آباد)، تئاتر کانون امام علی(علیه السلام) شهر مشکات و کانون تخصصی سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان هفت کانون تخصصی فعال در این شهرستان است.
*فعالیت سه کانون ویژه در کاشان/فعالیت 9 کانون معین در شهر کاشان و بخش های آن
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کاشان فعالیت سه کانون ویژه محراب در دانشگاه علوم پزشکی، بشارت در زندان و سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه در شهر کاشان را یادآورشد و گفت: شهر کاشان دارای پنج کانون معین و چهار بخش این شهرستان نیز دارای چهار کانون معین است.
جوادی مقدم، اظهارداشت: کانون های معراج الصالحین مسجد باب الحوائج خیابان نطنز ، کریم اهل بیت (علیهم السلام) در مسجد امام حسن(علیه السلام) خیابان ملا فتح الله، نینوا در مسجد سیدالشهدا (علیه السلام) روبروی هنرستان کتابچی، خاتم النبیین(صلوات الله علیهم) در مسجد الرسول (حاجی منعم) خیابان امام خمینی(ره) و کانون سفیر ولایت در مسجد امام خمینی(ره) خیابان دارای(گذر آقا) از جمله کانون های معین کاشان است.
*فعالیت 105 باب کتابخانه با 110 هزار جلد کتاب در کانون های
وی در ادامه فعالیت 105 باب کتابخانه شامل 57 کتابخانه باز و 48 کتابخانه بسته در کانو ن های فرهنگی هنری کاشان را خاطرنشان کرد و گفت: این کتابخانه ها دارای 11 هزار جلد کتاب در حوزه های مختلف علمی، اجتماعی، هنری، مذهبی، سیاسی و قرآنی است.
*فعالیت 20 هسته پژوهش و 17 کانون دارای نشریه
به گفته وی، 20 هسته پژوهش نیز در 12 کانون فرهنگی هنری مساجد کاشان فعالیت دارد و 17 کانون این شهرستان در زمینه چاپ نشریه فعال و نیمه فعال است.
*اجرای طرح تلاوت نور در 180 مسجد کاشان
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کاشان،اجرای طرح تلاوت نور در 250 مسجد این شهرستان را تاکید کرد و گفت: این اداره تاکنون 2 هزار 200 جلد قرآن به مساجد کاشان اهدا کرده است که 110 جلد آن مربوط به سال گذشته بوده است.
*فعالیت 10 خانه نور و چهار مرکز دیجیتال در کاشان
جوادی با تاکید بر فعالیت 10 خانه نور در کانون های فرهنگی هنری مساجد کاشان افزود: چهار خانه مرکز دیجیتال در کانون های فرهنگی هنری مساجد بقیهالله الاعظم(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهر قمصر، شهرک 22 بهمن، الزهرا(سلام الله علیها) خیابان شهید صالحی و کانون شهید اردهال در مسجد جامع فین کاشان در سه شاخه ارائه اینترنت پاک، فروش نرم افزار تخصصی با تخفیف و بازی های رایانه ای ارائه خدمات می دهد.
پایان پیام/
نظر شما