تربیت محصول مشترک تلاش خانواده و نهادهای فرهنگی است

خبرگزاری شبستان: یک استاد حوزه با بیان اینکه بین آموزش مراکز فرهنگی دینی و محیط خانواده نباید تضاد وجود داشته باشد، گفت: تربیت محصول مشترک تلاش خانواده و نهادهای فرهنگی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت، حجت الاسلام محمد عباسی، استاد حوزه در آیین افتتاحیه طرح غنی سازی اوقاف فراغت کانون شهید احسانبخش رشت که روز گذشته( ۴ تیر) در سالن اجتماعات مصلی امام خمینی(رحمه الله علیه) رشت برگزار شد، اظهار کرد: از دغدغه های پدران و مادران ایرانی تربیت و رشد معنوی کودکان و نوجونان است.

وی با بیان اینکه تربیت دین، حرکت بر مبنای دین را سبب می شود، گفت: لذت بخش ترین فعالیت فرهنگی مشاهده ثمره فعالیت دینی در رفتار و گفتار یک کودک و نوجوان است.

 این استاد حوزه، بر ارتباط چهره به چهره مربیان و پدران و مادران با نوجوانان تاکید کرد و گفت: ارتبط چهره به چهره آموزش را موثر و تاثیرگذار می کند. 

وی خاطرنشان کرد: مربیان تلاش کنند تا کودک و نوجوان آنچه را که میآموزد برای عمل باشد و  آموزه های اسلامی در رفتار او بروز داشته باشد.

عباسی، تربیت را محصول مشترک تلاش نهادهای فرهنگی و خانوادهها دانست و گفت: خانواده‌ ای که دغدغه تربیت دینی فرزند خود را دارد باید همه شرایط را برای این مسئله فراهم کند. 

وی به تلاش خانواده‌ها برای مهیا کردن شرایط درس خواندن و آمادگی برای کنکور اشاره کرد و گفت: همانطوریکه خانواده ها در ایام منتهی به کنکور همه شرایط را برای موفقیت فرزند خود در کنکور آماده می کنند باید به تربیت دینی هم دقت داشته باشند و شرایط آن را فراهم کنند. 

این استاد حوزه، تربیت فرزند مسئله بسیار مهم خواند و خاطرنشان کرد: بین آموزش‌های کانون و  محیط خانواده نباید تضادی وجود داشته باشد. 

وی اذعان داشت: وقتی دانش آموز با مسائل اسلامی آشنا می‌شود باید محیط خانواده در تضاد با آموزش ها نباشد و عرصه تمرین عملی آن آموزه ها باشد.

عباسی تصریح کرد: اگر خانواده ها با بستگانی مرتبط باشند که معتقد و مقید به رعایت شئون اسلامی نباشند، آموزش های فرهنگی و دینی فرزندان خنثی می شود.

 پایان پیام/

 

کد خبر 468292

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha