حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمد واعظ موسوی عضو مجلس خبرگان رهبری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم، عنوان کرد: ماه مبارک رمضان، ماه ضیافت الهی است که خداوند، همه بندگان شایسته و صالح را به این مهمانی دعوت کرده است.
عضو مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: مسجد به عنوان مرکز و کانونی است که دلهای عاشق را برای استفاده بهینه از این فضای معنوی دور هم جمع میکند و جایگاه شایستهای در دین اسلام دارد و از زمان صدر اسلام، نگاه ویژهای به مسجد به عنوان خانه خدا و خانه مؤمنین به خداوند قلمداد شده است.
دشمنی غرب با اسلام و نسل پاک ایران به روشنی قابل درک است
حجت الاسلام و المسلمین واعظ موسوی تصریح کرد: اگر امروز آمریکا و غرب صدها معادله علمی پیچیده را حل کرده باشد، یکی از آنها را از طریق ماهواره ارسال نمیکنند، بلکه تمام تلاش خود را در مخفی نگه داشتن چنین معلوماتی به کار میبندد.
وی افزود: دنیای غرب حاضر است برای انحراف نسل نو، انواع فیلمها و برنامههای فاسد را با هزینههای گزاف تهیه کرده و به صورت رایگان در اختیار جوامع انسانی به خصوص جوانان نظام اسلامی قرار دهد و اگر نسل جوان توجه کند، دشمنی غرب را با اسلام و نسل پاک به روشنی درک میکند.
استاد سطح عالی حوزه علمیه قم اظهار کرد: دشمن نسبت به آنچه مربوط به رشد علمی ماست، نهایت بغض را به کار میبندد، اما نسبت به آنچه که مایه ننگ جوانان ماست و آنها را از درون تهی میکند، سرمایهگذاریهای کلانی انجام میدهند.
انگیزه ساخت مساجد فقط نماز خواندن نیست
حجت الاسلام و المسلمین واعظ موسوی ادامه داد: دشمن از طریق تمسخر و به بازی گرفتن دین و نماز و کاهش جذابیت، نورانیت و معنویت برنامههای مسجد در نظر جوانان، سعی در گمراه کردن مسجد داشتند، به همین دلیل، مقام معظم رهبری (مد ظله) و جمعی از علما همواره از مسجد به عنوان سنگری برای مبارزه با خرافات و اوهام و عقاید باطل یاد میکنند.
وی گفت: ما باید از این مرکز نورانی برای بسط و گسترش عدالت، علم، هدایت، اخلاقیات و دیانت بهره بگیریم، به گونه ای که مسجد، از اکتفا کردن به نماز جماعت خارج شود و هر چند نماز خواندن در مسجد ثوابهای زیادی دارد، اما تنها انگیزه از ساخت مساجد فقط نماز خواندن نیست.
مسجد مرکز فرهنگی نجاتدهنده و آرامشبخش/مسجد سپری در برابر شبهات
عضو مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: علما و نخبگان هر محل باید مسجد را قلعه و دژ حفاظتی افکار نسل نو قرار دهند تا هر شبهه ای که در ذهن جوانان به وجود آمد، با شرکت در مسجد و با استفاده از فیوضاتی که در مسجد عرضه میشود، بتواند شبهه خود را برطرف کند.
حجت الاسلام و المسلمین واعظ موسوی تصریح کرد: مسجد یک مرکز فرهنگی نجاتدهنده و آرامشبخش است و همچنین سپری در برابر شبهات خواهد بود و بدیهی است که این امور تنها به دست امام جماعت، هیأت امنا و حلقه مرکزی مسجد حل نمیشود.
وی تأکید کرد: همه دستگاههای فرهنگی و اجرایی از جمله اوقاف، حوزهها و دانشگاه ها، آموزش و پرورش، سازمان تبلیغات اسلامی، دفتر تبلیغات اسلامی، امور مساجد، استانداری، شهرداری و رسانهها باید تدبیری بیندیشند و مسجد را آنگونه که اسلام توصیه کرده است و مورد انتظار نظام و جامعه اسلامی است، بسازند.
هزینههای فرهنگی در مساجد به عنوان یک سرمایهگذاری درازمدت برای واکسینه کردن نسل جوان است
استاد سطح عالی حوزه علمیه قم اظهار داشت: مسلما انجام کارهای فرهنگی و برگرداندن کارکردهای مسجد که امروز مورد غفلت واقع شده است، هزینههایی را برای دولت و مردم و سازمانهای فرهنگی تحمیل میکند، اما باید این هزینهها به صورت مخلصانه تأمین شود.
حجت الاسلام و المسلمین واعظ موسوی اضافه کرد: هزینههای فرهنگی در مساجد نباید به عنوان هزینه بلکه باید به عنوان یک سرمایه گذاری درازمدت برای واکسینه کردن نسل جوان و نسلهای بعدی مورد استفاده قرار بگیرد تا بتوان از مساجد بهره گرفت.
مسجد دژ تسخیرناپذیر اعتقادات دینی در برابر شبهات
وی یادآور شد: مسجد میتواند با مدیریت قوی و ارتباط با افراد محل، همه شبهات فکری، اعتقادی، علمی، اخلاقی و به ویژه سؤالات و چراهایی که نسبت به مسائل سیاسی و اعتقادی وجود دارد، پاسخ دهد و با توجه به این که امسال به نام همدلی و همزبانی ملت و دولت معرفی شده است، مسجد میتواند هماهنگی، انسجام و اتحاد را بین آحاد مردم ایجاد کند.
عضو مجلس خبرگان رهبری در پایان گفت: مسجد میتواند به عنوان دژ تسخیرناپذیر اعتقادات دینی در برابر شبهات، حملات و شبیخون فرهنگی دشمن مورد استفاده آحاد ملت به خصوص اقشار جوان و افراد تحصیل کرده باشد.
پایان پیام/
نظر شما