به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، بیست سومین نمایشگاه بین المللی قرآن در بخش های مختلف مکتوب، عفاف وحجاب، دانشگاهی دیجیتال، حوزوی و... از سوم تیرماه فعالیت خود را آغاز کرد و اکنون که بیش از دو هفته از فعالیت آن می گذرد برخی از غرفه مورد توجه بازدیدکنندگان قرار گرفته است.
یکی از غرفه ای موفق بیست وسومین نمایشگاه بین المللی قرآن غرفه عرضه محصولات نرم افزاری زیارت مجازی اماکن مذهبی است که این غرفه در بخش رسانه های دیجیتال، در میانه گذر هنر واقع شده است.
نرم افزار زیارت مجازی اماکن مذهبی محصولی از موسسه روح پاسیان است که امکان زیارت 700 مکان مذهبی را به کاربرانش می دهد.این اماکن مذهبی واسلامی شامل، حرم امام حسین(ع)، حرم حضرت عباس(ع)،خانه کعبه، مسجدالنبی(ص) و 700 مکان دیگر است.
از جمله ویژگی های این نرم افزار تصاویر سه بعدی و واقعی آن است که مخاطب را در فضای زیارت واقعی قرار می دهد.از طرفی نیز این نرم افزار به گونه ای طراحی شده است که اگر زایر در هر موقعیت ایستاده باشد زاویه دید حرم و یا ضریح مطهر امام معصوم به نمایش در خواهد آمد.لذا کاربران می توانند با خرید این نرم افزار به هرشکلی زیارت کنند و به هر سمتی حرکت کنند.
این گزارش می افزاید،پخش ادعیه وزیارت نامه متناسب با مکان انتخابی و مداحی مخصوص با آن زیارت نیز از دیگر ویژگی های نرم افزار زیارت مجازی اماکن مذهبی است.
گفتنی است این نرم افزار به ارزش 15هزار تومان قیمت گذاری شده اما در نمایشگاه قرآن بازدیدکنندگان می توانند آن را با قیمت 10 هزار تومان تهیه کنند.
گفتنی است، متاسفانه در سال های اخیر روند تولید محتواهای مذهبی و قرآن و عترت کند شده و مورد رضایت نیست، تلاش ما بر این است که در بیست و سومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم بر این موضوع تمرکز کنیم و بررسی های لازم را برای سرعت بخشیدن بر تولید این محتواها و افزایش کیفیت آنها انجام دهیم. با توجه به گسترش استفاده از فضای مجازی و نفوذ رسانه های دیجیتال در جامعه، استفاده از این فرصت برای انتقال مفاهیم قرآنی باید مورد توجه قرار بگیرد و نمایشگاه بین المللی قرآن کریم به خوبی این امکان را در اختیار فعالان این حوزه قرار می دهد.
بخش رسانه های دیجیتال بیست و سومین نمایشگاه بین المللی قرآن، تنها به فروش محصولات اختصاص ندارد . بلکه امسال تمرکز فعالیت ها بر تولید محتوای قرآنی و مذهبی خواهد بود..
شرکت های تولیدکننده محصولات نرم افزاری، اپلیکیشن های کاربردی تلفن های هوشمند، رسانه های برخط و وب سایت ها در غرفه های این بخش از نمایشگاه به ارائه محصولات خود خواهند پرداخت.
معرفی نرمافزارهای رسانهای حوزه قرآن و عترت، برنامههای کاربردی رسانههای هوشمند و همراه حوزه قرآن و عترت، بازی، سرگرمی و نرمافزارهای کودک و نوجوان در حوزه قرآن و عترت، پایگاههای اینترنتی حوزه قرآن و عترت، نرمافزار و پایگاههای مرتبط با سبک زندگی قرآنی و معرفی نرمافزار و پایگاههای مرتبط با بیداری اسلامی، بخشی از فعالیت های بخش رسانه های دیجیتال نمایشگاه بین المللی قرآن است.
انتقال مفاهیم قرآنی از طریق ابزارهای دیجیتال، برگزاری کارگاهها و نشستها، ثبت پایگاههای اینترنتی ارائه دهنده خدمات قرآنی در فضای مجازی و رونمایی از آثار فاخر قرآنی و معارفی در حوزه رسانههای دیجیتال، از فعالیت های جنبی این بخش به شمار می رود.
محصولات دیجیتال این بخش بسیار متنوع و مناسب گروه های سنی مختلف از کودکان و نوجوانان تا بزرگسالان تهیه شده و قرار است پاسخگوی مخاطبان عادی و محققان قرآنی باشد. از پیشکسوتان این حوزه هم دعوت شده تا با شرکت در این بخش تجارب خود را با مخاطبان در میان بگذارند.
سال گذشته برای اولین بار جشنواره وبلاگنویسی در بخش رسانه های دیجیتال نمایشگاه برگزار شد و وبلاگ نویسان فعال تا پایان ماه مبارک رمضان فرصت داشتند وبلاگهای خود را با مضامین قرآنی به روز کنند. بخش ثبت ایده های قرآنی نیز یکی از موفق ترین غرفه های این بخش در دور قبلی برگزاری نمایشگاه بود و در این بخش روزانه به طور متوسط 30 تا 40 ایده قرآنی توسط مراجعه کنندگان به ثبت رسید.
پایان پیام/
نظر شما