غرفه آموزش قرآن با روش های نوین هنری جذاب ترین بخش نمایشگاه

خبرگزاری شبستان: بخش آموزش و پرورش بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن با غرفه های متفاوت فعالیت می کند که آموزش قرآن با روش های نوین هنری جذاب ترین آنها است.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، بخش آموزش و پرورش بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن با غرفه های آموزش قرآن و فن آوري و مسابقات قرآن و نماز، حفظ موضوعي، فرشتگان زميني(آموزش قرآن در مدارس استثنايي)،  تجلي قرآن درآئينه علوم، نجوم، آموزش قرآن با شيوه هاي نوين هنري وخلاقيت، صحت قرائت و آموزش احكام، ختم قرآن(گلبرگ ها) هر شب فعالیت می کند.

 

همچنین  دفتر بخش آموزش و پرورش - طرح وبرنامه،  دارالقرآن ومدارس قرآني، كتابهاي قرآن درسي و مجلات رشد قرآن، آموزش مفاهيم باقصه هاي قرآني(نقالي)، عترت و طرح مصباح الهدي، شاهد و استعداد هاي درخشان، خبرگزاري پانا از دیگر غرفه های این بخش است.

 

گفتنی است، سال گذشته فعالیت بخش وزارت آموزش و پرورش با 10 غرفه دنبال می‌شد که امسال تعداد این غرفه‌ها به 14 غرفه افزایش پیدا کرده است. دستاوردهای مراکز دارالقرآن آموزش و پرورش از جمله غرفه‌های بخش آموزش و پرورش نمایشگاه امسال است، با توجه به اینکه در سال جاری 650 دارالقرآن آموزش و پرورش احیا شده‌اند، فعالیت این دارالقرآن‌ها در قالب غرفه‌ای مجزا به بازدیدکنندگان معرفی می‌شود.

 

بنابراین گزارش فرشتگان زمینی از دیگر غرفه‌های این بخش است . در این غرفه علاوه بر عرضه فعالیت‌های قرآنی دانش‌آموزان استثنایی، برخی از دانش‌آموزان استثنایی که دارای استعدادهای ویژه‌ای در حوزه قرآنی هستند نیز حضور داشته و به فعالیت‌های قرآنی می‌پردازند. در این غرفه فعالیت‌ها و دستاوردهای قرآنی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور نیز نمایش داده می‌شود.

 

امسال غرفه‌ای با عنوان «تجلی قرآن در آیینه علوم» داریم که در این غرفه علوم مختلف از منظر قرآن بررسی شده و نمایش داده می‌شود.با توجه به مسئولیت آموزش عمومی قرآن که به وزارت آموزش و پرورش واگذار شده است غرفه «آموزش» نیز در این بخش پیش‌بینی شده که در این غرفه جنبه‌های مختلف آموزش قرآن متناسب با گروه‌های سنی مخاطبان ارائه می‌شود.

 

33 دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزی از دیگر غرفه‌های این بخش است که در این غرفه نیز دستاوردهای وزارت آموزش و پرورش در حوزه برگزاری مسابقات قرآن دانش‌آموزان و فرهنگیان به نمایش گذاشته می‌شود. «کتب درسی» از دیگر غرفه‌های این بخش است که در این غرفه علاوه بر معرفی کتب درسی پایه‌ها و مقاطع مختلف تحصیلی، مولفان کتاب‌های درسی قرآن نیز هر روز در غرفه حضور پیدا می‌کنند تا علاقه‌مندان و بازدیدکنندگان نمایشگاه قرآن سوالات خود را از آنها بپرسند و به بحث و گفت‌وگو با هم بپردازند.

 

سازمان دانش‌آموزی یکی از سازمان‌های وابسته به وزارت آموزش و پرورش بوده و این سازمان به اجرای فعالیت‌های تشکیلاتی برای دانش‌آموزان می‌پردازد غرفه‌ای با عنوان «سازمان دانش‌آموزی» در این بخش فعالیت دارد.

 

این گزارش می افزاید: با توجه به اینکه یکی از بهترین ابزار برای عرضه فعالیت‌های قرآنی ابزار هنر است غرفه‌ای با عنوان «تجلی قرآن در آیینه هنر» در این بخش پیش‌بینی شده که در این غرفه نیز آثار هنری دانش‌آموزان در حوزه قرآن کریم نمایش داده می‌شود، همچنین دانش‌آموزان با حضور در این غرفه به خلق آثار هنری در رشته‌های مختلف می‌پردازند.

 

برگزاری دوره‌های ختم قرآن به صورت روزانه با عنوان «گلبرگ‌های قرآنی» از دیگر فعالیت‌های بخش وزارت آموزش و پرورش است. همچنین در بخش وزارت آموزش و پرورش نمایشگاه امسال که در فضای 130 متری فعالیت دارد برای نخستین‌بار غرفه‌ای با عنوان «مدارس سمپاد» پیش‌بینی شده که در این غرفه فعالیت‌های قرآنی مدارس سمپاد و دانش‌آموزان بااستعداد عرضه و معرفی می‌شود.

 

غرفه آموزش قرآن با روش های نوین هنری و خلاقیت از جمله بخش های پرمخاطب و جذاب بخش آموزش و پرورش بیست و سومین نمایشگاه بین المللی قرآن است. در این غرفه روش های هنری خلاقانه برای آموزش مفاهیم مختلف بخصوص قرآن کریم ویژه دانش آموزان و حتی مربیان ارایه می شود.

 

در همین راستا نیز وسایل کمک آموزشی همچون تصویرگری سه بعدی، آموزش پرده خوانی، تصویرسازی به کار گرفته می شود تا مفاهیم بهتر در ذهن مخاطب جای بگیرد. بر همین اساس این طرح را در دبیرستان های مختلف اجرا شده و دانش آموزان ابزارهای خلاقانه و کمک آموزشی خود را برای عرضه در نمایشگاه قرآن به نمایش گذاشته اند که از این میان می توان به کتاب های سه بعدی اشاره کرد به گونه ای که داستان های قرآنی و شخصیت سازی آنها با تصویرگری سه بعدی نمایش داده می شود.

 با توجه به اینکه این غرفه یکی از شلوغ ترین غرفه های نمایشگاه سال گذشته بوده است امسال به دلیل جای نامناسب استقبالی از آن صورت نگرفته و علرغم اینکه این روش در پارک ها و یا نمایشگاه های مختلف به اجرا گذاشته شده است و مورد استقبال بسیاری از مخاطبان قرار گرفته است به هر حال هنر و خلاقیت جذابیتی دارد که می تواند اشتیاق دانش آموزان را به فراگیری مفاهیم مختلف افزایش دهد.

بر همین اساس در ساعات پرورشی برخی از مدارس فرصتی ایجاد شده تا دانش آموزان با خلاقیت های خود ابزار هنری را تولید کنند. بر همین اساس کتاب هایی به صورت سه بعدی طراحی شده که پشتوانه آن تحقیق و پژوهش دانش آموزان است و حتی برخی از این دانش آموزان دانش و پژوهش خود را به صورت شفاهی برای دیگر دانش آموزان بیان می کنند. یکی از نمونه خلاقیت ها نقاشی با ابزار ساده قاشق است که دانش آموزان با یک وسیله ساده همچون قاشق تصویرگری های زیبایی با موضوعات مختلف را داشته اند.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 469391

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha