استفاده از ظرفیت رسانه ای کشور جهت ارتقای فرهنگ اسلامی و ایرانی

خبرگزاری شبستان: معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، به روش های برخورد با اثرات مخرب شبکه های اجتماعی اشاره کرد و افزود: باید با برنامه ریزی از ظرفیت های رسانه ای، شبکه های اجتماعی و فضای مجازی که در اختیار داریم در جهت ارتقای فرهنگ دینی، اسلامی و ایرانی خود استفاده کنیم.

فتاح محمدی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد به خبرنگار خبرگزاری شبستان در یاسوج، گفت: آنچه که امروز به عنوان یک رسانه جمعی تاثیرات به سزایی در رفتارهای فردی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی جامعه دارد شبکه های اجتماعی بوده که خواسته یا ناخواسته این شبکه ها امروز در حوزه های مختلف فضای مجازی در حال گسترش فعالیت خود هستند.

 

وی افزود: آن چیزی که مسئولیت ما را سنگین می کند این است که ما بتوانیم با برنامه ریزی و سیاست گذاری تلاش کنیم از ظرفیت های رسانه ای، شبکه های اجتماعی و فضای مجازی که در اختیار داریم در جهت ارتقاء فرهنگ دینی، اسلامی و ایرانی خود استفاده کنیم.

 

محمدی اظهار داشت: این ظرفیت در مکتب و دین ما وجود دارد که بتواند ظرفیت های فرهنگی، فکری و اعتقادی جوانان را بهینه، مصونیت سازی و توانمند کند.

 

این مسئول فرهنگی و اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: اگر همه مردم با حساسیت در کنار دولت مردان که سیاست گذاری می کنند این حساسیت را به خوبی درک و متناسب با آن ظرفیت های ایرانی و اسلامی خود را اثبات کنند، قطعا این شبکه ها نمی توانند آسیب و تهدیدی برای فرهنگ اسلامی ما باشند.

 

وی خاطرنشان کرد: آن چیزی که مهم بوده این است که باید تلاش کرد جوانان و مردم را مشارکت داده و آگاهی های عمومی آنها را ارتقاء دهیم تا بتوان در برابر این تهدیدها و آسیب ها مقابله کرد.

 

محمدی با اشاره به این که باید شبکه هایی که فاقد مجوز هستند، حتما الزام به دریافت مجوز شوند، گفت: در راستای فعالیت های اجتماعی و فرهنگی باید فرهنگ فعالیت در این شبکه ها توسط دستگاه های متولی آموزش داده شود و در نهایت نظارت دقیق بر فعالیت های این شبکه ها انجام گیرد که احیانا اگر فارغ از شرح وظایفی که متناسب با حوزه فرهنگی، اجتماعی، ایرانی و اسلامی ماست صورت گیرد متناسب با قانون برخورد شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 469953

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha