بحث اقتصاد مقاومتی در سیاستهای کلی برنامه ششم متبلور است

خبرگزاری شبستان: عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به ابلاغ سیاستهای کلی برنامه ششم در بخش اقتصادی گفت: بحث اقتصاد مقاومتی در سیاستهای کلی برنامه ششم متبلور است.

غلامرضا اسداللهی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به ابلاغ سیاستهای کلی برنامه ششم در بخش اقتصادی به خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان گفت: در سیاستهای کلی برنامه ششم نیز بحث اقتصاد مقاومتی در راس موارد است.

وی اظهار کرد: با توجه به اینکه سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی از سوی رهبری تنظیم و ابلاغ شد و دولت و مجلس نیز اجرای این سیاستها را مدنظر قرار داده اند لذا شاهدیم در برنامه ششم توسعه نیز آنچه در سیاستهای رهبری در بندهای اقتصادی این سیاستها تبلور دارد بحث اقتصاد مقاومتی است.

وی اظهار کرد: در حال حاضر باید احکام اقتصاد مقاومتی را در برنامه ششم توسعه بیاوریم و دولت نیز مکلف است هر ساله بودجه این موضوع را به مجلس ارایه کند.

اسداللهی تاکید کرد: اینکه در ابتدای برنامه ششم توسعه کجا بودیم و در پایان این برنامه به کجا می‌رسیم بحثی است که باید با برنامه‌ریزی دقیق و سنجیده آن را پیش ببریم.

وی با اشاره به اتکای 40 درصدی بودجه کشور به نفت گفت: متاسفانه بودجه ما نفتی است و با توجه به تحریمهای اقتصادی دشمن می بینیم که بودجه ما بسیار از این موضوع متاثر می‌شود این در حالی است که ما می توانیم با یک برنامه ریزی دقیق و مدون در طول برنامه ششم توسعه بدون اتکا به نفت بودجه مان را اداره و هدایت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: ما با برنامه‌ریزی دقیق می‌توانیم به مقصد برسیم و رسیدن به هدف و قله انجام شدنی است.

وی اضافه کرد: باید با توجه به داشته های داخلی و سرمایه های انسانی و مادی در حوزه غیرنفتی اقتصادمان را پایگذاری کنیم تا بتوانیم به مراحل مشخص برسیم. و اگر اقتصادمان را خوب برنامه ریزی کنیم با توجه به زیرساختهایی که در بخش صنعت فراهم کرده ایم می توانیم به رشد قابل قبول برسیم.

وی با اشاره به بندی از این سیاستها در رابطه با رشد 8 درصدی گفت: این رشد قابل دسترسی است البته به شرط آنکه احکام برنامه را طوری دولت تدوین و در مجلس مصوب کنیم که قابل اجرا باشد.

وی اضافه کرد: متاسفانه ما برنامه های سوم و چهارم و پنجم به درستی اجرا نکرده ایم و کشور را بدون برنامه دولتها اداره کرده‌اند و لازم است هر ساله ارزیابی داشته باشیم که اجرای هر برنامه پنجساله در کجا قرار دارد.

وی تصریح کرد: ما باید در تنظیم هر برنامه پنجساله یک الگوی بینابینی را پیش‌بینی و براساس آن پیش برویم که این الگو قابلیت اجرا و عملیاتی شدن داشته باشد.

وی با بیان اینکه باید از تدوین و تصویب برنامه آرمانی و رویایی و بلندپروازانه خودداری کنیم گفت: ما باید برنامه ای را تدوین و مصوب کنیم که قابلیت اجرا داشته باشد.

وی اضافه کرد: برنامه ششم توسعه برش دیگری از برنامه 20 ساله توسعه کشور است و باید احکام آن قابلیت اجرا برای رسیدن به اهداف چشم انداز 20 ساله این کشور را داشته باشند.

پایان پیام/

 

کد خبر 470082

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha