ارتباط با مساجد، تنها راه حفظ مبانی اعتقادی جوانان در برابر تهاجمات فرهنگی

خبرگزاری شبستان: عضو شورای شهر مشهد با اشاره به کمبود ۶۰۰ مسجد در شهر مشهد، گفت: تنها چیزی که می تواند جامعه و مبانی اعتقادی جوانان را از خطرهای موجود حفظ کند، ارتباط با مساجد است.

حجت الاسلام علی اصغر لطفی، رئیس کمیسیون ویژه نظارت و امر به معروف و نهی از منکر شورای اسلامی شهر مشهد در بازدید از غرفه خبرگزاری شبستان خراسان رضوی در دهمین نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت مشهد، به خبرنگار شبستان گفت: مشهد به عنوان پایتخت معنوی ایران باید محور برگزاری  فعالیت‌های قرآنی باشد.

 

وی با بیان اینکه بالاترین ظرفیت ماه مبارک رمضان، قرآن و عترت است، گفت: با توجه به نزول کتابهای آسمانی به ویژه قرآن کریم در ماه رمضان، اجرای برنامه هایی همچون برگزاری نمایشگاه قرآن و عترت، می تواند بستر مناسبی برای توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی بشمار رود.

 

عضو شورای شهر مشهد با اشاره به جایگاه مساجد در شهر زیارتی مشهد، گفت: مشهد قصه پرغصه ای در عرصه مساجد دارد که این مساله شامل مسائل کمی و کیفی می شود.

 

حجت الاسلام لطفی تصریح کرد: در حال حاضر با کمبود 600 مسجد در شهر مشهد مواجه هستیم، ضمن آنکه همین تعداد مسجد نیز نیازمند بازسازی و مرمت است.

 

وی از جذب جوانان و کیفیت دهی به فعالیت های مساجد به عنوان یکی دیگر از دغدغه های متولیان فرهنگی نام برد و افزود: در کنار مسئولان شهری، مردم و تشکل های فرهنگی نیز باید اهتمام بیشتری به اصل مسجدمحوری داشته باشند.

 

رئیس کمیسیون ویژه نظارت و امر به معروف و نهی از منکر شورای اسلامی شهر مشهد خاطرنشان کرد: تنها چیزی که می تواند جامعه و مبانی اعتقادی جوانان را از خطرهای موجود حفظ کند، ارتباط با مساجد است.

 

حجت‌الاسلام لطفی یادآو شد: البته منظور از مسجد به آن معنایی است که در اسلام آمده و پاسخگوی جامعی برای تمامی نیازهای جامعه است.

 

پایان پیام/

کد خبر 470116

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha