بسیج اساتید، احیاگر حرکت جهادی در دانشگاه هاست

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در همایش سالگرد بسیج اساتید در گیلان، اظهار داشت: بسیج اساتید، احیاگر حرکت جهادی در دانشگاه ها است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، علی اصغر زارعی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در همایش مسئولین، شورا و اعضای بسیج اساتید دانشگاه های گیلان که امروز (30 خرداد) در دانشگاه آزاد اسلامی رشت برگزار شد، گفت: یک دهه فعالیت بسیج اساتید در دانشگاه ها با توفیقات مهمی همراه بوده است.


وی یکی از غفلت های نخبگان کشور در انعکاس درست هشت سال دفاع مقدس را پرداخت نکردن بعد علمی، ابتکار و خلاقیت رزمندگان در جنگ تحمیلی عنوان کرد.


عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به تدوین برنامه درست پیامبر کرم(ص) در صدر اسلام، خاطرنشان کرد: تزریق روحیه و باور حرکت جهادی و اصلاح باور های مردم نسبت به خداوند از ویژگی برنامه ریزی پیامبر برای ایجا تحول در مردم بود.


زارعی به گسترش جریان مقابل اسلام با توجه به حرکت های گسترده اسلامی در طول تاریخ اشاره و  تصریح کرد: جهانی شدن و گستردگی حرکت امام خمینی(ره) در پیروزی انقلاب اسلامی به دلیل جهادی بودن آن است.


نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، شاخصه جهادی بودن فعالیت ها را خودجوش بودن دانست و بیان داشت: نمونه حرکت جهادی حضور اقشار مختلف مردم در هشت سال جنگ تحمیلی است.


وی به تحولات گسترده در سی سال انقلاب اسلامی اشاره و تاکید کرد: هدایت و رهبری درست امام راحل(ره) در پیروزی انقلاب اسلامی حرکت های انقلابی را در سراسر جهان به وجود آورد.


زارعی در ادامه، اظهار داشت: ترویج منافع طلبی شخصی و روحیه محافظه کاری یکی از مشکلات مهم جمعی از مسئولین بعد از جنگ تحمیلی بود که موجب کاهش فعالیت جهادی در جامعه شد.


عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، به ضرورت تشکیل بسج اساتید در دانشگاه ها اشاره و خاطرنشان کرد: احیای حرکت جهادی مانند هشت سال دفاع مقدس از اهداف مهم این قشر از بسیجیان است.


وی دین داری و ولایت مداری را تنها با حرکت جهادی و تفکر بسیجی ممکن دانست و تصریح کرد: منبع اصلی تفکر بسیجی در درون آدمی شکل می گیرد و در ظاهر و عمل تجلی می کند.


نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، در ادامه به اوج دشمنی غرب با انقلاب اسلامی اشاره و تاکید کرد: فتنه سال 78 و به دنبال آن فتنه بعد از انتخابات از نمونه های دشمنی با نظام اسلامی است.


زارعی، ادامه داد: فتنه سال 88 با حرکت جهادی دیگر و مدیریت رهبر انقلاب اسلامی و همراهی ملت و بسیج اقشار خنثی شد.


وی ضربه زدن به اصول اصلی نظام جمهوری اسلامی را از اهداف دشمنان دانست و یادآور شد: هر حرکتی که در راستای تضعیف نظام و اصل ولایت فقیه باشد، از دشمنی استکبار جهانی سرچشمه می گیرد.


عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در ادامه، با اشاره به اینکه باید از مسائل حاشیه ای فاصله بگیریم، گفت: بسیج اساتید در حمایت از رهبر و ولایت فقیه و استواری انقلاب اسلامی نقش اساسی دارد.


در ادامه مراسم، دکتر حبیبی، رئیس سازمان بسیج اساتید گیلان با اشاره به اینکه دانشجویان مخاطبان اصلی اساتید در دانشگاه ها هستند، خاطرنشان کرد: نقطه حمله دشمن در دانشگاه ها همین دانشجویان هستند.


وی با بیان اینکه بسیج اساتید در بیش از 70 درصد از دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در گیلان تشکیل و ساماندهی شده است، تصریح کرد: 40 درصد از هیئت های علمی دانشگاهی استان عضو بسیج اساتید هستند.


رئیس سازمان بسیج اساتید گیلان،  تاکید کرد: استاد تنها آموزنده دانش به دانشجویان نیست، بلکه میتواند نوعی تفکر و باور درست را به عنوان شخصیت در دانشجو ایجاد کند.


حبیبی، ویژگی یک استاد ایده آل را روحیه ای سرشار از عشق به انقلاب، غرور به ایران و مقید به دین اسلام دانست و اظهار داشت: به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی، اساتید می توانند به عنوان فرماندهان جنگ نرم باشند.


همچنین در ادامه مراسم، دکتر میرابراهیمی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، بیان داشت: با توجه به تبلیغات گسترده دشمن در دانشگاه ها، نقش بسیج اساتید در ساماندهی در امر تربیت فرهنگی قشر دانشجو، ضروری است.


وی با بیان اینکه بیش از چهار هزار شبکه ماهواره ای در ایران قابل دریافت هستند، خاطرنشان کرد: بسیاری از این رسانه ها با هدف انحراف در عقاید و شخصیت اجتماعی دانشجویان فعالیت می کنند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با اشاره به اینکه بیشتر توان مدیران فرهنگی و بسیجیان در عرصه اجرا صرف می شود، اذعان کرد: در صورتی که کشور ما بیشتر از این موضوع در عرصه فرهنگی با خلاء نیرو مواجه است.


پایان پیام/

کد خبر 47078

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha