حجت الاسلام قدرت الله خرم روز، کارشناس مذهبی ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه روزه داران به خبرنگار خبرگزاری شبستان در یاسوج، گفت: بزرگان و پیشوایان دینی ما برای روزه دو فرض پیش بینی کرده اند؛ یکی جسم روزه و دوم روح روزه.
وی افزود: اگر ما بخواهیم فقط با نخوردن و نیآشامیدن به همین اندازه اکتفا کنیم، مثل این است که جسمی خالی از روح وجود دارد؛ اما اگر ما بخواهیم به اوج قله تقوای الهی برسیم که همان روح روزه را در این ماه مبارک رمضان تقویت کنیم، باید به آنچه که می تواند ما را به خدا بیشتر نزدیک کند در این رابطه دقت و توجه کنیم.
خرم روز اظهار داشت: پیامبر عظیم الشان اسلام می فرماید: «اگر مومنی در ماه مبارک رمضان روزه بگیرد و بخواهد این انسان روزه داری که در فضای مثلا گرم گرمسیری روزه می گیرد، روزه خود را روزه واقعی ببیند و گناه او آمرزیده شود، قطعا گناهان او بخشیده می شود».
مسئول دفتر شورای نگهبان در استان کهگیلویه و بویراحمد، با بیان این که شخصی از حضرت پرسید: با کدام خصلت ها در ماه مبارک رمضان روزه بگیریم تا روزه ما روزه واقعی باشد، حضرت رسول(صل الله علیه و آله و سلم) فرمود: «انسان دین خود را در ماه رمضان حفظ کند». آن شخص دوباره پرسید چه کنیم که دین ما در ماه رمضان حفظ شود؟ حضرت فرمود: «دوری از گناه و معصیت و دوری از نافرمانی خداوند می تواند روزه واقعی ما را تقویت کند».
وی با اشاره به این که صله رحم و ارتباط با اقارب و نزدیکان در ماه رمضان برای رسیدن به روزه واقعی مورد تاکید پیامبر اسلام قرار گرفته است، خاطر نشان کرد: پیامبر گرامی اسلام(صل الله علیه و آله و سلم) یکی از آن خصلت هایی را که می تواند روزه مومن را در این ماه واقعی قرار دهد را نگه داشتن زبان می داند.
این کارشناس مذهبی زبان در زندگی و سرنوشت ایمانی ما بسیار کاربرد دارد، گفت: همچنین احترام و اکرام همسایگان و دوری از آزار و اذیت دیگران به خصوص همسایه ها در ماه مبارک رمضان از سوی پیامبر اسلام مورد تاکید قرار گرفته است.
پایان پیام/
نظر شما