برداشت انتزاعی نباید خدشه ای به موضوع سوگواره وارد کند

خبرگزاری شبستان: پژمان رحیمی زاده داور بخش هنرهای تجسمی هنر معتقد است، كسی كه به مقام داوری رسیده است اعمال نظر دیگران روی نظر او تأثیری ندارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، پژمان رحیمی زاده داور بخش  هفتمین جشنواره هنرهای تجسمی عنوان كرد: دراین بخش كه با موضوعات موضوع حربن یزید ریاحی و قیس بن مسهر صیداوی برگزار می شود در وهله اول شركت كنندگان باید نسبت به موضوع شناخت كافی بدست بیاورند تا به یك جمع بندی برسند و قدرت لازم را برای خلق اثری ماندگار بدست آورند.

وی اعتراض هنرمندانی كه آثارشان به جشنواره راه پیدا نمی كند را بی احترامی به نظر هیأت داوران بر شمارد و این طور بیان داشت: هر اثر راه یافته به نمایشگاه پایانی مبانی اولیه را رعایت كرده است و توانسته با موضوعات موردنظر دبیرخانه همراهی كند و در عین حال با بهرگیری از خلاقیت و ایده های نو توانسته همه این موارد را در خدمت اندیشه خود قرار دهد و به خلق اثری جذاب بپردازد.

این مدرس دانشگاه، هر داور را دارای یك رأی شخصی دانست و در خصوص شایعاتی كه مبنی بر اعمال نظر روی نظر داوران توسط عوامل بیرونی وجود دارد، این طور عنوان كرد: همیشه در همه جشنواره ها این حرف و حدیث ها وجود داشته است و وجود خواهد داشت اما نكته ای كه باید متذكر شد كسی كه به مقام داوری رسیده است هیچ وقت سعی نمی كند تا اعمال نظر دیگران روی نظر او تأثیر داشته باشد و در جمع بندی ها هم حتی افرادی كه خیلی با مباحث اقناع بیگانه هستند روی  نظر خود ایستاده اند و سعی درمقام دفاع از آن بر می آیند.

رحیمی زاده در خصوص فواید كارگاه های آموزشی  اظهار داشت: تشكیل این نوع كارگاه ها باعث می شود تا هنرمندان با تلفیق مباحث دینی در تصویر سازی آشنا شوند و نگاه هنرمندان را در شناخت موضوع به اهداف برگزار كنندگان جشنواره نزدیك تر كند

وی ادامه داد: برگزاری این كارگاه ها و تبلیغات صورت گرفته در شهرستان ها نه تنها اعتبار آن را درمیان هنرمندان شهرستانی چند برابر می كند بلكه باعث می شود تا مشاركت حداكثری  آن ها را در جشنواره داشته باشیم.

وی بهره گیری از فرا واقعیت را در خلق آثارهنری در دنیای جدید لازم دانست وگفت: انتزاعی كار كردن باید متناسب با واقعیت ها و موضوعات سوگواره باشد و نباید خدشه ای در اساس سوگواره وارد آورد. اگر این موارد رعایت شود چه اشكال دارد كه اثری كه خلق می شود، انتزاعی باشد.

این تصویر ساز كتاب با توجه به اینكه این دوره به صورت بین المللی برگزار می شود راهكارهایی را برای پیشرفت آن مطرح كرد و گفت: منظم برگزار شدن زمان جشنواره و داشتن دبیرخانه ای قوی از مواردی است كه در جشنواره های بین المللی همواره ركن اساسی آن به شمار می رود. برگزار كردن كارگاه هایی با حضور اساتید ممتاز ودرجه یك یكی راه هایی است كه می تواند بر اعتبار این جشنواره بیفزاید و مهمترین ركنی كه در این زمینه تأثیر گذار است تببلیغات و آن هم متناسب با زبان بین المللی  است كه می تواند آوازه این جشنواره را جهانی كند.

 

پایان پیام/

 
کد خبر 472194

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha