تنبلی، تجمل گرایی و پرخوری موجب گسترش فساد اخلاقی در جامعه می شود

خبرگزاری شبستان: رئیس حوزه علمیه اصفهان در درس اخلاق ماه مبارك رمضان گفت: تنبلی، تجمل گرایی و پرخوری موجب گسترش فساد اخلاقی در جامعه می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، آیت الله العظمی حسین مظاهری، مرجع تقلید عالم تشیع و رئیس حوزه علمیه اصفهان امروز در درس اخلاق روز های ماه مبارک رمضان به قانون کار و تلاش و کوشش اشاره کرد و اظهارداشت: انسان به هر اندازه ای که قادر به کار است باید برای دنیا و آخرت خود تلاش کند.

 

وی افزود: انسان نباید به گونه ای در دنیا عمل کند که آخرتش را فدای دنیا و دنیایش را فدای آخرت کند بلکه عملکردش باید به گونه ای عمل کند تا اینکه سبب سعادت و آبادانی دنیا و آخرت خود بشود.

 

آیت الله مظاهری با بیان اینکه انسان باید از تنبلی و پرخوری و پرخوابی دوری کند، تصریح کرد: این صفات در اسلام مورد نکوهش قرار گرفته و مبغوض است و انسان توصیه به کار و تلاش بر اساس توان و ظرفیت خود شده اند.

 

وی ادامه داد: ایرانی ها استعدادهای خوبی در کار و تولید دارند و باید از این ظرفیت استفاده کنند و کشور را در همه عرصه ها به خود کفایی برسانند و به دنبال کارهایی باشند که تولید و اشتغال را به همراه داشته باشد.

 

وی بر اجرای اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: این دستور اسلامی در توسعه و رونق اقتصاد موثر و مهم است و باید از این دستور العمل اسلامی برای خودکفایی و گسترش تولید استفاده کرد و دست به صادرات زد.

 

وی واردات محصولاتی مثل میوه برای خوراک مردم را از نظر دستور اسلام و اقتصاد اسلامی مورد نکوهش قرار داد و گفت:  انسان مسلمان اگر میوه و محصولات خوراکی داشته باشد مصرف می کند و در غیر این صورت واردات این محصولات و صدمه به اقتصاد کشور را نمی پذیرد.

 

وی از تجمل گرایی در بین مردم جامعه نیز انتقاد کرد و گفت: تنبلی، تجمل گرایی و پرخوری موجب گسترش فساد اخلاقی در جامعه می شود.

 

وی ادامه داد: اگر همه به فکر همدیگر باشیم و نسبت به نیازمندان احساس مسئولیت کنیم و تجکل گرایی نباشد آنگاه وضعیت اقتصادی و اجتماعی جامعه بهبود می یابد.

 

پایان پیام/

کد خبر 472870

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha