به گزارش خبرنگار سرویس قرآن و معارف خبرگزاری شبستان ، حسن محمدی، مدیرعامل اتحادیه تشکل های قرآن و عترت کشور در اختتامیه بخش نهادها و موسسات نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با اشاره به اینکه ای نمایشگاه بیست و سومین دوره برگزاری خود را سپری کرد، اظهارداشت: انتظار می رود این نمایشگاه همچون درخت تنومند 23 ساله شده باشد و هرسال شاهد رشد آن باشیم که هرساله نیز رشدی صورت می گیرد اما رشد مورد قبول و مورد انتظار نیست.
وی با انتقاد از شرایط برگزاری نمایشگاه در این دوره افزود: با توجه به برگزاری نمایشگاه در دوره قبل در باغ موزه دفاع مقدس انتظار می رفت که مسئولان برگزاری با درس گرفتن از تجربه سال قبل شرایط بهتری را برای امسال رقم بزنند اما معتقدم مشکلات سال قبل رفع که نشد ، عقب گردهایی نیز داشتیم.
محمدی با اشاره به اینکه در حوزه ستادی، سخت افزاری نمایشگاه مشکلات متعددی وجود داشت، افزود: فضای سرسبز و پارک گونه باغ موزه دفاع مقدس قشرخاکستری را نیز به نمایشگاه کشاند اما باید پذیرفت که باغ موزه دفاع مقدس یک فضای نمایشگاهی نیست بلکه یک مکان تفریحی است .
مدیرعامل اتحادیه تشکل های قرآن و عترت کشور با اشاره به نظرسنجی صورت گرفته توسط بخش موسسات و نهادها از بازدیدکنندگان در نمایشگاه امسال افزود: در حوزه پارکینگ ها، اطلاع رسانی ها و پراکندگی غرفه ها بطوریکه حتی برخی از برپایی غرفه ها در باغ کتاب بی خبر بودند ، از جمله ضعف های مطرح شده از سوی بازدیدکنندگان بود که البته نتایج این نظرسنجی بطور مشروح در اختیار مسئولان قرار می گیرد.
وی با اشاره به اینکه بخش نهادها و موسسات در مجموع دارای 53 غرفه بود که به تعداد هرکدام یک برنامه قرآنی نیز برگزار کرد، افزود: 8 غرفه در اختیار نهادهای قرآنی بود مانند مرکز رسیدگی به امور مساجد ، کانون فرهنگی مساجد و ... و همچنین 45 غرفه نیز در اختیار موسسات مردم نهاد و NGO ها بودو باتوجه به تجربه 9 ساله حضور در نمایشگاه سعی شد تا موسسات و نهادهایی که حرفی برای گفتن دارند ، در نمایشگاه حضور یابند .
محمدی با اشاره به اینکه براین باوریم به راضیت حدود 80درصدی رسیده ایم ، گفت : براساس تجربه سال قبل بخش کارگاه گونه تعبیه کردیم تا موسسات مختلف علاوه بر فضای غرفه خود ، شمایی از فعالیت های خود را در این کارگاه ها اراده کنند که در مجموع 50 کارگاه در این بخش برگزار شد.
مدیرعامل اتحادیه تشکل های قرآن و عترت کشور با اشاره به اینکه یکی از انتقادات ما نیز عدم اختصاص مکان مناسب برای برگزاری همین کارگاه ها بود، افزود: پیش از برگزاری نمایشگاه وعده قطعی داده بودند که کارگاهی مناسب در اختیار دهند تا سرپوشیده بوده و فضای حاکم برآن عاری از شلوغی های معمول نمایشگاه باشد که متاسفانه محقق نشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: نباید ثقلین بنا به تعبیر پیامبر (ص) را جدا کرد و در نمایشگاه باید قرآن و عترت با هم همراه باشند که البته در این بخش با حضور بنیاد امامت بخشی از این کاستی ها در حوزه عترت مرتفع شد.
نظر شما