مسائل امنیتی در کنار تقویت جنبه​ ‌های مردمی در مراسم اربعین مورد توجه قرار گیرد

خبرگزاری شبستان: استاندار خوزستان، اظهار داشت: در مراسم اربعین باید در کنار تقویت جنبه​ ‌های مردمی، مسائل امنیتی، بهداشتی، جاده ​ای و مرزی را نیز مورد توجه قرار داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر عبدالحسن مقتدایی، استاندار خوزستان، امروز(24 تیر) در جلسه ستاد اربعین، با بیان اینکه سال گذشته در زمینه اعزام زوار به عتبات عالیات اقدامات خوبی صورت گرفت و مانور معنوی پرشوری برگزار شد گفت: با توجه به حساسیت این مانور مذهبی و آثاری که در اتفاقات منطقه دارد، باید آمادگی ​های لازم را در این خصوص فراهم کنیم.

 

وی با بیان اینکه این نشست به منزله آماده​ باش برای حرکت اربعین و پرهیز از انجام فوری کارهاست، افزود: باید در کنار تقویت جنبه​ ‌های مردمی، مسائل امنیتی، بهداشتی، جاده ​ای و مرزی را نیز مورد توجه قرار داد و لازم است دستگاه های مربوطه وظایف خود را در این خصوص انجام دهند.

 

وی با اشاره به اینکه باید به دنبال کارهای خلاقانه و ابتکاری باشیم و از تکرار مکررات جلوگیری کنیم ادامه داد: اگر قرار است در بازار معنوی رونق داشته باشیم و این بازار دست ما باشد باید ابتکار را سرلوحه قرار دهیم و به دنبال ایجاد شرایط مطلوب تری باشیم.

 

استاندار خوزستان، با اشاره به وظایف دستگاه ها در ستاد اربعین عنوان کرد: جامعه شیعه ما اثرات خیر اربعین را مشاهده کرده و انتظار داریم دستگاه هایی که مسئول کمیته های تعیین شده هستند، فراتر از وظایف مشخص خود کارهای ابتکاری انجام دهند.

 

احمد سیاحی، معاون امور عمرانی استاندار خوزستان، نیز با بیان اینکه امسال بنا داریم ناهماهنگی ‌هایی که سال گذشته میان ایران و عراق ایحاد شده بود را حل کنیم اذعان داشت: باید ستاد اربعین حسینی و ستاد راهیان نور ادغام شوند و از امکانات موجود برای حرکت اربعین حسینی استفاده کنیم.

 

وی با اشاره به اینکه لازم است فاز اول پایانه شلمچه و همچنین فاز اول زائرسرای بستان افتتاح و از قابلیت آن برای اربعین استفاده شود تصریح کرد: کنترل جمع کثیری از زوار در زمان اربعین کار بسیار عظیمی است که استانداری با  جلسات متعدد در معاونت عمرانی برای رفت و برگشت زوار برنامه ریزی های دقیقی انجام داد.

 

همچنین قدرت ‌الله دهقان، معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان، ابراز کرد: پیش ‌بینی‌ می ‌شود امسال نیز همچون سال گذشته  تعداد زوار افزایش پیدا کند و به بالای یک میلیون نفر از دو مرز شلمچه و چذابه برسد بنابراین زوار باید با کمترین مشکل به سمت عتبات بروند و از امکانات و قابلیت های کشور عراق در این حرکت استفاده کرد.

 

وی بر استفاده از ظرفیت نهادهای مردمی در تأمین خدمات و رفاه زوار تأکید کرد و با بیان اینکه این امر نیز با تلاش دستگاه های تبلیغی حاصل می​ شود اظهار داشت: کمیته هماهنگی ستاد شورای اربعین حسینی شامل هشت کمیته فرهنگی تبلیغی و آموزشی، رسانه، مستندسازی و فضای مجازی، امنیتی و انتظامی، روابط خارجی، بهداشت درمان و امداد، حمل و نقل، سوخت و زیرساخت ها، مشارکت های مردمی و تدارکات و اعزام، اسکان و تغذیه هستند.

 

پایان پیام/

کد خبر 473195

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha