به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدرفاطمه آجرلو ،نماینده سابق مجلس گفت: بحث اعتیاد یک موضوع فرابخشی است و امروز همه برای رفع آن باید درگیر باشند. جوان پشتوانه نیروی انسانی کشور است لذا همه دستگاهها و مردم باید بسیج شوند تا شاهد گرایش به مصرف مواد مخدر در کشور باشیم.
وی افزود: دفاع مقدس تجربهای از حضور مردم و همکاری فراگیر آنها در مقابل تجاوزات دشمن بود. زمانی که دشمن درصدد تجاوز به خاک، دین و ناموس شد؛ همه مردم دفاع را مقدس دانستند و همکاری گسترده ای انجام دادند تا جنگ را پیروز شویم ولی امروز این تجربیات متوقف شده است و از آن استفاده نکردیم در حالی که اعتیاد کمتر از تجاوز به ناموس و جوان ما نیست. استعمار جوانان ما را هدف قرار داده لذا همه باید بسیج شویم تا مانع از تجاوز دشمن شویم.
این استاد دانشگاه با اشاره به کاهش سن اعتیاد در کشور بیان داشت: متاسفانه امروز اعتیاد در میان زنان نسبت به گذشته خیلی شیوع داشته است که بخشی از آن به دلیل تغییر مواد مخدر از سنتی به نوع صنعتی است. بسیاری از زنان ما به دلیل نداشتن اطلاع کافی و دانش روز گرفتار بلیه شوم اعتیاد میشوند. بسیاری از روانگردانها را کسی اطلاع ندارد که نوعی ماده مخدر است در حالی که این مواد تاثیرات مخرب و وحشتناکی بر فرد مصرف کننده گذاشته است و عوارض مخرب فردی و اجتماعی وسیعی را به همراه دارد.
نماینده سابق مجلس با تاکید بر نقش خانواده و آموزش و پرورش در پیشگیری از اعتیاد گفت: همه افراد جامعه لازم است؛ سلامت آنها سالانه چکاب شود تا در صورت اعتیاد اقدامات لازم همچون درمان برای آنها انجام گیرد تا از این طریق بتوان سریعتر مانع از پیشروی اعتیاد شویم.
آجرلو با بیان اینکه برای هشدار و آموزش به موقع برنامه درست و دائم نداریم، افزود: در مورد قلیان آنقدر هشدارها و آموزشهای پیشگیرانه را دیر شروع کردیم که الان مصرف قلیان به شکلی فراگیر شده و در تمام خانوادهها رسوخ کرده است. متاسفانه رونق مغازهداران قلیانی هم از سوپرمارکتها و اغذیه فروشان پر رونق تر است.
وی ضمن هشدار به خانوادهها در مورد وجود شیشه در تباکوهای شیمیایی و لولههای قلیان تصریح کرد: دشمن درصدد ناکارآمد کردن جوانان ما است باید نسبت به این مساله هشدار بود و به خانوادهها آگاهی لازم را ارائه داد. فرهنگ سازی در این زمینه ضرورت دارد و بایستی مورد توجه همه مسئولان قرار گیرد.
این استاد دانشگاه ضمن انتقاد از اینکه تاکنون در مورد پیشگیری از اعتیاد در کشور خیلی تساهل انجام شده است، اضافه کرد: هشدارها را باید جدی گرفت. طرحهای بگیر و ببند چندان اثربخش نیست و مبارزه واقعی با اعتیاد مبارزه همهجانبه با مدیریت عالمانه است.
نماینده سابق مجلس در رابطه با رابطه کمبود شادی با اعتیاد گفت: شادی واقعی را در جامعه باید تبین کنیم. کسانی که قرصهای روانگردان یا مشروبات الکلی مصرف می کنند به شادی آنی دست یافته ولی در مدت کوتاهی به شدت غمگین میشوند به صورتی که گاهی این افراد اقدام به خودکشی میکنند.
آجرلو با اشاره به نمایش برنامه خندوانه در رسانه ملی گفت: همه مردم به خنده احتیاج دارند. شادی واقعی در جامعه اندک است. این برنامه مخاطبان زیادی را به خود جذب کرده که این مساله موید افزایش چنین برنامههایی برای شادی مردم است.
وی با بین اینکه شادی در اسلام را برای جوانان معرفی نکردهایم، افزود: برخی شادی را با دین و اسلام در تناقص میبینند ولی آیا لجام گسیختگی شادی است؟! اسلام دین فرح و شادی است. نشاط در اسلام ماندگار بوده و از دورن آدمی نشات میگیرد.
این استاد دانشگاه عنوان داشت: باید توجه داشت که پایداری شادی نیز به اندازه ایجاد آن اهمیت دارد. شادی را باید از درون مدیریت کرد. مشکلات برای همه وجود دارد ولی نباید برای حل مساله صورت مساله را پاک کرد. گاهی با کمک به یک نیازمند در درون خود بسیار احساس شادی میکنیم. پناه بردن به دل طبیعت برای گردش، کوه نوردی و ورزش نمونههایی از شادی سالم است.
نماینده سابق مجلس اظهارداشت: با مدیریت خود، رسیدن به توانمندی درونی و مواجه شدن با خود واقعی همچنین ارتباط با خداوند میتوان به شادی واقعی و پایدار دست یافت.
آجرلو با بیان اینکه امروز نشاط حلقه مفقوده جامعه است، تصریح کرد: دشمن از فناوری و تکنولوژی جدید و از طریق ماهوارهها تهاجم فرهنگی را بر جوانان مملکت ما آغاز کرده ولی متاسفانه مسئولان ما در خواب غفلت به سر میبرند. راههای ایجاد شادی برای افراد جامعه را بلد نیستند و از کارشناسان نیز در این زمینه استفاده نمیکنند.
پایان پیام/
نظر شما