محسن سرخو، عضو هیئت مدیره سازمان تأمین اجتماعی و عضو شورای شهر تهران در گفتگو با خبرنگار سرویس قرآن و معارف خبرگزاری شبستان با اشاره به مسائل مطرح شده در خصوص بیمه فعالان قرآنی کشور اظهارداشت : سازوکار بیمه به نحوی است که کارفرما بخشی از هزینه های بیمه شونده را پرداخت می کند و بخشی از هزینه ها را نیز بیمه شونده می پردازد .
وی ادامه داد : در این سازوکار دفترچه بیمه خدمات درمانی ، سوابق بیمه ای برای فرد و سایر مزیت های بیمه تامین اجتماعی لحاظ می شود.
سرخو با اشاره به اینکه فعالان قرآنی کشور ، اگر در یک خبرگزاری ، نشریه قرآنی، انتشارات قرآنی و یا موسسه قرآنی مشغول فعالیت باشند ، باید از آن طریق مشمول بیمه شوند ، افزود : اگر در این زمینه خللی وجود دارد ، این فعالان با طرح شکایت می توانند اقدام کنند زیرا باید نام آنان نیز در لیست بیمه های آن مرکز باشد.
عضو هیئت مدیره سازمان تأمین اجتماعی اضافه کرد : برخی از فعالان قرآنی که در هیچ اداره ، سازمان یا موسسه ای فعال نیستند باید طبق سازوکاری تحت پوشش قرار گیرند تا بتوانند از مزایای بیمه استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه دستگاه های قرآنی همچون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تبلیغات و ... باید فعالان قرآنی را تحت پوشش قرار دهند ، افزود : در مجموع اگر این فعالان قرآنی و یا هر فرد دیگری در کشور که مشمول سازوکار بیمه تامین اجتماعی نشد ، می تواند از بیمه سلامت در کشور استفاده کند.
پایان پیام/
نظر شما