به گزارش خبرنگارکتاب شبستان ،کتاب «چشمانداز شنبهها» توسط «ای ال کونینگزبرگ» برای گروه سنی نوجوان و به نوعی دیگر گروه سنی 12 سال به بالا نوشته شده است.
این کتاب حول محور دوستی بچهها و ارتباطهایی که میتوانند در مدرسه و خارج از آن داشته باشند، مربوط میشود و در واقع مسأله چند فرهنگی بودن کودکان را مطرح میکند و نگاهی هم به سنتهای گذشته و تفاوتهایی که در درون بچهها در دنیای مدرن ایجاد شده، پرداخته است.
این کتاب ساختار خیلی خاصی دارد، یعنی هر بخش را یکی از 4 شخصیت اصلی داستان بیان و روایت میکند.
نویسنده در کتاب «چشمانداز شنبهها» به مسائلی همانند «بچههای تک والد»، «محیط زیست»، «اتحاد»، «همکاری در انجام کارها به ویژه در مسائل درسی»، اشاراتی داشته است.
شهلا انتظاریان متولد 1339 در قزوین است که تاکنون بیش از 40 عنوان کتاب را ترجمه و ویرایش کرده است که از جمله آنها میتوان به «پرنده بیآشیان»، «تابستان زاغچه»؛ «فرعون»، «چه خوب که هشتپا نیستی»، مجموعه «بازی با علم» با عناوینی همچون «در برابر باد میایستم»، «به زمین میافتم»، «خودم را میبینم» و «خیس میشوم»، مجموعه پنج جلدی «فردی»، مجموعه «خانواده عوضی»، «یکسال بدون او»، «زنجیره دروغ» و «دختران کابلی» اشاره کرد.
شهلا انتظاریان علاوه بر ترجمه کتاب، به ترجمه داستانهای کوتاه در نشریات و مطبوعات نظیر «دوچرخه»، «سلام بچهها» و «کیهان بچهها» برای گروه سنی کودک و نوجوان پرداخته است.
در بخشی ازاین کتاب آمده است:«خانم اولینسکی ده سال پس از یک تصادف که به فلج شدنش میانجامد، به مدرسه برمیگردد تا دوباره كار تدریس را شروع كند.
اما او چگونه تیم کلاس ششم را برای رقابت علمی انتخاب میکند؟ و چگونه این تیم چهار نفره از مسابقههای مدارس راهنمایی ایالت هم بالاتر میروند؟ چشمانداز شنبهها، سفری پرماجرا و چالش برانگیز است که به این پرسشها پاسخ میدهد و پرسشهای بیشتری را مطرح میكند.»
نشرپیدایش کتاب«چشمانداز شنبهها» در276 صفحه منتشرکرده است.
پایان پیام/
نظر شما