خیرین در اجرای طرح ملی تلاوت مشارکت کنند

خبرگزاری شبستان: دبیر اجرایی طرح ملی تلاوت اظهار کرد: حمایت واحدهای تولیدی و کارخانه ای و مشارکت خیرین برای اجرای طرح ملی تلاوت در سطح گسترده از سوی مسئولان استانی به کار گرفته شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، حسین مقدم کیا دبیر اجرایی طرح ملی تلاوت، ظهر امروز(31 تیر) در دیدار با مدیرکل اجتماعی استانداری کرمانشاه و در تشریح طرح ملی تلاوت، گفت: با محوریت بیانات مقام عظمای ولایت در خصوص تزویج تلاوت قرآن کریم، کشف، شناسایی و پرورش استعدادهای قرآنی با ارائه آموزش تخصصی قرائت ویژه نوجوانان از سال 90 در کشور اجرایی شد.

 

وی پایه اصلی این طرح را انس با قرآن کریم عنوان و بیان کرد: معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با همکاری موسسه تخصصی صراط اقدام به طراحی و اجرای طرح ملی تلاوت نموده است که در آن از نظرات کارشناسی اساتید متخصص، متعهد و مجرب بهره گرفته شده است.

 

دبیر اجرایی طرح ملی تلاوت، با اشاره به ارائه آموزش به شیوه تخصصی در قالب کلاسی و نظام آموزشی استاندارد ترمی- واحدی در این طرح، ابراز کرد: کشف، شناسایی و پرورش نوجوان مستعد قرآنی به منظور تربیت چهره های تأثیرگذار قرـنی در عرصه قرائت کشوری و بین المللی از مهمترین اهداف این طرح است.

 

مقدم کیا، با بیان اینکه امسال چهارمین دوره طرح در کشور اجرا می شود، اظهار کرد: هر سال نسبت به فعالیت و ظرفیت، تعدادی از استان ها به این مجموعه اضافه می شوند که در این دوره کرمانشاه نیز دیده شده است.

 

وی از طراحی این طرح ملی در قالب دو دوره سه ساله مقدماتی و پیشرفته خبر داد و گفت: موسسه قرآنی بشری به عنوان مجری این طرح در استان کرمانشاه به فعالیت می پردازد.

 

این مقام مسئول، اعلام کرد: مخاطبان این طرح نوجوانان پسر مستعد از رده سنی 8 تا 14 سال هستند.

 

مقدم کیا، خاطرنشان کرد: شرکت کنندگان در این طرح علاوه بر تسلط بر قرآن کریم و تلاوت آن، مباحث مربوط به حفظ قرآن کریم، مفاهیم و تجوید را نیز فرا می گیرد.

 

وی تصریح کرد: مهم ترین مسئله رشد و ارتقای ابعاد اخلاقی و علمی قاریان نوجوان است که در این راستا مباحث اخلاقی قرآن و احکام قرآنی نیز به فراگیران آموزش داده می شود.

 

دبیر اجرای طرح ملی تلاوت، ابراز امیدواری کرد: با اجرای این طرح نسلی تربیت یابد که اگر آینده قرآن به آنان سپرده شد در بحث اخلاق قرآنی و عمل به کلام وحی سرآمد باشند.

 

مقدم کیا، خواستار حمایت مالی و معنوی مسئولان استان از اجرای این طرح شد و گفت: بهترین ظرفیت برای اجرای این طرح در آموزش و پرورش است که باید تبلیغات گسترده ای در این سیستم صورت بگیرد.

 

وی با اشاره به حمایت معاونت قرآن در پایان طرح و ارائه بودجه های مشخص به ازای هریک از قرآن آموزان شرکت کننده در طرح، گفت: موسسه بشری اگر بتواند جمعیت قابل توجهی را جذب کند بسیاری از مشکلات و بار مالی آن حل می شود.

 

دبیر اجرایی طرح ملی تلاوت، همچنین خواستار جلب حمایت نهادهای خصوصی و خیرین در اجرای طرح شد و افزود: به لحاظ تخصصی بودن طرح هزینه های برگزاری کلاس به نسبت دیگر دوره های قرآنی بالاتر است که این می طلبد خیرین و واحدهای تولیدی و کارخانه ای به این عرصه ورود یابند.

 

مقدم کیا، همچنین به موفقیت شرکت کنندگان در این طرح در مسابقات ملی و استانی اشاره و عنوان کرد: ما به دنبال آن هستیم که قاریان و مبلغان طراز اول در رده های ملی، بین المللی و استانی و حتی در مدرسه، محله و مسجد را تربیت و به جامعه عرضه کنیم.

 

وی با اشاره به تداوم ثبت نام از شرکت کنندگان تا 10 مرداد، اعلام کرد: در حال حاضر بالغ بر یک هزار نفر با مراجعه به سایت در این طرح شرکت کرده اند در حالی که با توجه به ثبت نام حضوری بسیاری از نوجوانان و وارد نشدن آن به سامانه این آمار در حال افزایش است.

 

دبیر اجرایی طرح، تعداد فراگیر قرآنی پیش بینی شده در استان کرمانشاه را یک هزار نفر عنوان و ابراز کرد: امسال بالغ بر 20 هزار نوجوان را در کل کشور به این طرح جذب خواهیم کرد.

 

مقدم کیا، از راه اندازی بخش مجازی آموزش های این طرح خبر داد و اضافه کرد: با راه اندازی سایت طرح ملی تلاوت امکان بهره مندی از آموزش های تخصصی این طرح برای نوجوانان روستایی و شهری ساکن در دورترین نقاط کشور نیز فراهم شده است.

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 474235

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha