به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد، مصطفی خاکسار، معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد کشور امروز در جمع خبرنگاران خراسان شمالی از راه اندازی بیش از 900 مرکز نیکوکاری در کشور خبرداد و گفت: از این تعداد 70 مرکز در خراسان شمالی تشکیل شده است.
وی از مراکز نیکوکاری به عنوان یک پدیده بسیار مهم یاد کرد که از یک سال گذشته به شکل جدید در کمیته امداد مورد توجه قرار گرفته است.
خاکسار تلاش جدی برای ایجاد زمینه به منظور تحقق نقش اجتماعی مردم در جامعه را از اهداف تشکیل این مراکز برشمرد و اظهار داشت: با اعتقاد به آموزه های دینی که ویژگی ها و ضرورت های اجتماع سالم رقم می خورد حضور مردم در نقش آفرینی و توجه به مسائل و مشکلات در جامعه از جمله مسائل اساسی است.
وی خاطرنشان کرد: در زمینه اقتصاد مقاومتی و هر نوع مقاومت دیگر نیز این مراکز در رفع مشکل و آسیب در جامعه به لحاظ انسانی و اسلامی دارای نقش و مسئولیت بوده و حضور مردم در عرصه های مختلف برای رقم زدن به این نقش ها و ایجاد و تقویت پایه های مقاومت در مقابل هر نوع آسیب اجتماعی و سیاسی بسیار تاثیر گذار است.
معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد با تاکید بر اینکه تحقق کامل ارائه خدمات به طور جدی با حضور مردم رقم می خورد، تصریح کرد: تکیه به کمک های مردم به معنای نفی مسئولیت دولت نیست بلکه دولت باید نقش خود را در ایجاد ساز و کار و قوانین به منظور جلوگیری از ایجاد فقر ایفا کند.
وی تعداد صندوق های کمیته امداد را بالغ بر هفت و نیم میلیون صندوق بزرگ، کوچک و متوسط دانست که دارنده آن به عنوان مشترک در عرصه کاری امداد تلقی می شود.
خاکسار با اشاره به شناسایی 300 هزار خانواده نیازمند در قالب طرح محسنین در سطح کشور افزود: از این تعداد 40 هزار خانواده تحت پوشش قرار گرفته بودند.
وی اظهار داشت: بیش از 260 هزار حامی نیز در ماه مبارک رمضان در تماس اولیه مردم جذب شد که باتوجه به مشکلات اقتصادی انتظار آن نمی رفت.
وی یادآور شد: هم اکنون در قالب طرح ها و سایر برنامه ها در عرصه های مختلف حضور جدی مردم وجود دارد اما ظرفیت بسیار بیشتر از این است و معتقد هستیم که اگر 10 برابر بیش از این نیز منابع جذب شود نیازمند وجود دارد.
معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد متذکر شد: ایجاد مراکز نیکوکاری علاوه بر تقویت و دامن زدن به نقش آفرینی اجتماعی مردم زمینه ای برای جلب این کمک ها است چراکه کشور ما قابلیت تشکیل دهها هزار مورد از این مراکز را دارد.
وی وجود مراکز متعدد خیریه و نبود همپوشانی را باعث ایجاد فاصله و نقاط کوری در بین خیریه ها دانست چراکه افرادی با مراجعه مکرر به خیریه های متعدد کمک های بیش از حد نیاز دریافت می کنند.
پایان پیام/
نظر شما