به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر میثم طباطبایی، رییس کمیته سوخت های زیستی کارگروه بیوتکنولوژی محیط زیست ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی با اعلام این خبر افزود: با توجه به آلودگی های محیط زیست و بالا بودن میزان آلایندگی ناشی از سوخت های فسیلی در کشور، ضرورت استفاده از سوخت های زیستی چند برابر شده است.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه استفاده از سوخت های زیستی یک ضرورت محسوب می شود باید دولت نیز برای فراهم شدن شرایط استفاده از این سوخت ها به ستاد توسعه زیست فناوری کمک کند.
به گفته طباطبایی، شرکت هایی در کشور هستند که توانایی تولید سوخت های زیستی را دارند به همین دلیل در صورت همکاری دولت می توانیم تولید و استفاده از سوخت های زیستی در کشور را توسعه دهیم.
رییس کمیته سوخت های زیستی کارگروه بیوتکنولوژی محیط زیست ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی، گفت: استفاده از روغن های پسماند خوراکی برای تولید گازوئیل زیستی و توسعه تولید اتانول زیستی سوختی از طرح های ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی است.
طباطبایی با اشاره به اینکه عدم قیمت گذاری برای سوخت های زیستی مهم ترین مشکل استفاده از این سوخت ها در کشور است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه هنوز برای سوخت های زیستی قیمتی تعیین نشده است برای عرضه آن در کشور هنوز به موفقیت چندانی دست نیافتهایم.
وی همچنین گفت: تعیین قیمت برای سوخت های زیستی در ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی در جریان است که پس از نهایی شدن، قیمت ها برای تصویب به نهادهای زیربط پیشنهاد می شود.
طباطبایی بیان کرد: سایر زیرساختهای لازم جهت تولید و استفاده از سوختهای زیستی در کشور نظیر ایجاد تعاریف لازم در وزارت صنعت، معدن و تجارت و همچنین استانداردهای لازم در سازمان ملی استاندارد ایران، مهیا شده اند و با توجه به سازماندهی بخش خصوصی توسط کارگروه بیوتکنولوژی محیط زیست ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و آمادگی این بخش، در صورت تعیین قیمت، امکان ورود تدریجی این فرآورده های استراتژیک به سبد حامل های انرژی در کشور وجود دارد.
رییس کمیته سوخت های زیستی کارگروه بیوتکنولوژی محیط زیست ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی، در ادامه تصریح کرد: تخصص و توانایی دستیابی به اهداف تعیین شده در کمیته سوخت های زیستی وجود دارد زیرا کمیته سوخت های زیستی ترکیبی است از بهترین متخصصان کشور در زمینه انواع سوختهای زیستی، دبیر انجمن خودروسازان، مدیرکل قوای محرکه وزارت صنایع، نماینده سازمان محیط زیست، رئیس مرکز تحقیقات موتور ایران خودرو، مدیرکل دفتر حمل ونقل عمومی و ترافیک شهری وزارت کشور، رئیس و دبیر کمیته استاندارد سوخت های زیستی و برخی از اعضای هیات مدیره انجمن سوختهای زیستی ایران، که در کنار یکدیگر توانایی انجام این کار را خواهند داشت.
پایان پیام/
نظر شما