برگزاری ۸۵ برنامه فرهنگی، هنری، علمی و پژوهشی در دهه کرامت

خبرگزاری شبستان: جانشین ستاد جشن های مردمی دهه کرامت کشور گفت: با مدیریت بنیاد بین‌ المللی امام رضا(علیه السلام) ۸۵ برنامه فرهنگی، هنری، علمی و پژوهشی در دهه کرامت با همکاری و مشارکت بسیاری از دستگاه‌ ها در سطح کشور برگزار می ‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، مرتضی طاهریان، جانشین ستاد جشن های مردمی دهه کرامت کشور عصر امروز(4 مرداد) در نشست ستاد دهه کرامت استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: از میلاد باسعات کریمه اهل بیت، حضرت معصومه(سلام الله علیها) تا میلاد برادر بزرگوارش حضرت امام رضا(علیه السلام) به نام دهه کرامت نام گذاری شده است.

 

وی، با بیان این که ستادی با عنوان ستاد جشن های مردمی دهه کرامت در کشور تشکیل شده، افزود: نمایندگانی از دستگاه های مختلف در این ستاد عضو بوده، سندی در زمینه اجرای برنامه های این دهه تهیه و انتظارات از هر دستگاه در آن مشخص شده است.

 

طاهریان، ادامه داد: به عنوان مثال ستاد عالی مساجد کشور به عنوان دستگاهی فرهنگی در زمینه بزرگداشت حضرت امام رضا(علیه السلام)، حضرت معصومه(سلام الله علیها) و حضرت احمدبن موسی(علیه السلام) فعالیت هایی را انجام می دهد؛ ضمن این که دستگاه هایی نظیر آموزش و پرورش، سازمان تبلیغات، حوزه های علمیه و دیگر دستگاه ها به فراخور ظرفیت و توان خود در این زمینه ها فعالیت دارند.

 

معاون فرهنگی و هنری ستاد عالی مساجد کشور، انتظار ستاد دهه کرامت از مجموعه های استانی را استفاده حداکثری از ظرفیت و توان هر استان جهت کیفیت بخشی به برنامه ها دانست و اظهار داشت: چون موضوع امام رضا (علیه السلام)، حضرت معصومه(سلام الله علیها) و حضرت احمدبن موسی(علیه السلام) مطرح است، قطعا مسئولان ارشد هر استان در راستای این مهم گام برمی دارند.

 

وی، با بیان این که تاکنون پنج نشست کشوری در راستای کیفیت بخشی به برنامه های دهه کرامت با حضور مسئولان و دستگاه های عضو ستاد برگزار شده، عنوان کرد: با توجه به این که اصل جشنواره مربوط به امام هشتم شیعیان است، سال گذشته این جشنواره ها نماد همدلی بوده و امسال نیز با همت مسئولان و اقداماتی که در حال انجام هست، این جشنواره و دهه با کیفیت و در سطح قابل قبولی برگزار می شود.

 

طاهریان، اذعان کرد: کارگروه محتوای جشن های رضوی و برنامه های دهه کرامت از ماه ها قبل عناوین محتوای برنامه های امسال را اعلام کرده، زیرا ما به دنبال صرفا برگزاری جشن نیستیم؛ بلکه با توجه به کار کارشناسی دقیق صورت گرفته برگزاری برنامه های این دهه از لحاظ کیفیت و توجه به بحث محتوایی مدنظر است.

 

جانشین ستاد جشن های مردمی دهه کرامت کشور، ادامه داد: کارگروه محتوایی برنامه های دهه کرامت با کار کارشناسی، کتابی با عنوان «در آستان کرامت» تهیه کرده که بعد از چاپ در اختیار ستادهای دهه کرامت استان ها قرار می گیرد.

 

وی، با بیان این که ستادعالی مساجد کشور در زمینه اجرای برنامه های دهه کرامت به دنبال اسم و رسم نیست، خاطرنشان کرد: ما در ستاد عالی مساجد کشور حتی از آرم ستاد استفاده نکردیم؛ زیرا معتقدیم همه دستگاه ها به فراخور امکانات و شرایط در بحث برگزاری جشن های دهه کرامت حضوری فعال دارند.

 

طاهریان، پرهیز از کار اجرایی را جزو دستاوردها دانست و یادآور شد: برنامه های دهه کرامت بیشتر در مجموعه های مردمی و با حضور آنان برگزار می شود.

 

وی تصریح کرد: با مدیریت بنیاد بین‌ المللی امام رضا(علیه السلام) 85 برنامه فرهنگی، هنری، علمی و پژوهشی در دهه کرامت با همکاری و مشارکت بسیاری از دستگاه‌ ها خصوصاً ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در سطح کشور برگزار می ‌شود.

 

این مسئول فرهنگی و هنری کشور، از استانداری های هر استان خواست، عناوین روزهای دهه کرامت را برای شهرستان ها و حتی بخش های استان خود ارسال کنند.

 

وی، دهه کرامت را فرصتی برای کمک نیازمندان دانست و افزود: در تلاش هستیم با همکاری کمیته امداد افراد متمکن را برای کمک به نیازمندان در این دهه ترغیب کنیم.

 

طاهریان، در ادامه از اعضای ستاد دهه کرامت در استان کهگیلویه و بویراحمد خواست نشست هایی قبل از برگزاری برنامه های این دهه با حضور نماینده ولی فقیه در استان به میزبانی فرهنگ و ارشاد اسلامی یا دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد برگزار و مصوبات جلسات را پیگیری کنند.

 

معاون فرهنگی و هنری ستاد عالی مساجد کشور در پایان اظهار امیدواری کرد: ادارات کهگیلویه و بویراحمد با توجه به بضاعت خود در زمینه برگزاری برنامه های دهه کرامت و محتوا بخشی به آنها نهایت همکاری را داشته باشند.

 

پایان پیام/

کد خبر 474902

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha