به گزارش خبرگزاری شبستان، زینب طالبی، مدیر اساتید حوزههای علمیه خواهران با اشاره به روند صدور مجوز تدریس اساتید در این حوزهها گفت: اعطای مجوز تدریس به اساتید حوزههای علمیه خواهران و مراکز آموزش عالی حوزوی در یک دسته از دروس، از طریق مصاحبه علمی احراز میشود.
وی افزود: احراز صلاحیت استادان در بخش دیگر دروس، از طریق آزمون کتبی صورت میگیرد که در همین راستا 409 نفر از مدرسان حوزههای علمیه خواهران روزهای چهارم و پنجم خرداد در 19 مرکز آزمون کتبی شرکت کردند و مرحله دوم این آزمون نیز 9 مرداد برگزار میشود.
وی بیان کرد: البته دروسی وجود دارند که تدریس آنها متکی بر مهارتهایی است که معاونت فرهنگی تربیتی حوزههای علمیه خواهران طی چند دوره، آموزش آنها را در دستور کار قرار داده است.
وی افزود: برهمین اساس در مورد دروس قرآن، فن خطابه و اخلاق مجوز تدریس به اساتیدی اعطا میشود که در این دورههای مهارتی شرکت کرده و امتیاز قبولی را کسب کرده باشند.
مدیر استادان حوزههای علمیه خواهران با اشاره به انجام ارزیابی عمومی اساتید حوزههای علمیه خواهران ادامه داد: هم اکنون ارزیابی در مورد اساتید تمام دروس و 190 واحد درسی دوره عمومی سطح دو (کارشناسی) حوزههای علمیه خواهران اعمال شده است.
به گزارش مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، وی با بیان این مطلب که این طرح از سال 86 به صورت جدی آغاز و تاکنون به صورت مستمر ادامه داشته است، ابراز کرد: نزدیک به سه هزار استاد دارای مجوز تدریس در حوزههای علمیه خواهران در سراسر کشور مشغول به تدریس هستند.
طالبی خاطرنشان کرد: مجوزهای تدریسی که از این طریق به اساتید اعطا میشود، موقت است و زمانی به دائم تبدیل میشوند که از مخاطبان (طلاب و کادر مدارس علمیه) در مورد تدریس استاد ارزشیابی انجام شود.
پایان پیام/
نظر شما