به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از آموزش و پرورش کرمانشاه، محسن شاه حسینی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان کرمانشاه، در آیین پایانی بیست و سومین کنگره قرآنی دانش آموزان برتر قرآنی مدارس استعدادهای درخشان با اشاره به تفکر و تدبیر در قرآن کریم، آن را به دو بخش یکی حفظ و قرائت قرآن و دیگری درک و عمل به آن تقسیم کرد و گفت: یادگیری حفظ، قرائت و معارف قرآن کریم زمینه درک و فهم قرآن و عمل به آن را بوجود می آورد.
وی ادامه داد: از حفظ، قرائت و تدبر در قرآن کریم باید به عنوان مقدمه ی آن عبور کرده و به پیام ها و هدف های اصلی قرآن برسیم.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان کرمانشاه، در ادامه بصیرت اجتماعی، دینی، فرهنگی و سیاسی را در کنار حفظ، قرائت و یادگیری معارف قرآن کریم از جمله عوامل نگهداری انسان در مقابل گمراهی عنوان کرد و گفت: ارتباط با قرآن کافی نیست، اگر شناخت و شعور قرآنی نداشته باشیم گمراه می شویم.
شاه حسینی، تصریح کرد: داستان انسان ها با قرآن کریم این است که زیبایی های آن را نمی شناسند و در ظواهر آن غرق شده اند.
وی در ادامه آفت کسانی که با قرآن ارتباط دارند را غرق شدن در ظاهر آن دانست و گفت: امیدوارم کسانی که با قرآن در ارتباطند و خیلی با آن مانوس هستند، با حفظ و قرائت این کتاب الهی زمینه های عادی سازی آن را فراهم نکنند و از پیام اصلی قرآن غافل نشوند.
این مقام مسئول، تأکید کرد: باید به دنبال پاسخ به این سوال ها باشیم که قرآن و مفهوم آن چیست و با آن عادی برخورد نکنیم و از اینکه قرآن برای ما عادی شود پرهیز کنیم.
شاه حسینی، در پایان ابراز کرد: کسانی که با قرآن کریم ارتباط دارند در معرض دو آفت بزرگ از جمله مانوس و آمیخته شدن فراوان و غافل شدن از روح، عظمت و بزرگی آن و ارتباط بدون شعور و فهم اجتماعی، فرهنگی و سیاسی با قرآن کریم هستند.
گفتنی است، آیین پایانی بیست و سومین کنگره قرآنی دانش آموزان برتر قرآنی مدارس استعدادهای درخشان منطقه چهار کشور با حضور مسئولین کشوری و استانی و همچنین قاریان برتر دانش آموزان سمپاد در اردوگاه شهید باهنر کرمانشاه برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما