به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، سردار محمد علی پور مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خوزستان، امروز(11 مرداد) در مراسم تبدل تفاهمنامه فی مابین دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خوزستان که در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی اهواز انجام شد، با اشاره به نقش پررنگ پزشکان در هشت سال دفاع مقدس، گفت: با برنامه ریزی مدون باید این نقش در دفاع مقدس برای نسل های آینده تبیین شود.
وی با بیان اینکه موضوع جنگ در کلاس های دانشگاهی باید مطرح شود، عنوان کرد: برای حضور دانشجویان در کلاس های با موضوع جنگ و دفاع مقدس باید انگیزه ایجاد شود که یکی از این انگیزه ها استفاده از نمره این درس در معدل است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خوزستان، همچنین با اشاره به ضرورت استفاده از پزشکان برای راوی گری، خاطر نشان کرد: ما برای آموزش راوی گری آماده ایم تا پزشکان در کاروان های راهیان نور راوی شوند.
وی ادامه داد: نقش پزشكی خوزستان در دفاع مقدس در قالب موضوعاتی همچون نقش پزشكان رزمنده و موضوع درمان در جنگ، پرونده های پزشكی رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس، فضاهايی فيزيكی درمانی و غيردرمانی در دفاع مقدس، معرفی بيمارستان های اهواز و صحرایی و خدمات ارائه شده از سوی آنها در جنگ و... تدوین و به عنوان سابقه تاريخی در بيمارستان ها و موزه دانشگاه نگهداری می شود.
وی با بیان اینکه باغ موزه دفاع مقدس خوزستان نيز در حال ساخت است و باید بخشی از كار به نقش پزشكی خوزستان در دفاع مقدس اختصاص يابد، تاکید کرد: باید براي نسل آينده فضايی تعريف شود كه نشان دهنده تخصص در كنار تعهد باشد.
در این نشست مقرر شد مستند روایت فتح مرتبط با فعالیت پزشکان و فیلم های مرتبط با موضوع پرستاری تهیه شود و همچنین امتیازات فرهنگی به پزشکانی که تمایل به راوی گری دارند، داده شود.
فراخوان تهیه فعالیت های پژوهشی در خصوص جبهه و جنگ و ارائه دروس بهداشت رزم دردانشگاه از دیگر مصوبات این نشست بود.
در پایان تفاهمنامه فی مابین دانشگاه علوم پزشکی اهواز و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خوزستان مبادله شد.
پایان پیام/
نظر شما