عبدالرسول مختار نژاد، مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات استان فارس در حاشیه بازدید از کارگاه ساخت درب های حرم حضرت علی (ع) با اشاره به اینکه درب های قدیمی حرم به موزه آستان مقدس فرستاده می شود، به خبرنگار شبستان گفت: در حال حضار استادکاران و قلمزنان شیرازی بر روی چهار درب حرم حضرت علی (ع) کار می کنند که بنا داریم تا در شروع ماه مبارک رمضان اولین درب حرم مطهر امیرالمومنین (ع) در حرم مطهر نصب شود.
وی خاطر نشان کرد: این درب ها از چوب ساج ساخته شده که در آن از هنر کنده کاری و خط کاری استفاده شده و در خصوص قلم زنی و طراحی توسط هنرمندان شیراز بر روی نقره و مس انجام شده است، سبک هنر چوب این درب ها سبکی است که در چند قرن گذشته مرسوم بوده و جز سبک های هنری در این صنعت به حساب می آید.
مختار نژاد با اشاره به اینکه کار این درب ها پاییز سال گذشته آغاز شده است، اضافه کرد: 98 در صد از درب های حرم حضرت علی (ع) پیشرفته است و قرآن های کتابت شده روی درب ها با نظر آیت الله ایمانی، نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز انتخاب شده است.
مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات استان فارس با تاکید بر اینکه درب دوم حرم مطهر حضرت علی (ع) در آبان ماه امسال تمم می شود، خاطر نشان کرد: مردم گراش با اهدای 700 میلیلون ریال وجه نقد، یکصد کیلوگرم نقره خالص و یک کیلو گرم طلای 24 عیار به ساخت این درب ها کمک کردند، همچنین هزینه درب دوم حرم مطهر نیز تاکنون یکصد میلیون ریال و 116 کلیو نقره خاللص توسط کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تامین شده است.
وی هزینه هر درب سه میلیارد و 500 میلیون ریال تا چهار میلیارد ریال است که از کمک های مردمی تامین می شود، گفت: با توجه به پتانسیل استان ها ستاد عتبات عالیات کشور برای تهیه و ساخت درب های حرم مطهر آن را به یکی از استان های توانمند ارجاع می دهد و به خاطر اینکه خاتم کاری و معرق کاری در فارس و اصفهان صورت می گیرد ساخت این درب ها بیشتر در استان های فارس و اصفهان صورت می گیرد.
مختار نژاد خاطرنشان کرد: 12 هزار شاخه گل از انواع گل زر، مریم و لیلیوم از شیراز برای گلباران حرم حضرت امام حسین (ع) و حضرت عباس (ع) در سوم و چهارم شعبان همزمان با میلاد این 2 بزرگوار به کشور عراق ارسال خواهد شد که بانی این کار شرکت رامک بودذه و هزینه ای بالغ بر 80 میلیون ریال تامین شده است.
پایان پیام/
نظر شما