به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از سوادكوه، تشكيل كارگروه هاي تخصصي، تشريح برنامه هاي اداره كتابخانه ها، تشريح برنامه هاي اداري هنري و جشنواره ها، تشريح برنامه هاي فرهنگي هر سه به همراه پرسش و پاسخ، جلسه عمومي«جمعبندي كارگروه ها و ارائه گزارش توسط دبيران كارگروه ها»، ارائه گزارش هاي استاني از برنامه هاي اوقات فراغت و اقدامات 5 ماهه و جمع بندي نشست توسط مرتضي طاهريان، معاون فرهنگي هنري ستاد عالي، برنامه هاي اين نشست بود.
مرتضي طاهريان، معاون فرهنگي هنري ستاد عالي كانون هاي مساجد كشور در اين نشست، گفت: شعار «ما مي توانيم» را بچه هاي مسجدي خرماكلا قائم شهر به منصه ظهور رساندند و به همت آنها و كمك دستگاه هاي اجرايي، اردوگاه شهداي خرماكلا برپا شد.
وي افزود: بچه هاي مسجدي در تمام عرصه ها و دوران ها نشان دادند كه با خواستن مي توانند در هر عرصه وارد شوند كه بهترين نمونه آن، جنگ و تعداد رزمندگان، اعزامي از مساجد بود كه در برابر ابرقدرت هاي تا دندان مسلح، مقاومت كردند و پيروز شدند.
طاهريان تصريح كرد: بچه هاي مسجدي با ديانت و تعهد خود در تمامي كارها، موفق عمل مي كنند.
وي به تشييع 30 شهيد غواص وخط شكن مازندراني و ارزش والاي آنها اشاره كرد و افزود: اين شهدا از غربي ترين نقطه مازندران تا شرقي ترين نقطه اين استان، تشييع و به خاك سپرده مي شوند و در سالروز شهادت امام جعفر صادق(عليه السلام)، مراسم باشكوهي براي آنها برگزار خواهد شد كه به اين استان، زينتي دوباره مي بخشند.
طاهريان بيان كرد: الگو گرفتن از همكاران و غنيمت دانستن در كنار هم بودن براي انتقال و بهره گيري از تجربيات، بسيار مفيد و سازنده است كه مي طلبد به اين فرصت بوجود آمده، توجه شود.
وي ابراز كرد: دستاوردهاي نشست كارشناسان فرهنگي هنري كانون هاي مساجد، آشنايي كارشناسان فرهنگي با برنامه ها و طرح هاي ديگر دبيرخانه هاي استاني است كه در قالب ارائه چگونگي برنامه ريزي و رسيدن به اهداف كانون مي باشد كه شامل فعاليت ها، جشنواره ها، برنامه هاي اوقات فراغت و ... است بنابراين حضور و گردهمايي كارشناسان در چنين دوره هايي موجب رسيدن به اهداف و خط مشي ستاد عالي مسجد با هدف رسيدن به پيشرفت هاي كانوني و مسجدي مي شود.
محمد فوقي، مسئول ستاد هماهنگي و نظارت بر كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد مازندران نيز در اين نشست، خطاب به حاضران گفت: خدمت در مساجد، توفيق الهي است زيرا با توجه به تنوع مشاغل در حوزه فرهنگ و هنر، در سنگر مهم مساجد به خدمات رساني مشغول هستيد.
وي به زندگي اولياء و انبياء و افتخار خدمت رساني در مساجد، اشاره كرد و افزود: تمام آنها براي مقابله با موهومات و خرافات، فعاليت مي كردند و در حال حاضر اين وظيفه مهم بر عهده فعالين مسجدي است.
فوقي اظهار كرد: ساخت مسجد، كار مهمي محسوب مي شود اما عمران معنوي اين پايگاه هاي الهي، مهم تر و مشكل تر است كه نياز به جسارت و ... دارد.
وي بيان كرد: برنامه ريزي در مساجد با ذائقه هاي مختلف جوانان، صورت گيرد و بايد برنامه هاي فرهنگي و هنري مناسبي در اين پايگاه هاي عبودي، برگزار شود.
فوقي ابراز كرد: استان مازندران، جمعيتي دارد كه بر اساس آن، بودجه به اين استان تعلق مي گيرد اما به مسافرين در طول سال به ويژه مسافرين تابستاني، بايد توجه ويژه شود.
وي در بخش ديگري از سخنانش به تكنولوژي هاي امروزي اشاره كرد و افزود: هنگام مشاهده تلويزيون، نشست هاي دايره اي خانواده ها به نيم دايره تبديل شد و در زمان حاضر با وجود تلگرام و ... از نيم دايره هم خارج شد.
فوقي تصريح كرد: دشمنان، ايمان مردم را نشانه گرفته اند كه رساندن انسان ها به عبوديت و بندگي بيشتر بايد نتيجه و خروجي كار ما باشد و برنامه ها به صورت كمال و مطلوب، صورت گيرد.
وي با اشاره به اينكه در قرآن ظالم ترين مردم، كساني عنوان شده كه مانع حضور مردم در مسجد مي شوند، بيان كرد: نابودي مسجد فقط با كلنگ و تيشه نيست بلكه فقدان برنامه هاي خوب، مفيد، متنوع و جذاب در اين مراكز نيز نابوي مساجد را در پي دارد.
به گزارش شبستان، چگونگي برنامه هاي اوقات فراغت، نشست خبري، پايگاه هاي فراغت، جشنواره ها، اعزم مبلغين، ارسال اخبار آسماني ها«اوقات فراغت» به سايت دبيرخانه يزد، كتابخانه ها، دهه كرامت، طرح 1449، محفل انس با قرآن، يادواره شهدا، آموزش كتابداران، برپايي نمايشگاه كتاب از جمله مباحث مطرح شده در اين نشست بود.
پايان پيام/
نظر شما