به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، علی اصغر فانی، وزیر آموزش و پرورش در گردهمایی شورای هماهنگی تشکل های دانش آموزی سراسر کشور که صبح امروز در اردوگاه شهید باهنر در حال برگزاری است، گفت: یکی از ساحت های شش گانه تربیت در سند تحول نظام آموزش و پرورش کشور تربیت سیاسی و اجتماعی است.
وی افزود: در دوره تحصیل قبل از دانش آموزان باید به ابعاد تربیت سیاسی و اجتماعی آنان بپردازیم و بزرگترین محمل در مدرسه که این هدف را دنبال می کند تشکل های دانش آموزی است.
وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: از سوی دیگر دانش آموزانی که امروز در مدرسه مشغول تحصیل هستند مدیریت آینده کشور را بر عهده دارند و باید با مباحثی همچون تصمیم گیری، تصمیم سازی، تعاملات اجتماعی، تحمل نظرات مخالف، مسئله یابی و از این بحث ها که مدیران با آن مواجه هستند، آشنا شوند.
فانی با بیان اینکه تشکل های دانش آموزی می تواند در تربیت مدیران آینده کشور تاثیرگذار باشد، بیان کرد: باید در آموزش و پرورش تلاش کنیم با جذب حداکثری و چتر بزرگی که فراهم می کنیم عده بیشتری را زیر این چتر جمع کنیم و در عین کثرت، وحدت داشته باشیم.
فانی با بیان اینکه آموزش و پرورش به تنهایی قادر به تعلیم و تربیت بیش از 13 میلیون دانش آموز نیست، اظهار کرد: یکی از سیاست هایی که در دولت یازدهم به صورت جدی در دستور کار گذاشته ایم توسعه مشارکت ها است.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: با بسیج دانش آموزی، هلال احمر، انجمن اتحادیه دانش آموزی و هر نهادی که بتواند به آموزش و پرورش در خدمت به منافع ملی گام بردارد، مشارکت داریم.
وی تصریح کرد: نتیجه این مشارکت جویی در آموزش و پرورش در آینده تربیت دانش آموزان پویا، پرسشگر، پژوهشگر، مومن و انقلابی و افرادی که می تواند کشور را به سعادت بالاتر برسانند به دست بیاید.
فانی یکی دیگر از سیاست های آموزش و پرورش را مدرسه محوری دانست و گفت: تعلیم و تربیت از کف مدارس شکل می گیرد لذا باید تمام خدمات را در مدرسه متمرکز کنیم.
وی با بیان اینکه مدرسه محور تعلیم و تربیت است، اظهار کرد: مدیر مدرسه به عنوان رهبر آموزشی و تربیتی می تواند تمام ابعاد تربیتی دانش آموزان را محقق سازد.
وی تصریح کرد: ما آنقدر منابع در اختیار نداریم که بتوانیم فعالیت های یکدیگر را خنثی کنیم لذا باید هم راستا و هماهنگ با یکدیگر حرکت کنیم.
وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: انتخابات مجلس شورای اسلامی را در پیش داریم و دانش آموزان دبیرستانی برای اولین بار رای می دهد باید آنان را به اصل در صحنه انتخابات تشویق کنیم نه اینکه آنان را به جهت گیری حزبی و سیاسی هدایت نماییم بلکه باید ساحت تربیت سیاسی و اجتماعی را تقویت کنیم تا نتایج خوبی را به دست آوریم.
نظر شما