پرداخت زکات موجب بهره مندی از برکات الهی می شود

خبرگزاری شبستان: امام جمعه الوند گفت: قطع یقین هر کس زکات دهد نه تنها خود را از مالی محروم نساخته بلکه خود را به فیض الهی و برکات الهی معطوف داشته است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام علی طهماسبی پیش از ظهر امروز (21 مرداد) در نشست مردمی تبیین زکات که در مسجد امام خمینی (ره) شهر الوند برگزار شد، بیان کرد: زكات در اسلام و ديگر اديان الهى و آسمانى از اهميت و جايگاه فوق العاده ‏اى برخوردار است، به گونه ‏اى كه يكى از اركان و دستورات همه اديان آسمانى به شمار مى ‏رود و همه موحدان در طول تاريخ موظف بوده‏ اند كه بخشى از اموال خود را در راه خدا به صورت زكات بدهند.

وی ادامه داد: در روايات نيز به پرداخت زكات و اهميت آن تأكيد فراوان شده و حتی در روايتى زكات يكى از پنج ركن و پايه اسلام دانسته شده است و پذيرش و پرداخت زكات آن چنان جايگاهى در اسلام دارد كه آيات و روايات، آن را ملاك پذيرش اسلام دانسته است.

امام جمعه الوند اضافه کرد: پرداخت زكات آثار و بركات فراوانى براى زكات دهندگان در دنيا و آخرت در پى دارد و از آثار دنيوى پرداخت زكات نزول بركات آسمانى و افزايش اموال است.

وی افزود: امروز زکات در جامعه با تلاش کمیته امداد در کنار حضور روحانیت پیش می رود تا این فریضه الهی را بتوانیم در جامعه بیش از پیش تعمیق بخشیم.

حجت الاسلام طهماسبی عنوان کرد: در حکمت و فلسفه زکات باید گفت که اسلام دین تعاون، همکاری و تکافل است؛ اسلام دینی کامل است که خداوند انسان را به آن مشرف گردانیده است تا چند صباحی با سعادت و خوبی در این کره خاکی زندگی کند و زمانی به این سعادت خواهد رسید که بداند بنده خدای واحدی است که متصف به تمامی صفات کمال است.

وی با اشاره به معنای زکات تأکید کرد: زکات هر دو مفهوم پاکی و رشد را داراست و از طرفی به معنی طهارت درونی فرد ثروتمند از بخل نفرت انگیز است که اگر فرد و جامعه گرفتار آن نباشد رستگار می شوند.

امام جمعه الوند اظهار کرد: از طرف دیگر زکات باعث طهارت نفس فقیر از حسد و بدخواهی نسبت به ثروتمند می شود، زیرا که لازمه بخشش و نیکی، انعطاف قلب انسان است.

وی اعلام کرد: زکات همچنین باعث پاکی مال می شود، چون وقتی که حق کس دیگری به مال تعلق گرفت، آن را آلوده می سازد و این آلودگی تا وقتی که حق مزبور از آن جدا نشود، باقی خواهد ماند.

حجت الاسلام طهماسبی خاطر نشان کرد: گذشته از طهارت و پاکی، زکات در بردارنده رشد و فزونی است؛ رشد شخصیت و موجودیت معنوی فرد ثروتمند به عنوان انسانی که خیر می رساند و نیکی می کند و از دستاورد خود می بخشد تا برادران دینی و انسانی خود را بلند کند و حق خدا را به جا آورد.

وی یادآور شد:  قطع یقین هر کس زکات دهد نه تنها خود را از مالی محروم نساخته بلکه خود را به فیض الهی و برکات الهی معطوف داشته است که باقیات و صالحات را برای آخرت به همراه دارد.

کد خبر 478484

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha