به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، آیت الله ضیاءالدین نجفی تهرانی، تولیت مدرسه علمیه و امام جماعت مسجد جامع نبی اکرم (ص) تهران در درس اخلاق پیرامون تمایز میان عرفان حقیقی و صادق از عرفان مجازی و کاذب اظهار داشت: عرفان صادق عمل به دستورات دین است به طوری که هرگاه لازم شد انسان به جبهه برود، هر زمان ضرورت ایجاب کرد ایثمار نماید، هر وقت واجب شد خمس و زکات بدهد و ... .
آسان ترین مسیر ورود به بهشت
وی اضافه کرد: امام صادق (ع) فرمودند: هر که خدا را دوست دارد واجبات خدا را انجام بدهد، از محرمات الهی اجتناب کند، اولیا او را دوست بدارد، ولایت پیامبر (ص) و اهل بیتش را پذیرا باشد و از دشمنان آنها تبری جوید. در این صورت از هر در بهشت که خواهد می تواند وارد شود.
تولیت مدرسه علمی نبی اکرم (ص) با تاکید بر اینکه تبری از دشمنان، همان سخن مقام معظم رهبری است که «چه مسئله هسته ای حل بشود و چه حل نشود مبارزه ما استکبار جهانی متوقف نخواهد شد».
صوفیه، نمونه ای از عرفان کاذب است
وی عرفان کاذب را عرفان هایی مانند صوفیه دانست که امام صادق (ع) حضور در مجلسشان را نهی کرده و چون از حضرت علت را پرسیدند، فرمودند: آنها خود را از مسیر مردم و اسلام جدا کردند.
آیت الله نجفی تهرانی، عرفان صادق را مسیر پیامبر (ص) و اهل بیت ایشان دانست آن زمان که در میانه شب برای مناجات با خدا بیدار می شوند و جز جمال حق را نمی بینند، گفت: عرفان صادق، امام شناسی به دنبال دارد؛ امام شناسی، عشق و حب به همراه می آورد و نتیجه عشق، ذوب شدن است. در صورت طی این مسیر، عرفان حقیقی در انسان متجلی می شود و خداوند در قلب او جای می گیرد. درست مانند سلمان که وقتی از او پرسیدند: چرا دقیقا جای پای امیرالمومنین می گذاری پاسخ داد: می خواهم حتی در قدم هایم نیز مطیع علی ابن ابیطالب باشم.
پایان پیام/
نظر شما