حجت الاسلام و المسلمین محسن غرویان عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم، با اشاره به دهه کرامت گفت: حضرت فاطمه معصومه (س) بانوی بزرگواری است که در باب شخصیت و جایگاه زهد و تقوای این بانوی کرامت مطالب زیادی عنوان شده است.
وی افزود: یکی از بزرگ ترین فضیلت های حضرت معصومه علیهاالسلام ، انتساب ایشان به خانه وحی و امامت است زیرا که وی سرچشمه فضائل و کمالات معنوی بود و همچنان که درزیارت نامه آن حضرت نیز، ایشان را دختر رسول اللّه صلی الله علیه و آله ، دختر ولی اللّه ، خواهر ولی اللّه و عمّه ولی اللّه آورده اند.
عضو هئیت علمی جامعه المصطفی العالمیه ادامه داد: زندگی در کنار امامان معصوم و بهره بردن از تعالیم آنان مهمترین عامل در تکامل روح و والایی علمی و عملی آن حضرت بوده است.
حجت الاسلام غرویان تصریح کرد: حضرت معصومه (ع)، از نظر معنوی و مقامات عالی ملکوتی، به راستی فرزند روح و جسم پیامبر صلی الله علیه و آله و حضرت زهرا علیهاالسلام و خدیجه کبری علیهاالسلام و امیرمؤمنان و دیگر امامان معصوم علیهم السلام است.
مدرس سطوح عالی حوزه علمیه قم اظهار داشت: هر چند نام حضرت معصومه(س) به عنوان لفظ کلامی برای ایشان کافی نیست اما به بعد مفهومی پاکی و عصمت ایشان نشان از اوج تقوا برای بانوان و دختران جوان می باشد تا از نظر عفت و پاکدامنی الگوی مناسبی برای آنان باشد.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه یاد آورشد: حضرت فاطمه معصومه (س) در محیطی پرورش یافت که پدر و مادر و فرزندان، همه به فضیلت های اخلاقی آراسته بودند، عبادت و زهد، پارسایی و تقوا، راستگویی و بردباری، استقامت در برابر ناملایمات، بخشندگی، پاک دامنی و یاد خدا، از صفات ارزشمند ائمه اطهار بود که حضرت معصومه (ع) نیز دارای تمامی این فضیلت ها بوده است.
حجت الاسلام غرویان خاطر نشان ساخت: حضرت معصومه (س) از نظر مقام علمی و تسلط به آیات قرآنی، تفسیر و فهم روایات از دوران پیامبر تا دوران پدر بزرگوارشان بوده اند و در برخی مواقع نیز درغیاب پدر بزرگوارشان مباحث فقهی را تببین وتوضیح داده و پاسخگوی سوالات مردم بودند که این درایت و دانایی نشان از فهم و درایات ایشان در مکتب اهل بیت (ع) می باشد.
وی گفت: بانوان مسلمان نیز باید با الگو پذیری از چنین بانوی شایسته و با کرامتی علاوه بر رعایت حجاب و عفاف در تحصیل علم و تهذیب نفس تلاش کنند تا بتوانند با پیروی از راه و سیره این بانوی بافضیلت همچون حضرت معصومه(س) یک انسان کامل و دارای شخصیت باشند.
عضو هیئت علمی جامعه المطصفی العالمیه یادآور شد: حضور علمای برجسته در قم نشان دهنده عنایت به بارگاه حضرت معصومه (س) بوده است.
حجت الاسلام غرویان اذعان داشت: نامگذاری روز دختر به مناسبت سالروز ولادت حضرت معصومه (س) بهترین فرصت و گزینه برای الگو پذیری زنان و دختران جامعه اسلامی ماست تا با پیروی از سیره و منش این بانوی کرامت که شفاعت کننده در روز جزا می باشند در مسیر زندگی آن حضرت گام بردارند.
مدرس سطوح عالی حوزه علمیه قم افزود: شرافت قم برگرفته از وجود حضرت معصومه(س) است و تقدیر الهی این بود که سبب شد حضرت معصومه علیهاالسلام به قم بیاید و در این سرزمین از دنیا برود و برای همیشه، پناهگاه نیازمندان و دوستان اهل بیت (ع) گردد.
وی ابراز داشت: يكى از عاليتريـن نمونه هاى عبادت و بندگى خدا از خاندان ولايت و امـامت,كـريمه اهل بيت فـاطمه معصــومه عليها السلام است كه عبادت و شب زنده دارى هفده روزه اش در واپسيـن روزهاى عمر شريفش, گوشه اى از يك عمر عبـوديت و خضوع و خشـوع آن زاده عبد صالح خدا در برابـر ذات پاك الهى است .
پایان پیام/
نظر شما