به گزارش خبرنگار دولت خبرگزاری شبستان، مقابله جدی با صدمهزنندگان به محیط زیست، حواشی بورسیه قبل از دولت یازدهم شروع شد، افزایش سود کشاورزان و حذف واسطه ها، اجرای طرح رتبه بندی معلمان از سرتیترهای مهم اخبار حوزه دولت در هفته گذشته بود. ادامه اخبار و رویدادهای این حوزه را در گزارش زیر بخوانید:
دولت تدبیر و امید به دنبال نشاط بیشتر در مطبوعات است
علی ربیعی در پایان آیین نخستین نشست «روزنامه نگاران، نیازهای حرفه ای و مسایل اجتماعی» افزود: دولت دکتر روحانی معتقد است روزنامه نگاران و مطبوعات می توانند با نشاط بیشتر و با امید بیشتری کارشان را ادامه دهند و این دولت، نشاط را از روزنامه ها می خواهد.
ربیعی در ادامه به برخی مشکلات حوزه رسانه اشاره کرد و گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اقداماتی برای حوزه بیمه خبرنگاران و روزنامه نگاران انجام داده است.
وی، طبقه بندی مشاغل را از دیگر موضوعات پیگیری شده توسط این وزارتخانه عنوان کرد و گفت: ایجاد چند تعاونی برای رسیدگی به معیشت خبرنگاران از دیگر برنامه ریزی های وزارت کار به شمار می رود که از این طریق علاوه بر بهبود معیشت خبرنگاران، امنیت شغلی آنان نیز تأمین شود.
دستاورد مذاکرات نشانه قدرت و عظمت ایران است
معاون رییس جمهوری در امور مجلس در جشنواره فرهنگی اقتصادی کرمان با اشاره توافق هسته ای گفت: آنچه در مذاکرات بدست آمده نشانه قدرت و عظمت ایران اسلامی است.
حجت الاسلام مجید انصاری افزود: نزدیک به 22 ماه در دشوارترین زمان، بی نظیرترین هماورد حقوقی و دیپلماسی را با استعانت از خداوند متعال، حمایت بی بدیل مردم، حمایت گسترده رهبر معظم انقلاب و با مدیریت شایسته رییس جمهوری توانسته ایم را داشته ایم و توانستیم مهمترین گام را در عرصه جهانی برداریم.
وی ادامه داد: پایمردی مردان عرصه دیپلماسی کشور توانست چهره واقعی از ایران و ایرانی را ارائه دهد و در این مصاف دشوار، ایران در برابر همه قدرت های برتر جهان توانسته برتری منطق ایرانی و تمدن ایرانی را به کرسی بنشاند.
معاون رییس جمهوری در امور مجلس به پیروزی بزرگ علمی و دستاورد مهم مردان عرصه دیپلماسی کشورمان اشاره کرد و افزود: در این پیروزی بزرگ علمی که دستاورد و نتیجه ی همدلی و همزبانی همه مردم و ارکان نظام بوده ، زمینه ای فراهم شد تا کشورهای بزرگ جهان برای سرمایه گذاری هجوم بیاورند.
رسانه ها یکی از ارکان مهم مردم سالاری محسوب می شوند
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: رسانه ها در کنار سمن ها(سازمان های مردم نهاد)یکی از ارکان مهم مردم سالاری محسوب می شوند به طوری که می توانند به عنوان دیده بان جامعه را رصد کنند.
معصومه ابتکار شامگاه جمعه در مراسم نخستین نشست روزنامه نگاران نیازهای حرفه ای، مسائل اجتماعی که با همت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مجموعه تلاش برگزار شد، افزود: من خود را خبرنگار می دانم زیرا به عنوان نخستین مسئولیتم در سال 1359 در موسسه کیهان انگلیسی آن زمان به عنوان عضو شورای سردبیری کیهان دعوت به کار شدم.
رئیس سازمان محیط زیست با گرامیداشت یاد و خاطره خبرنگاران شهید و همچنین خبرنگارانی که هم اکنون در شرایط دشوار و محدود فعالیت می کنند، اظهار داشت: این روزنامه نگاران با صبر و مقاومت و فداکاری خود توانستند شرایط بهتری را برای این حرفه ایجاد کنند.
وی با یادآوری هشت سال گذشته، گفت: خبرنگاران حوزه محیط زیست شرایط دشواری را در آن روزها سپری کردند به طوری که پیش از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید تعدادی از روزنامه نگاران این حوزه به دلیل بیان برخی از واقعیات در این حوزه به دادگاه معرفی شده بودند.
وی ادامه داد: با روی کار آمدن دولت یازدهم، تمام شکایات بر علیه خبرنگاران محیط زیست پس گرفته شد و پیمان بستیم که از هیچ خبرنگاری شکایت نکنیم.
معاون رئیس جمهوری گفت: البته برخی از خبرنگاران که نمی شود نام آنها را خبرنگار گذاشت کارهای غیراخلاقی و چارچوب های غیرقانونی را طی کردند و از هیچ اتهامی علیه سازمان محیط زیست فروگذاری نکردند.
مقابله جدی با صدمهزنندگان به محیط زیست نیازمند حمایت از محیط بانان است
معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست در جلسه مشترک با پلیس پیشگیری ناجا و ستادکل نیروهای مسلح، تنظیم و تدوین دستورالعمل یگان حفاظت محیط زیست را نمونه موفق تعامل سه جانبه دولت، ناجا و ستاد کل نیروهای مسلح دانست و گفت: این سند، دستورالعملی مهم و مبنای خدمت به عرصه طبیعت ایران است.
وی این تعامل و همکاری را هم راستا با بیانات و تاکیدات مقام معظم رهبری در 17 اسفندماه سال گذشته مبنی بر حفظ محیط زیست و جرم انگاری تخریب محیط زیست، همچنین برخورد جدی و قاطع با متخلفان این حوزه دانست.
معاون رئیس جمهور با اشاره به نامگذاری روزی در تقویم جهان به نام محیط بانان، اظهار کرد: آماری که امسال همزمان با روز جهانی محیط بان از تلاشگران این عرصه که در مقابله با قاچاق و تخلفات آسیب دیده اند منتشر شد، نشانه توجه و اهمیت جهانی به موضوع محیط زیست، تهدیدها و تخریب های سرمایه های بشری، همچنین وظیفه خطیر محیط بانان در خط مقدم مقابله با این تهدیدها و تخریب هاست.
ماموریتهای پست بانک مطابق با سیاستهای دولت یازدهم است
وزیر ارتباطات با ابراز امیدواری نسبت به کمک وزارت اقتصاد و دارایی در تعیین مالکیت پست بانک، افزود: انشاالله دوستان کمک کنند تا نهالی که در گذشته بوجود آمده و به آرامی رشد می کند، به درخت تنومندی تبدیل شود و بتواند در آینده به عنوان بانک تخصصی در حوزه خرده بانکداری در مناطق محروم ارائه خدمت کند.
واعظی در عین حال از مسوولان پست بانک خواست سیاستهای خود را با سیاستهای بانک مرکزی همسو کرده و ارتباط نزدیکی با معاونت بانکی و بیمه ای وزارت اقتصاد داشته باشند.
فرهادی: حواشی بورسیه قبل از دولت یازدهم شروع شد/ ارتقای رتبه علمی ایران
محمد فرهادی در نشستی با خبرنگاران گفت: در دو سال دولت یازدهم وزارت علوم 10 آمار ارائه کرده بود اما هیچ اسمی به میان نبرده بود.
وی گفت: افراد دیگری اسامی بورسیه ها را اعلام کردند که به نظر من نیز خلاف و ظلم بوده و باید با آنان برخورد شد.
وی تصریح کرد: نمی دانم چند بار باید در این زمینه شفاف سازی شود؛ داستان بورسیه ها به بیش از 3 هزار نفر ختم می شد، این درحالی بود که 6 هزار بورسیه دیگر هم داشتیم که مشکلی نداشتند که از این میزان 5 هزار مورد آن مربوط به دولت دهم بوده است.
فرهادی ادامه داد: آن 3 هزار و اندی که وضعیت خاصی داشتند به چند دسته تقسیم می شدند به صورتی که برخی پذیرش آنان بدون امتحان بوده در حالی که بر اساس آیین نامه بورسیه ها باید امتحان می دادند که در این زمینه اغماض شده است.
وی ادامه داد: تعدادی از این افراد نیز اصلا حکم بررسی را نگرفته اند یعنی صلاحیت علمی تایید شده بود اما صلاحیت عمومی گزینشی انجام نگرفته بود هرچند که تعدادی از این افراد نیز تاکنون تعیین و تکلیف شده اند.
افزایش سود کشاورزان و حذف واسطه ها تشکیل زنجیرههای تولید
مهندس محمود حجتی در سفر به قزوین در نشستی با حضور خبرنگاران با اشاره به رعایت الگوی کشت در شرایط خشکسالی و کمبود آب اظهار داشت: الگوی کشت در طول سالهای متمادی گذشته شکل گرفته و کاری نیست که یک شبه اصلاح شود اما امروز به دلیل محدودیت منابع آبی باید در این زمینه حساس باشیم.
وی تصریح کرد: کاهش سفره آبهای زیرزمینی، شور شدن برخی زمینها، تغییر اقلیم و شرایط آب و هوایی و برداشت اضافه از چاههای آب کشاورزی شرایط در بخش کشاورزی را دشوار کرده و باید در هر استان با توجه به وضعیت آب و خاک الگویی منطقی تعریف شود.
حجتی، با بیان این که در کاشت محصول باید ارزش افزوده و میزان مصرف آب و همچنین تقاضای محصول باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: شاید یک محصول ارزش افزوده بالایی داشته باشد اما تقاضایی برای محصول نباشد و اگر تولید شود بازار را نتواند بدست آورد لذا باید در الگوی کشت همه نکات تخصصی مورد توجه قرار گیرد تا به پایداری منابع نیز کمک شود.
بحث فروپاشی خانواده ها نیز باید به صورت جدی پیگیری شود
علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ابتدای سخنان خود ضمن خیر مقدم به مدیران ارشاد استانها، و همچنین مدیران ستادی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به آغازبه کار دولت یازدهم اشاره کرد و گفت: دو سال از عمر دولت یازدهم میگذرد و در طی این مدت مشکلات بسیاری در مسیر ما وجود داشت. فراز و نشیبهایی که در حوزه تحریم ها رخ داده بود، سبب شده بود که کشور از نظر اقتصادی دچار مشکلات بسیاری باشد. مشکلات و محدودیت ها در زمینه فروش نفت و بلوکه شدن درآمد های نفتی ایران در بانک های خارجی، مشکلات در حوزه مواد خوراکی همه و همه کشور را در شرایط نامطلوبی قرار داده بود.
سازمان اسناد و کتابخانه ملی باید بر محور برنامه حرکت کند
مراسم معارفه شهرام یوسفی فر، معاون جدید اسناد ملی سازمان اسناد و کتابخانه ملی پیش از ظهر شنبه 17 مرداد با حضور سیدرضا صالحی امیری، رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی، مرتضی دامن پاک، مدیرکل مرکز اسناد و تاریخ دیپلماسی وزارت امور خارجه، سعید رضایی شریف آبادی رئیس انجمن کتابداری و اطلاع رسانی ایران، کاظم فرامرزی، رئیس مرکز ملی اسناد و کتابخانه دفاع مقدس، فیاض شجاعی، رئیس دیوان محاسبات و عضو شورای اسناد و همچنین نمایندگان مجمع هماهنگی تاریخ پژوهی و بانک های اسنادی (مهتاب) در سالن همایش های ساختمان آرشیو ملی برگزار شد.
لزوم عزم جدی برای توسعه همکاریهای گردشگری ایران و گرجستان
مسعود سلطانی فر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در دیدار با گوباز سایند کیدزه، نایب رئیس مجلس و رئیس گروه دوستی مجلس گرجستان و هیات همراه، گفت: ایران و گرجستان، فرهنگ، تاریخ و هویت مشترک تاریخی و فرهنگی دارند.
معاون رئیس جمهور ادامه داد: همکاری با کشورهای همسایه و کشورهایی که از نظر اشتراکات تاریخی با کشور ما نزدیکی دارند برای جمهوری اسلامی ایران بسیار مهم است، به خصوص در فضای جدیدی که بعد از توافق هستهای به وجود آمده است، در کنار تعامل گسترده با دنیا که پس از آغاز به کار دولت تدبیر و امید به وجود آمد، اعتقاد داریم که همکاریهای ما با تمامی کشورهای جهان باید گسترده تر شود.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تصریح کرد: دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در زمینه حفظ حقوق هسته ای و سایر دستاوردهای ما در عرصه اقتصادی متعلق به ملت ماست و در عین حال در اختیار سایر کشورهای دوست قرار خواهد گرفت.
سلطانیفر ادامه داد: ایران کشور بزرگی است و ظرفیتهای اقتصادی و فرهنگی بسیاری دارد که این ظرفیتها در فضای جدید به وجود آمده می تواند در مسیر توسعه همه کشورهای دوست مورد استفاده قرار گیرد.
تصویب طرح صد میلیارد ریالی در هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی
طرح دانش بنیان"توسعه و افزایش ظرفیت خدمات دیتا سنتر ابری(رایانش ابری)" متعلق به شرکت دانش بنیان افرانت با رقم تسهیلات 100 میلیارد ریال در آخرین جلسه هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی به تصویب رسید.
به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، سه طرح به مجموع 140 میلیارد ریال در جلسه هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی مورخ 13 مرداد 94 به تصویب رسید.
در چهل و ششمین جلسه هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی، مبلغ 100 میلیارد ریال تسهیلات سرمایه در گردش به طرح دانش بنیان" توسعه و افزایش ظرفیت خدمات دیتا سنتر ابری"(رایانش ابری) متعلق به شرکت افرانت اختصاص یافت.
گفتنی است این مبلغ(100 میلیارد ریال) بالاترین رقمی است که تاکنون در صندوق نوآوری و شکوفایی به صورت تسهیلات به یک طرح دانش بنیان اختصاص داده شده است.
همچنین مبلغ 20 میلیارد ریال تسهیلات سرمایه در گردش به هر یک از طرحهای دانش بنیان" تولید ابزارهای درون چاهی و سرویس های حفاری انحرافی" متعلق به شرکت همراه پوشش و " تولید دیودهای نوری Smd و Power Led" متعلق به شرکت کارخانجات تولیدی لامپ بسیار کم مصرف بهنور یزد اختصاص یافت.
خبرنگاران در ایجاد فضای آرام انتخابات تاثیرگذارند
عبدالرضا رحمانی فضلی روز دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: از نظر سیاسی امکان رقابت در این دوره بسیار بالا پیش بینی می شود و وزن کشی درست سیاسی را در عرصه سیاست کشور خواهیم داشت.
وی ادامه داد: امیدواریم در زمینه نظارت و اجرا، زمینه های رقابت اصولی، قانونی و باشکوه برای انتخابات فراهم آید. پیش بینی رقابت باشکوهی را داریم و ما به عنوان وزارت کشور در امر اجرا فعال خواهیم بود.
رحمانی فضلی به فعالیت وزارتخانه متبوعش در انتخابات آتی اشاره کرد و گفت: این وزارتخانه در جهت آماده کردن فضای انتخابات، آماده کردن شرایط آرام، مهیا کردن شرایط منطقی و آماده کردن شرایط قانونی فعال است.
وی اضافه کرد: فضای انتخابات سالم و انتخاباتی که به دور از شائبه ورود هرگونه دخالت غیرقانونی در انتخابات باشد را فراهم خواهیم کرد و وزارت کشور در این زمینه نیز همانند سایر وظایف مطرح شده، اهتمام دارد.
وزیر کشور ادامه داد: باید آماده ایجاد فضای مشارکتی، تقویت حضور باشکوه مردم و فراهم آوری فضایی توام با امنیت باشیم. این موضوعات در انتخابات آتی حائز اهمیت است و در این باره نیازمند تلاش و جدیت خبرنگاران و اصحاب رسانه هستیم.
رحمانی فضلی خطاب به خبرنگاران تصریح کرد: وزارت کشور برای کمک به شما در انتخابات آمادگی دارد تا ان شاءالله انتخاباتی باشکوه و قانونی برگزار شود.
طرح رتبه بندی معلمان به زودی اجرایی می شود
علی اصغر فانی در حاشیه برگزاری گردهمایی شورای هماهنگی تشکل های دانش آموزی در اردوگاه شهید باهنر در گفت و گو با خبرنگاران اظهارداشت: اجرای طرح رتبه بندی معلمان به تازگی در آموزش و پرورش مطرح شده است.
وی گفت: با توجه به وظایف محوله به معلمان ، شاخص هایی برای این رتبه بندی تعیین شده که بزودی در شورای مدیریت کشور مطرح و به تصویب خواهد رسید.
فانی بیان داشت: این طرح در طول تابستان انجام می شود و احکام مربوط به آن از مهرماه قابل اجراست.
وی با بیان اینکه برای اجرایی شدن این طرح هزینه ای بالغ بر هزار و 350 میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده است افزود: این طرح در میزان حقوق دریافتی ، محل جغرافیایی خدمت ، سابقه معلمان و دیگر خدمات ارایه شده به این قشر تاثیرگذار خواهد بود.
نظر شما