به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، عظیم محبی، مدیر کل دفتر آموزش دوره اول متوسطه در نشست خبری بعدازظهر امروز خود اظهار کرد: یکی از پروژه های ملی آموزش مدیریت آموزشگاهی است.
وی افزود: طرح تعالی مدیریت مدرسه در 5900 مدرسه در حال انجام است که در این راستا تعداد 400 نفر دوره آموزشی دیده اند تا دوره های آموزشی را در استان ها برای معلمان برگزار کنند.
محبی تصریح کرد: دبیرخانه طرح تعالی مدرسه در دوره متوسطه مستقر شده سات و بر اساس این طرح 13 هزار نفر در سطح کشور 54 ساعت آموزش می بینند.
مدیر کل دفتر آموزش دوره متوسطه بیان کرد: یکی از رسالت های معاونت آموزش متوسطه مدیریت در پوشش تحصیلی استان ها است که طبق آمار 94 درصد متوسطه پوشش تحصیلی داریم و یکی از فعالیت های ما این است که همه افراد کشور امکان تحصیل داشته باشند.
محبی بیان کرد: تعداد 3300 مدرسه شبانه روزی و 409 هزار دانش آموز در دوره اول و دوم متوسطه مشغول تحصیل هستند.
مدیر کل دفتر متوسطه اول آموزش و پرورش عنوان کرد: تعداد 7 میلیارد تومان توسط سازمان نوسازی مدارس به امور بهداشتی مدارس شبانه روزی اختصاص یافته و اگر سیستم گرمایشی و سرمایشی نیاز به اصلاح داشته باشد توسط سازمان نوسازی مدارس انجام می گیرد.
وی با اشاره به جشنواره خیرین مدارس شبانه روزی اظهار کرد: برای ترویج فرهنگ نذر و وقف اطلاعیه ای را به استان ها برای شناسایی خیرین ابلاغ کرده ایم که پیش بینی می کنیم این جشنواره در آذرماه برگزار شود.
وی با اشاره به طرح کاشف تصریح کرد: طرح کاشف توسط دانشکده کارآفرینی تهران برای سنجش و پایش ویژگی های دانش آموزان پیگیری می شود که یک دفترچه سوالات که ویژگی کارآفرینان در آن آمده است برای دو میلیون دانش آموز متوسطه اول ارسال شده که یک میلیون و 800 پاسخنامه دریافت کرده ایم.
وی ادامه داد: دانشکده کارآفرینی تحلیل کارآفرینی در 21 استان را تمام کرده اند و دانش آموزان می توانند از طریق سایت دانشکده کارآفرینی نتایج خود را مشاهده نمایند.
محبی یادآور شد: برای نفرات اول که تعداد 200 دختر و 200 پسر هستند برای اولین بار اردوی کارآفرینی برگزار می شود.
وی از بازنگری در آیین نامه ارزشیابی پیشرفت تحصیلی خبر داد و گفت: متاسفانه ارزشیابی در این آیین نامه حافظه مدار است و سنجش ها نیز خیلی ایده آل نیست.
محبی تصریح کرد: چهارچوب ارزشیابی پیشرفت تحصیلی و شایسته محور را تدوین کرده ایم و برای تصویب به شورای عالی آموزش و پرورش ارسال نموده ایم.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا هزینه های تغذیه مدارس شبانه روزی از دانش آموزان دریافت می شود، گفت: از مشارکت اولیا استفاده خواهیم کرد و استفاده مفید برای صرف هزینه ها در تغذیه دانش آموزان است البته مشارکت اجباری نیست.
وی بیان کرد: در سال گذشته 130 هزار معلم در دوره اول وجود داشت که برای سال تحصیلی آینده تعداد معلمان به 150 هزار نفر می رسد که پیش بینی می کنیم حدود 30 هزار معلم کمبود داشته باشیم که آنان از دوره متوسطه دوم تامین می شوند و امسال 3 پایه هفتم، هشتم و نهم در دوره اول متوسطه کامل می شوند و جمعیت دانش آموزان از 2 میلیون به حدود 3 میلیون خواهد رسید.
نظر شما