به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، حجت الاسلام احمد پهلوانی، مسئول دبیرخانه کانون های مساجد هرمزگان در این مراسم ضمن تبریک دهه کرامت، با بیان اینکه این ماه متعلق به خاندان نبی مکرم اسلام(صلی الله علیه و آله و سلم)، خاصه امام جعفر صادق(علیه السلام) است، به برنامه « در سایه سار کریمه » اشاره کرد و گفت: این برنامه در ترویج معارف اهل بیت و رشد فضایل معنوی بسیار موثر است.
وی خطاب به اعضای کاروان اعزامی به قم، عنوان کرد: شما زائر بانویی هستید که پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) فرموده اند که : « پاره تن من است »؛ این تعبیر را پیامبر فقط راجع به حضرت زهرا(سلام الله علیها) و حضرت معصومه(سلام الله علیها) به کار برده اند و این یکی از تشابه های کریمه اهل بیت نسبت به حضرت فاطمه(سلام الله علیها) است.
حجت الاسلام پهلوانی با اشاره به تاکیدات معصومین بر اهمیت زیارت حضرت معصومه(سلام الله علیها)، یادآور شد: بر اساس روایات وارده، اجر زیارت این بانوی بزرگوار، بهشت تعیین شده است.
وی هدف از برگزاری همایش سفیران ولایت را عمل به تاکیدات مقام معظم رهبری در رابطه با آشنایی جوانان با صحیفه سجادیه ذکر کرد و افزود: از سال دوم کنگره بین المللی امام سجاد(علیه السلام) خلایی احساس شد و آن عدم برنامه برای جوانان مساجد بود که از آن زمان تاکنون یکهزار و 600 نفر به همایش فرهنگی آموزشی سفیران ولایت اعزام شده اند.
مبانی فرهنگ اهل بیت برای هر نسلی حرف های نو دارد
علیرضا درویش نژاد، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان نیز با بیان این مطلب که وجود حرم مطهر حضرت معصومه(سلام الله علیها)، افتخار و عظمتی بزرگ برای ملت ایران است، گفت: مبانی فرهنگ اهل بیت، بسیار غنی است و برای هر نسل و هر مقطعی از تاریخ، حرف های نو دارد.
وی با اشاره به اینکه فرهنگ اهل بیت برای نجات همه انسانهاست، تاکید کرد: نباید حضرت معصومه(سلام الله علیها) و سایر اهل بیت را به یک مذهب و یا یک کشور و حتی جهان اسلام محدود کنیم.
درویش نژاد با بیان این مهم که اهل بیت گستره جغرافیای نامحدودی دارند، بیان کرد: باید تلاش شود تا همه ادیان و مذاهب از فرهنگ، معارف و آموزه های اهل بیت بهره مند شوند.
جوانان شرکت کننده در همایش سفیران ولایت معارف اهل بیت را به دیگران انتقال دهند
حجت الاسلام منصور هاشمی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه هرمزگان نیز خطاب به جوانان شرکت کننده در این همایش با اشاره به فرموده رسول خدا در رابطه با کریمه اهل بیت، اظهار کرد: شما به زیارت جگرگوشه پیامبر به قم سفر می کنید و در واقع بخشی از وجود نازنین رسول الله را زیارت خواهید کرد.
وی با تاکید بر اینکه با قلبی آرام و طهارت روح و جسم همراه وارد حرم کریمه اهل بیت شوید، افزود: زیارت این بانو، شفاعت و بهشت را برایتان به ارمغان می آورد.
هاشمی با اشاره به اینکه اهل بیت هیچ گاه کسانی را که در راه احیاء امرشان تلاش می کنند را بی نصیب نخواهند گذاشت، عنوان کرد: سعی کنید در بازگشت آنچه را که در رابطه با معارف اهل بیت کسب می کنید به دیگران نیز انتقال دهید.
ارادت هرمزگانی ها نسبت به اهل بیت نمونه است
حجت الاسلام علی حسین زاده، یکی از خادمین حرم حضرت معصومه(سلام الله علیها) نیز گفت: هرکسی که به زیارت کریمه اهل بیت مشرف شود نورانی می شود و این نور زیارت تا زمان بازگشت همراه او خواهد بود.
وی از شهر قم به عنوان حرم اهل بیت یاد کرد و افزود: اهل بیت(علیهم السلام) برای زیارت حضرت فطمه معصومه(سلام الله علیها) به قم سر می زنند.
این خادم آستان مقدس کریمه اهل بیت با اشاره به استقبال مردم استان هرمزگان از کاروان خدام، بیان کرد: این شور معنوی بیانگر ارادت اهالی این دیار به اهل بیت است ولی متاسفانه این ارادت نمونه، کمتر معرفی شده است.
وی مردم استان هرمزگان را مردمانی باصفا و عاشق اهل بیت معرفی کرد و افزود: مسئولان باید قدردان چنین انسان های باشند و برای رفع محرومیت در این منطقه تلاشی مضاعف داشته باشند.
حسین زاده با بیان اینکه 700 روایت در رابطه با قم وجود دارد، به داستان معراج رسول خدا اشاره و اظهار کرد: پیامبر در شب معراج نقطه ای نورانی در روی زمین مشاهد فرمود و از جبرئیل سئوال فرمود و جبرئیل در پاسخ گفت: « اینجا، قم است».
وی از دبیرخانه کانون های مساجد به جهت فراهم آوردن ظرفیتی مهم در راستای معرفی معارف اهل بیت قدردانی کرد و گفت: شما جوانان در این سفر علما را زیارت می کنید که طبق روایت دیدن عالم، عبادت است.
گفتنی است؛ در این همایش که با مداحی همراه بود، از مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان، مدیر اوقاف و امور خیریه شهرستان بندرعباس و دخترانی که نامشان معصومه بود تجلیل به عمل آمد.
نظر شما