به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از صومعهسرا، بسیج و سپاه از ابتدای انقلاب تاکنون در تمام عرصهها حضوری فعال و مثمرثمر داشته و شاهد موفقیتهای خوبی توسط این نیروهای انقلایب در راستای توسعه و پیشرفت کشور بودهایم.
یکی از اقشار بسیج که فعالیت گسترده ایی را در محرومیت زدایی دارد بسيج سازندگي است که در قالب اردوهاي هجرت با هدف غنيسازي اوقات فراغت جوانان در همه عرصهها اعم از آموزشي، بهداشتي، فني و حرفهاي، خدمات رساني، عمراني، بهسازي، مرمت و زيباسازي مدارس وارده شده و خدمات رساني و محروميت زدايي از نتايج فعاليتهاي آن بوده است.
اردوهای طرح هجرت ۳ بسیج سازندگی از اواسط تابستان سال جاری با حضور دانشآموزان در راستای زیباسازی مدارس آغاز شده است. اجرای این طرح های سازندگی می تواند در ایجاد و بهبود امکانات فرهنگی و آموزشی و کسب مهارتهای حرفهای با بهره گیری از خلاقیت و تلاش خود دانش آموزان تاثیر بسزایی داشته باشد.
اردوهای طرح هجرت 10 روزه دانشآموزی در صومعهسرا آغاز شد
بهزاد روانپاک، مدیر بسیج سازندگی صومعهسرا در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از صومعهسرا با اشاره به برگزاری اردوهای طرح هجرت 3 اظهار کرد: اردوهای طرح هجرت 10 روزه دانشآموزی در صومعهسرا در حال برگزاری است.
وی با بیان اینکه 80 دانشآموز در این اردو حضور دارند، افزود: همه دانشآموزان پسر و در مقطع تحصیلی دبیرستان هستند.
مدیر بسیج سازندگی صومعهسرا با بیان اینکه 6 مدرسه در دستور کار طرح هجرت است، گفت: مدرسه شهید خداپرست تنیان تاکنون به اتمام رسیده است و مابقی مدارس در دست اجرا میباشد.
روانپاک با اشاره به اهمیت غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان تصریح کرد: حضور دانشآموزان در انجام کارهای گروهی و بالا بردن روحیه مشارکت و مسئولیتپذیری آنان با برگزاری این طرحها محقق میشود.
وی خاطرنشان کرد: برنامههایی از قبیل تشکیل حلقات صالحین، برگزاری صبحگاه، کلاسهای قرآن، مسابقات ورزشی و اردو و ... از جمله برنامههایی است که در این طرح برگزار میشود و تاثیرگذاری فرهنگی زیادی دارد.
مدیر بسیج سازندگی صومعهسرااظهار کرد: مرمت و بهسازی مدارس، رنگ آمیزی، دیوارنویسی، تعمیر میز و صندلی، رنگ آمیزی و خط کشی زمین محوطه حیاط مدارس از جمله کارهایی است که دانشآموزان در مدارس مناطق محروم انجام میدهند.
حضور 20 بسیجی صومعهسرایی در اردوی جهادی شهدای خشکروبار
روانپاک با اشاره به آغاز اردوی جهادی هفت روزه این شهرستان افزود: 20 بسیجی محلات در اردوی جهادی شهدای خشکروبار حضور دارند.
وی با بیان اینکه بسیجیان در این منطقه مسکن محروم روستای خشکروبار را میسازند، گفت: تا کنون سربندی و حلب زنی این مسکن محروم به اتمام رسیده است.
مدیر بسیج سازندگی صومعهسرا تصریح کرد: ویزیت رایگان از مردم این منطقه از دیگر برنامههای طرح اردوهای جهادی است.
روانپاک با بیان اینکه فعالیتهای بسیاری را در حوزه سازندگی، محرومیت زدایی و اقتصاد مقاومتی تا کنون انجام دادهاند، تصریح کرد:حضور بسیجیان و جوانان در مناطق محروم باعث میشود که آنها با روحیه جمعی آشنا و با دورشدن از محیط شهری با مشکلات و محرومیتهای نقاط مختلف آشنا گردند و بتوانند روحیه خدمترسانی را در خود تقویت کنند.
برگزاری 30 کلاس افزایش موالید در صومعهسرا
وی خاطرنشان کرد: برای کل شهرستان صومعهسرا باید 30 کلاس افزایش موالید برگزار شود که 15 کلاس در تابستان و 15 کلاس در زمستان برگزار میگردد.
مدیر بسیج سازندگی صومعهسرا اظهار کرد: با تفاهم نامهای که با مرکز بهداشت ودرمان صومعهسرا امضا شده با استفاده از ظرفیت حوزههای مقاومت محلات کلاسها برگزار میشود.
حضور 60 دانشآموز فومنی در اردوی طرح هجرت 3
ناصر جوانمرد، مدیر بسیج سازندگی فومن در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از فومن با اشاره به برگزاری اردوهای طرح هجرت دانشآموزی فومن، افزود: طرح هجرت 3، با حضور 60 دانشآموز فومنی در 3 مجتمع آموزشی این شهرستان در حال برگزاری است.
وی گفت: دانشآموزان به مدت 10 روز در راستای مرمتسازی، رنگآمیزی، تعمیر میز و صندلی، خط کشی حیاط مدرسه و ... تلاش میکنند.
مدیر بسیج سازندگی فومن تصریح کرد: اردوهای طرح هجرت حرکتی اجتماعی است که با ارزشها و تعالیم دینی آمیخته شده است و آثار و برکات ارزشمندی را در پی دارد.
جوانمرد به اهداف طرح هجرت سه اشاره و خاطرنشان کرد: پیروی از فرامین مقام معظم رهبری و همچنین غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان، جوانان و استفاده بهتر نیروی جوانی و نشاط آنها و خدماترسانی و کمک به محرومین جامعه از مهمترین اهداف این طرح است.
هجرت زمینه ساز حرکت است
علی.م یکی از جهادگران اردوی جهادی در خشکروبار به خبرنگار خبرگزاری شبستان اظهار کرد: هجرت زمینهساز حرکت است که این حرکت نیز در نوع خود زمینه ساز تعالی و تکامل انسان میباشد.
وی افزود: تقویت روحیه خودباوری، اعتماد به نفس و امید و رفع محرومیت از روستاهای محروم از اهداف برگزاری اردوهای جهادی است.
این جهادگر بسیجی گفت: نباید کار بچههای جهادی فقط در یک مقطع زمانی خاص باشد، بلکه باید با برنامه ریزی منظم و منسجم در طول سال مداومت داشته باشد تا تأثیر خود را بعد از بازه زمانی مشخص بروز دهد.
علی.م تصریح کرد: آشنایی با فرهنگ و آداب و رسوم اقوام مختلف و نحوه زندگی روستایی از جمله مزیتهای اردوهای جهادی است.
نظر شما