سه جوان نخبه جشنواره 2010 سئول کره جنوبی، حمایت مسئولین را خواستار شدند

سه جوان نخبه و برتر فرهنگ و هنر و اختراعات، جشنواره 2010 سئول کره جنوبی از استان فارس، خواستار حمایت مسئولان از قشر نخبه و مستعد برای بالا رفتن انگیزه در جوانان شدند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از فارس، سید محمد امین جعفری حسینی، محمدجواد زارع مهذبیه و داوود جعفری، سه جوان برتر فرهنگ و هنر و اختراعات در استان فارس هستند که به تازگی در جشنواره 2010 کره جنوبی موفق به کسب مدال های افتخار آمیز شدند.
 

سید محمد امین جعفری حسینی، جوان ایرانی که در بخش فرهنگ و ادب جشنواره کره جنوبی حائز رتبه شده است، امروز (21آذر) در جمع خبرنگاران که به همت حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی استان فارس ترتیب داده شده بود، گفت: 21 نفر از کشور جمهوری اسلامی ایران به این جشنواره اعزام شدند که از این تعداد سه نفر از استان فارس بودند و علیرغم اینکه بیشترین تعداد اعزامی از استان فارس بود اما مسئولان استان فارس آن طور که باید از ما حمایت نکردند که این موجب دلسردی و بی انگیزگی جوانان با استعداد و نخبه استان خواهد شد.
 

جعفری حسینی افزود: من در سال 87 و دیگر جوانان استان فارس در سال های متفاوت دیگری به عنوان جوان برتر فرهنگ و هنر کشور انتخاب شدند که بعضی اوقات شاهد بودم برای این انتخاب ها برخی مسئولان حتی تبریک هم نگفتند.
 

جوان ایرانی برتر بخش فرهنگ و ادب جشنواره کره جنوبی اظهارداشت: این دوره از جشنواره اختراعات و اکتشافات کره جنوبی، در دو بخش ایده ها و اختراعات با زیر مجموعه های متنوع برگزار شد که بنده در بخش ایده ها مدال نقره این دوره از جشنواره را دریافت کردم که ایده من در این جشنواره، مشترکات صلح در فرهنگ و تمدن و ادبیات پنج تمدن اصلی و دیرین جهان شامل ایران، رم ایتالیا، یونان، مصر و چین است که این طرح ملاک تفسیر برای اختلافات در منشور صلح جهانی می شود.
 

این ایده پرداز جهانی ادامه داد: دستگاه های دولتی باید به عنوان پایگاه و جایگاه جهت بهره مندی از ایده ها وافکار هنرمندان و جوانان استان باشند که دستگاه ها و مدیران باید در برای پرداختن و کشف استعدادهای جوانان استان وارد عمل شوند و درخواست حمایت ما از مسئولان استان درخواست صنفی است و توقع ما از مسئولان توقع گروهی از هنرمندان و جوانان استان است که در این زمینه نیازمند یک نهضت عملی هستیم.
 

وی اضافه کرد: در بیش از 20 کنگره ملی و بیش از پنج همایش بین المللی موفق به کسب رتبه برتر شدم که همه این هابه دلیل برآیند ناچیزی از استعدادها و خوبی های مردم استان فارس است که اگر مسئولان باز هم کم لطفی کنند ادامه می دهیم و این افتخارات را مدیون مردم استان فارس هستیم.
 

بر اساس این گزارش، محمد جواد زارع مهذبیه، دیگر هنرمند و مخترع شرکت کننده در این جشنواره نیز گفت: در ششمین دوره جشنواره اختراعات کره جنوبی با طرح دیجیتال اسکیپ موفق به کسب مدال برنز و اخذ مقام سوم این جشنواره شدم.
 

وی افزود: دنیای امروز دنیا مدرن است که اگر بین ایده و هنر اشتراک ایجاد شود اختراع مناسبی که نیاز بشر امروز است حاصل می شود و من با تلفیق چند شی و جسم کارآمد توانستم یک ابتکار داشته باشم به طوری که ترازو و سرتاس با هم هماهنگ شده و میتواند همزمان که مواد غذایی از پیمانه برداشته می شود همان جا آن را وزن کرد.
 

این جوان نخبه تاکید کرد: این دستگاه مزیت های دیگری مانند تا پنج وزن آخر را در حافظه نگه می دارد، قیمت ها را جمع می زند و درصد خطای این اختراع تقریبا صفر است که این نکته برای داوران 11 گانه جشنواره بسیار مهم بود.
 

زارع مهذبیه با بیان اینکه این اختراع تا چند ماه آینده به تولید انبوه در استان و کشور خواهد رسید، اضافه کرد: ما جوانان موفق و خلاق بسیاری در استان داریم که برای تولید انبوه تولیدات خود در استان نیازمند حمایت و تسهیلات هستیم و انتظار داریم که حمایت های همه جانبه مسئولان به خصوص در انبوه سازی اختراعات که فرصت های بسیاری از جمله اقتصادی و صنعتی ایجاد می کند، شامل حال ما شود.
 

این گزارش می افزاید، داوود جعفری دیگر جوان موفق استان فارس در ادامه گفت: در جشنواره اختراعات و اکتشافات کره جنوبی موفق به دریافت مدال طلای مسابقات و جایزه ویژه و افتخاری کشور لهستان در بخش مکانیک شدم و از کسب این موفقیت برای کشور ایران و استان فارس بسیار خوشحال شدم زیرا توانسته ام به نوعی نام کشور خود را در سطح بین المللی بار دیگر زنده نگه دارم.
 

جعفری بیان کرد: اختراع من «تیغ نجاری ایمن» نام دارد که این دستگاه هر موجود زنده ای که به تیغه نجاری نزدیک شود را احساس می کند و تغییر مکان می دهد که ایده اجرایی کردن این طرح از دوران کودکی و با دیدن بریده شدن چهار انگشت مردم نجاری در ذهن من شکل گرفت که ساخت واجرایی کردن این ایده یک سال طول کشید.
 

این مخترع جوان ضمن اشاره به اینکه این دستگاه سرعت عمل را به صدم ثانیه رسانده که این باعث تعجب داوران این جشنواره شد، ادامه داد: استان فارس جوانان مبتکر و نخبه بسیاری را دارد که خواسته همه ما فقط حمایت های مسئولان استان است زیرا در صورت حمایت، انگیزه و امید به کار در بین جوانان بالا می رود و ما می توانیم در هر بخش به موفقیت های زیادی برسیم و استان فارس به سمت توسعه و پیشرفت حرکت می کند.
 

گفتنی است، این سه جوان استان فارس در بسیاری از رشته های فرهنگی و هنری، اختراعات و اکتشافات در سطح ملی و بین المللی موفقیت های زیادی را کسب کرده اند که آخرین آن کسب مقام های مختلف از جشنواره اختراعات و اکتشافات کره جنوبی درسال 2010 بوده است.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 4799

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha