آغاز فعالیت بیش از ۲۰۰ ضابط قضایی امر به معروف و نهی از منکر در استان قم

خبرگزاری شبستان: دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفت: تا کنون بیش از ۲۰۰ ضابط قضایی امر به معروف و نهی از منکر در استان قم تربیت شده‌اند که از هفته گذشته فعالیت خود را به صورت رسمی شروع کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام و المسلمین علی سلیم زاده، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر، امروز (31 مرداد) در نشست خبری با خبرنگاران استان قم، عنوان کرد: قانون حمایت از آمران به معروف و نهی از منکر پس از گذشت سال‌ها از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، به تصویب رسید.

 

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر با بیان این که یکی از اصول مهم قانون اساسی، اصل امر به معروف و نهی از منکر است، اظهار داشت: مقام معظم رهبری (مد ظله) در یکی از سخنان خود در سال 1373، به فرهنگ عمومی کشور و خطر تهاجم فرهنگی دشمن اشاره کردند که به موجب آن، ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شکل گرفت.

 

حجت الاسلام و المسلمین سلیم زاده گفت: ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر با پشتیبانی شخص مقام معظم رهبری (مدظله) در سال 73 فعالیت‌های خود را آغاز کرد، پس از آن، قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر، در مجلس شورای اسلامی تصویب و برای اجرا شدن به قوه مجریه ابلاغ شد.

 

وی با بیان این که قانون حمایت از آمران به معروف ناهیان از منکر با 24 ماده مصوب شده است، افزود: در این قانون، کلمه ستاد از ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر برداشته شد و به موجب آن، ستاد امر به معروف و نهی از منکر می‌تواند وارد موارد عملی امر به معروف و نهی از منکر شود.

 

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر تصریح کرد: به موجب قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر، دستورالعمل اجرایی این قانون به ستاد امربه معروف و نهی از منکر واگذار شده است.

 

حجت الاسلام و المسلمین سلیم زاده افزود: اعضای شورای فرهنگ عمومی استان قم، اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر را تشکیل می‌دهند، به طوری که رئیس ستاد، آیت الله سعیدی نماینده ولی فقیه در استان قم و امام جمعه قم است و دبیر ستاد نیز به انتخاب رئیس ستاد انتخاب می‌شود.

 

وی با اشاره به این که ستاد امر به معروف و نهی از منکر دارای پنج معاونت است، بیان کرد: معاونت فرهنگی، معاونت ادارات، معاونت اداری و زیربنایی، معاونت نظامی و قضایی و معاونت تشکل‌های مردمی از جمله معاونت‌های این ستاد است.

 

فعالیت بیش از 200 ضابط قضایی در استان قم

 

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر با بیان این که امربه معروف و نهی از منکر، اشرف فرائض است، عنوان کرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر با همکاری بسیج، ضابطین امر به معروف و نهی از منکر را تربیت می‌کند، به طوری که تا کنون دادگستری بیش از 100 ضابط و تیپ امام جعفر صادق (ع) نیز بیش از 100 ضابط قضایی تربیت کرده است.  

 

حجت الاسلام و المسلمین سلیم زاده افزود: تا کنون بیش از 200 ضابط قضایی امر به معروف و نهی از منکر در استان قم تربیت شده اند و از هفته گذشته وارد مرحله اجرا شدند و فعالیت خود را به صورت رسمی و با دستور دادستان شروع کرده اند.

 

وی اظهار داشت: فرق ضابطین امر به معروف و نهی از منکر با مردم عادی در مرحله عمل است و همان طور که در قانون آمده است، امر به معروف و نهی از منکر به صورت زبانی و نوشتاری وظیفه آحاد مردم و مرتبه عملی آن، تنها وظیفه دولت است.

 

اجرای طرح «طلایه‌داران امر به معروف و نهی از منکر»

 

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر بیان کرد: طرح «طلایه داران امر به معروف و نهی از منکر» با همت معاونت تشکل‌های مردمی ستاد امر به معروف و نهی از منکر در استان قم اجرا شده است که در این طرح، تا کنون بیش از هزار نفر ثبت نام کردند و آموزش‌های لازم را گذرانده اند.

 

حجت الاسلام و المسلمین سلیم زاده تصریح کرد: در ستاد امر به معروف و نهی از منکر، ناظرانی هستند که مسئول نظارت بر آمران به معروف و ناهیان از منکر هستند و در صورت تخلف هر یک از آمران و ناهیان با آنان برخورد قانونی می‌شود.

 

وی یادآور شد: مردم در صورت مشاهده تخلف در حوزه امر به معروف و نهی از منکر می‌توانند از طریق  سامانه امر به معروف و نهی از منکر مرکز با شماره 10008393 گزارش دهند، همچنین در استان قم، سامانه 100083930251 به عنوان سامانه ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قم است.

 

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر در پایان گفت: هر جا که خون شهید ریخته شود، همیشه زنده کننده ارزش‌هاست، قانون حمایت از آمران به معروف و نهی از منکر به خاطر شهید خلیلی و امثال وی نبود، اما خون شهیدان احیاکننده ارزش‌هاست.

کد خبر 480840

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha