شناخت منكر سياسي و مقابله با آن از ضروريات امروز جامعه

خبرگزاری شبستان: رئيس بسيج نخبگان گيلان، شناخت منكر سياسي و مقابله با آن را از ضروريات امروز جامعه ما عنوان كرد و گفت: هيچگاه گرفتن يك منكر و فراموشي منكرات ديگر مشكل را حل نخواهد كرد و بايد با منكرات به طور عام برخورد شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از لنگرود، دكتر عليزاده، رئيس بسيج نخبگان گيلان در همايش امر به معروف و نهي از منكر ويژه ادارات اين شهرستان كه عصر امروز(3 شهريور) در سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي برگزار شد، گفت: امر به معروف و نهي از منكر از دغدغه هاي اصلي رهبري در جامعه است.

 

وي شناخت منكر سياسي و مقابله با آن را از ضروريات امروز جامعه ما عنوان و خاطرنشان كرد:  تحقيقات نشان مي دهد توجه به منكرات فرهنگي و اجتماعي و غفلت از ساير منكرات مهم ترين آسيب در مقابله با منكرات است.

 

عليزاده، با بيان اينكه منكر از نظر عقل، قانون و شرع مورد مذمت است، تصريح كرد: غفلت از منكر سياسي و اقتصادي موجب شده كه مقابله با منكرات فرهنگي و اجتماعي آنطوري كه بايد در جامعه نمود پيدا نكند.

 

استاد دانشگاه، با اشاره به اينكه بنيان منكر اقتصادي بر روي منكر سياسي سوار است، اذعان كرد: هيچگاه گرفتن يك منكر و فراموشي منكرات ديگر مشكل را حل نخواهد كرد و بايد با منكرات به طور عام برخورد شود.

 

رئيس بسيج نخبگان گيلان ادامه داد: هيچگاه نبايد هيچ منكري را كوچك بشماريم.

 

وي با اشاره به اينكه گسترش امر به معروف و نهي از منكر در جامعه اسلامي رسيدن به دموكراسي است، تصريح كرد: به فرموده مقام معظم رهبري « تاثير زباني امر به معروف و نهي از منكر از مشت فولادين حكومت ها بيشتر است».

 

عليزاده، آموزش را در ارائه بازتاب مثبت امر به معروف و نهي از منكر در جامعه موثر دانست و خاطرنشان كرد: درست نشناختن منكر سياسي، منكرات اقتصادي و اخلاقي را به دنبال دارد.

 

استاد دانشگاه، با بيان اينكه انتقاد نبايد سوزنده باشد، افزود: ما در مسائل سياسي وقتي منكر سياسي را مي بينيم جايز هستيم انتقاد سازنده داشته باشيم.

 

وي با تاكيد براينكه قانونمندي از مهم ترين معروف هاست، تصريح كرد: در فضاي تبليغي انتخابات بايد افراد را درست بشناسيم و منافع نظام و انقلاب را قرباني منافع حزبي نكنيم.

 

رئيس بسيج نخبگان گيلان، شايعه پراكني سياسي در جامعه، ايجاد اختلاف و دودستگي و از بين بردن وحدت، ناديده گرفتن مصلحت نظام را از جمله منكرات سياسي عنوان و اذعان كرد: متمركز شدن بر روي برخي از منكرات سياسي، آثار سودمندي را به دنبال دارد.

 

وي ادامه داد: تشويق به اسلام سكولار، جريان اسلام عرفاني در جامعه و تفكر شيعي انگليسي و لندني از ديگر منكرات سياسي است كه به ظاهر ديني اما از اساس مخالف اسلام ولايي هستند.

 

 

 

کد خبر 481781

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha