فراموشی مشورت میان باورهای غلط فرهنگی و غرور کاذب

خبرگزاری شبستان:یک آسیب شناس گفت: مخفی کاری به خاطر برخی از باورهای غلط فرهنگی و عدم توجه به بهره گیری از دانش و تجربه دیگران به خاطر غرور کاذب شکل می گیرد.

مجید ابهری، آسیب شناس و متخصص علوم رفتاری در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان درباره جایگاه مشورت در خانواده ها اظهار کرد: مشورت یکی از اصلی ترین رفتارهای اجتماعی است که موجب انتقال تجربه دانش و افراد می گردد و در خانواده جایگاه قابل توجهی دارد.

 

وی افزود: اگر والدین با یکدیگر و فرزندان در مورد مسایل خانه و خانواده مشورت کنند ایجاد اعتماد به نفس و عزت نفس در میان اعضای خانواده به وجود می آید و فرهنگ مشورت را در آنها ایجاد و تقویت می کند.

 

ابهری تصریح کرد: مشورت میان والدین باید به گونه ای باشد که فرزندان نیز مشورت را رکن اصلی قرار دهند و به همین خاطر است که امروز فرزندان در اکثریت موارد خودرای و خودسر شده اند.

 

وی تصریح کرد: با تغییر سبک زندگی و انحراف از زندگی اسلامی و ایرانی مشورت در خانواده ها به دست فراموشی سپرده شده اند.

 

این آسیب شناس با تاکید بر اینکه مشورت در دین مبین اسلام آمده است، اظهار کرد: متأسفانه امروز به این امر مهم فرهنگی و اجتماعی توجه لازم نمی گردد و جوانان این فضیلت را در خانواده ملاحظه نمی کنند و مهمترین فرصت تمرین و آزمون را از دست می دهند.

 

بنیانگذار علوم رفتاری در کشور اظهار کرد: عدم توجه به اصل مشورت در خانواده و جامعه از نگاه رفتارشناسی دو علت دارد که موجب مخفی کاری و پنهان نمودن مسایل می شود.

 

وی افزود: پنهان کاری به خاطر برخی از باورهای غلط فرهنگی و عدم توجه به بهره گیری از دانش و تجربه دیگران به خاطر غرور کاذب شکل می گیرد، به همین دلیل در بسیاری از اوقات افراد در برخی از خانواده ها با پنهان کاری امور خود را ادامه می دهند تا وقتی که به یک مشکل جدی برمی خورند به فکر جلب کمک از دیگران می افتند که نتایج ناخوشایند بی توجهی به اصل مشورت در امور خانوادگی و اجتماعی است.

کد خبر 481992

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha