تصویب قانون امران به معروف و ناهیان از منکر فصل جدیدی در اجرای فریضتین است

خبرگزاری شبستان: جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کردستان، با بیان اینکه مردم باید خودشان پرچمدار معروفات باشند، گفت: تصویب قانون امران به معروف و نهی از منکر فصل جدیدی در اجرای فریضتین است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، محمود الله مرادی، جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کردستان ظهر امروز (5 شهریور) در نشست خبری با اصحاب رسانه استان با تبریک میلاد امام رضا (علیه السلام) و هفته دولت اظهار کرد: شهید باهنر و رجایی از بطن جامعه برخاستند و درد، فقر و مشکلات زندگی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی جامعه را با پوست و استخوان درک کردند.

 

وی با بیان اینکه شهیدان رجایی و باهنر می دانستند چه مشکلات و معضلاتی در جامعه قبل از انقلاب وجود داشت که منجر به آن همه فساد در دوران طاغوت شده بود، بیان کرد: لذا فکر و اندیشه شهید رجایی و باهنر بر این بود که استراتژی حضرت امام از ابتدای انقلاب که همان استقلال آزادی و جمهوری اسلامی را در جامعه بنیان نهند.

 

جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کردستان، اذعان کرد: وظیفه دولتمردان در شرایط حساس که نظام قرار گرفته است، همان سیره شهید باهنر و شهید رجاییباید باشد و تکیه بر توان داخلی کشور، نیروی انسانی و حرکت در سمت و سوی ارزش ها باید مورد توجه قرار بگیرد.

 

الله مرادی، با بیان اینکه انقلاب برای مبارزه با فساد و منکرات بود، بیان کرد: انقلاب باعث شد منکراتی که به جای معروف در طاغوت معرفی شده بود، زدوده شود و معروفات شکل بگیرد و امروز با توجه به تصویب قانون حمایت از امران به معروف و ناهیان از منکر که نشان از اهمیت این فریضه الهی و ضرورت توجه به آسیب های فرهنگی و توجه به دغدغه های مقام معظم رهبری است ما تلاش می کنیم در جهت ترویج معروفات همه ما دخیل باشیم.

 

وی با تاکید بر اینکه لازم است معروفات به عنوان فرهنگ در جامعه نهادینه شود، تصریح کرد: مردم از منکرات بیزار هستند و باید اجازه ندهند اگر کسی شائبه ای در دلش وجود دارد آن منکر رشد پیدا کند و به عنوان یک مسیری برای سایرین تبدیل شود.

 

جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کردستان، عنوان کرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر در اجرای دستورات دینی و قرآنی و فریضتین تلاش می کند برابر قانون در سطح جامعه عمل کند.

 

الله مرادی، با نهی دولتی کردن امر به مغروف و نهی از منکر اظهار داشت: ما اعتقادمان بر این است که خود مردم تلاش کنند که فرهنگ کارهای خوب رشد پیدا کند و آنهایی که بد هستند از چشم مردم بیفتد.

 

وی یادآوری کرد: اساس حرکت ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان برابر قانون مجلس شورای اسلامی است که در قالب قانون امران به معروف و ناهیان از متکر در 24 بند مصوب شده است.

 

این مقام مسئول به  فرمایشات رهبری در مشهد در ابتدای امسال در بخش امر به معروف تیز اشاره کرد و افزود: اعتلای فرهنگ اسلامی، حفظ ابروی ملت، سلامت محیط خانوادگی تکثیر نسل و  تربیت نسل جوان رونق دادن به اقتصاد و تولید ملی، همگانی کردن اخلاق اسلامی  گسترش عدالت  اقتصادی و قضایی و تلاش برای وحدت اسلامی به عنوان فرمایشات رهبری بایستی مورد توجه باشد.

 

وی با تشریح بیانات معظم له و تاکید بر شکل گیری حرکتمان بر مسیر فرمایشات رهبری اظهار داشت: ماموریت امر به معروف و نهی از منکر بایستی فرمایشات رهبری که همانا اعتلای فرهنگ اسلامی است، باشد.

 

جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کردستان، منکرات بزرگ از نظر رهبری را نقطه مقابل معروفات، ابتذال اخلاقی، کمک به دشمنان اسلامی، تضعیف اقتصاد اسلامی و تضعیف فرهنگ اسلامی برشمرد.

 

الله مرادی، از همه مردم استان خواست خودشان پرچمدار ترویج معروفت باشند، و بیان کرد: ما دنبال اقدامات سلبی نیستیم و دنبال اقدامات ایجابی هستیم و در این راستا لازم است همه مردم وارد بخش عمومی تذکر لسانی گردند.

 

وی از تلاش خبرنگاران و اصحاب رسانه که در راستای انعکاس مشکلات جامعه و ترویج فریضه امر به معروف و نهی از منکر تشکر و خاطر نشان کرد: اگر خبرنگاران بر اساس واقعیت های موجود، مشکلات جامعه را انعکاس دهند، خیلی از گرفتارهای که امروز در قانون مشخص شده به وسیله عملکرد خبرنگاران رفع خواهد شد.

 

کد خبر 482198

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha