انگليسي‌ها براي دستگيري نتانياهو امضا جمع مي‌کنند

خبرگزاری شبستان: ده ها هزار شهروند انگليسي با امضاي تومار اينترنتي در سايت پارلمان انگليس دستگيري نخست وزير رژيم صهيونيستي را به علت ارتكاب جنايت جنگي به محض ورود به خاك آن كشور خواستار شدند.

به گزارش سرویس دیگر رسانه های خبرگزاری شبستان به نقل از خبرگزاری صدا وسیما، پيک بامدادي در آغازين روز هفته در بخشي از برنامه خود به بررسي اعتراضات مردم انگليس در اعتراض به سفر قريب‌الوقوع نتانياهو به كشورشان پرداخته است.

شمار امضاهاي تومار درخواست دستگيري نخست وزير رژيم صهيونيستي در حالي به حدود 90 هزار نفر رسيده كه نتانياهو قرار است اين ماه به انگليس سفر كند و اگر تعداد امضاها به 100 هزار نفر برسد طبق مقررات، پارلمان بايد به موضوع رسيدگي کند؛ اين درحالي است که هنوز خيلي ها امكان ثبت امضا نداشتند از جمله لورن بوس خواهر همسر توني بلر که در گفتگوي اختصاصي با پيك بامدادي مي گويد به زودي او هم پاي اين تومار را امضا خواهد كرد.

وي مي گويد‌: دولت انگليس بايد در دعوت نتانياهو به اين كشور تجديدنظر كند و نتانياهو نبايد به كشور ما سفرکند، قتل 2 هزار و 300 نفر از جمله 500 کودک فلسطيني در حمله سال گذشته به غزه مدرکي است که امضا کنندگان آن را سند جنايت جنگي نتانياهو مي دانند؛ جنايتي که خون دبير کل سازمان ملل را نيز اندکي به جوش آورد.

به گفته خبرنگار پيک بامدادي اگر امضاهاي ثبت شده در تومار از 90 به 100 هزار امضا برسد آن وقت به گفته نماينده سابق پارلمان انگليس، طبق مقررات موضوع بايد به بحث گذاشته شود و اگر پارلمان از کنار اين موضوع بي اعتنا بگذرد با مشکلات بسياري روبرو خواهد شد.

وزارت خارجه انگليس در واکنش به افزايش امضاها گفته است روابط لندن با رژيم صهيونيستي در سال هاي اخير مستحکم تر شده است.

اين نماينده پارلمان در واکنش به بيانيه وزارت خارجه مي گويد: اگر انگليس کشوري متمدن و دموکرات است چرا روابطش را با رژيم گانگستري و سرکش اسرائيل تقويت مي کند،‌ چرا بايد روابط‌مان را به گونه اي بي سابقه با اسرائيل تقويت کنيم، آيا ارتباط با رژيمي که به صورت غير قانوني سلاح هسته اي نگهداري مي کند و به سرزمين و مال همسايه اش دست اندازي مي کند، طرفداري از دموکراسي است.

خواهر همسر توني بلر نخست وزير اسبق انگليس به پيک بامدادي مي گويد: اگر دولت رابطه اش مستحکم تر شده ولي در بين مردم اين رابطه در حال گسستگي است و عامل اين تفاوت اقدامات اسرائيل است؛ به طور مثال دو کشور مستقل به گونه اي طراحي شده است که فلسطيني ها کمترين زمين و منابع را در اختيار خواهند داشت و باز هم با يک رژيم تجاوز گر روبرو خواهند بود.

لورن بوس مي گويد: معتقدم امضاي درخواست براي دستگيري نتانياهو حتي اگر  نتيجه عملي هم نداشته باشد اما موضع برخي نمايندگان پارلمان را در مقابل دولت انگليس براي نفت اسرائيل قوي تر خواهد کرد.

به گفته خبرنگار پيک بامدادي بر اساس جديدترين نظر سنجي بيش از 50 درصد مردم انگليس نوعي احساس ضد يهودي در خود مي بينند؛ احساساتي که آبشخورش جنايات غير قابل توصيف رژيم صهيونيستي در سرزمين هاي اشغالي است.

کد خبر 482559

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha