به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کردستان، قنبر موسینژاد، مدیرکل کمیته امداد کردستان در دیدار با مدیرعامل بانک ملت استان کردستان در سنندج اظهار کرد: با جذب 60 میلیارد ریال تسهیلات بانکی برای 503 مددجوی زیرپوشش این نهاد اشتغال ایجاد شده است.
به گفته وی، برای 19 مددجوی دیگر نیز با صرف 46 میلیارد ریال در سطح استان کاریابی و بستر توانمندسازی و خروج آنها از زیرپوشش کمیته امداد فراهم شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان با اشاره به سیاستهای این نهاد در دهه چهارم از فعالیتهایش، اظهار کرد: خروج 10 درصدی مددجویان زیرپوشش این نهاد براساس برنامه زمانبندی سالانه تا پایان برنامه پنجم توسعه تعریف شده و باید 50 درصد از مددجویان به توانمندی برسند.
به گفته موسینژاد، ایجاد اشتغال یکی از راههای تحقق این سیاست تعریف شده در امداد است که در سال گذشته چهار هزار و 326 خانواده مددجو با حمایت بانکهای عامل و پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به خودکفایی رسیدهاند.
وی ضمن تقدیر از همکاری خوب بانک ملت با کمیته امداد در راستای پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به مددجویان گفت: خوشبختانه کمیته امداد تعامل بسیار خوبی با بانکهای دولتی و خصوصی در سطح استان دارد و همین امر بستر را برای خدماترسانی و توانمندسازی بهتر مددجویان فراهم ساخته است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان افزود: امیدواریم با گسترش همدلی بین کمیته امداد و بانکها شاهد خدمترسانی بیش از پیش به محرومین و مددجویان باشیم.
موسینژاد، سهمیه ابلاغی بانک ملت در زمینه پرداخت تسهیلات قرضالحسنه خودکفایی به مددجویان کمیته امداد در سال گذشته را 95 میلیارد ریال عنوان کرد و اظهار کرد: این میزان تسهیلات طی 2 مرحله تخصیص و در 24 شعبه استان توزیع و کارسازی شد.
وی با بیان اینکه تاکنون 90 درصد این این اعتبار به مبلغ هشت میلیارد و 700 میلیون ریال دریافت شده است، خاطرنشان کرد: بانک ملت در سالجاری نیز براساس سهم تعریف شده باید، 9 میلیارد و 400 میلیون تومان تسهیلات اشتغالزایی را به مددجویان در سطح استان پرداخت کند.
به گفته مدیرکل کمیته امداد امام خمینی کردستان، در حال حاضر 105 پرونده با اعتبار یکمیلیارد و 80 میلیون تومان در شعبات این بانک آماده دریافت تسهیلات است.
موسینژاد فرایند اشتغالزایی و توانمندسازی مددجویان در استان را رو به رشد خواند و گفت: فرایند اشتغالزایی برای مددجویان بعد از پرداخت تسهیلات و راهاندازی شغل به صورت ویژه در بحث نظارت و تلاش برای تثبیت و پایداری شغلهای ایجاد شده از سوی کمیته امداد دنبال میشود.
وی ارائه آموزشهای فنی و حرفهای و کارآفرینی قبل از ایجاد هر شغلی را از مهمترین اولویتهای این نهاد دانست و افزود: هدفگذاری امداد در زمینه ارائه آموزشهای فنی و حرفهای و کارآفرینی در سالجاری 15 هزار نفر است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان اعتبار در نظر گرفته در راستای ارائه این میزان آموزش به مددجویان را 10 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: بر اساس آمار 335 مددجوی کردستانی از ابتدای امسال تاکنون با صرف اعتباری بالغ بر 476 میلیون ریال زیرپوشش آموزشهای فنی و حرفهای بلند و کوتاه مدت قرار گرفتهاند.
نظر شما