به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از استانداری کرمانشاه، مهندس ابراهیم رضایی بابادی استاندار کرمانشاه، امروز(۸ شهریور) در سومین نشست مشترک با جوانان نخبه استان که در سالن شهدای دولت برگزار شد، اظهار کرد: جوانان مهمترین عامل پیروزی گفتمان تدبیر و امید هستند.
وی ابراز کرد: این دولت منتخب فکر و اراده شما جوانان است و در حقیقت این دولت با شعار تدبیر و امید، برآمده از انتخاب درست شما جوانان است.
استاندار کرمانشاه، افزود: از اینکه این همه شور و هیجان و احساسات جوانی را می بینم روحیه می گیرم و احساس خوشایندی دارم و امیدوارم این پیوند و ارتباطی که بین جوانان و دولت است همواره پر دوام و جاویدان بماند.
مهندس رضایی، دغدغه های جوانان را در راستای تقویت دولت ارزیابی کرد و گفت: انتقاداتی که در این جلسه توسط جوانان مطرح شد در جهت رفع ضعف های دولت و تقویت آن است.
وی افزود: من همواره به این جلسات به دید یک جلسه کاری پربار نگاه می کنم و مباحث آن را به دقت دنبال میکنم و اطلاعات خوبی از وضعیت و مشکلات شهرستان های استان بدست می آورم.
استاندار کرمانشاه، در ادامه تصریح کرد: شعار اصلی دولت، صداقت است و بر همین اساس دولت به دنبال دادن آمار صحیح و ایجاد آرامش و اطمینان در جامعه است و از ارائه آمارهای نادرست و اخبار اغراق آمیز به شدت اجتناب می کند و این همان چیزی است که مردم انتظار دارند.
رضایی، دستاوردهای دولت طی دو سال گذشته را موفق خواند و بیان کرد: در خصوص رشد اقتصادی از 8/6 منفی به بالای سه درصد رشد رسیده ایم و انشااله رشد هشت درصدی را مد نظر داریم، همچنین در بحث هسته ای با قدرت و تدبیر، مسئله هسته ای حل شد و تحریم ها شکسته شد که در این زمینه تلاش های شبانه روزی ریاست محترم جمهور و وزارت امور خارجه و حمایت های مقام معظم رهبری قابل تقدیر است.
وی با اشاره به حرکت رو به جلوی دولت در عرصه های مختلف، به بیان بخشی از دستاوردهای مدیریت استان پرداخت و گفت: پتروشیمی اسلام آباد غرب با 5 هزار میلیارد تومان اعتبار اولیه تامین اعتبار شده و راه اندازی صنایع پایین دستی آن می تواند اشتغال زیادی در استان ایجاد کند.
مقام عالی دولت در استان خاطرنشان کرد: وضعیت بازارچه سومار به گونه ای بود که تا سال 93 کار خاصی روی آن انجام نشده بود ولی در این فاصله کوتاه بسیاری از امکانات و زیرساخت های لازم در آن ایجاد شده و کار مبادلات مرزی در آن شروع شده و بدون شک رونق خواهد گرفت.
رضایی با بیان اینکه بازارچه تیله کو نیز مراحل آخر آماده سازی را می گذراند و بزودی رونق می یابد، اضافه کرد: همچنین در خصوص منطقه ویژه اقتصادی قصرشیرین نیز که در سال87 تصویب شده بود تا سال 93 هیچ کاری روی آن صورت نگرفته بود که با تلاش های صورت گرفته هم اکنون در حال تسطیح مکان و آماده سازی زیرساخت های آن هستیم.
وی ادامه داد: شرکت های بزرگ و برندهای مختلف برای سرمایه گذاری در این منطقه اعلام آمادگی کرده اند و نیز طرح گرمسیری که در این دولت تامین اعتبار شد و از طرح های بزرگ و آینده ساز استان است.
این مقام مسئول، ابراز کرد: همه این کارها در شرایط سخت تحریم و با نفت40دلاری و با همه محدودیت هایی که داشتیم انجام گرفته است و این نشان می دهد که دولت در زمینه ایجاد تحول و توسعه جدی و دارای برنامه است.
رضایی، یادآور شد: پیگیری مشکل آب پاوه و روانسر، اتمام پروژه انتقال آب هانی کوان به پاوه در سال ۹۵، چهار بانده کردن جاده پاوه-روانسر، تقویت بازارچه مرزی جوانرود و ایجاد دو طرح توسعه ای برای تسهیل در امر مبادلات مرزی در جوانرود، تقویت زیرساخت های گردشگری، مکان یابی کارخانه ایران تایر، حل مشکلات بهداشتی در شهرستان های استان که از دغدغه های مطرح شده در صحبت های جوانان بود نیز از دیگر برنامه های مدیریت استان در راستای حل مشکلات شهرهای مختلف استان است.
وی به مشکلات مردم اهل حق نیز اشاره و اظهار کرد:حل مشکلات مردم اهل حق از دغدغه های ما بوده و هست و بعضی از این مشکلات و محدودیت ها حل شده و بعضی هم که باقی مانده مشمول گذر زمان است و آقای یونسی مشاور رئیس جمهور در امور اقلیت ها و اقوام نیز بصورت لحظه ای ان را دنبال می کند.
مقام ارشد استان سپس به مسئله زبان کُردی پرداخت و تأکید کرد: همه زبان ها و گویش ها قابل احترامند و بهترین کار این است که سیاست ها و برنامه های دولت در خصوص زبان ها اجرایی شود.
قدر این نشست آذر ولیزاده نماینده گیلانغرب، بهزاد باباخانی نماینده سرپل زهاب، جلال محمدی نماینده اورامانات، آرش منصوری نماینده اسلام آباد و دالاهو،اسماعیل حجتی نماینده هرسین، کنگاور، صحنه و سنقر، علیرضا سالکی و روح اله مرادی نماینده نخبگان، امیرحسین بنی اشراف نماینده کرمانشاه و حدیث رستگار جو نماینده سمن ها به ارائه دیدگاه ها و دغدغه های خود پرداختند و به مسائل و مشکلاتی مانند بیکاری، وضعیت نابسامان بهداشت و درمان استان، آموزش زبان کردی در استان، عدم توجه به زبان مادری در شبکه زاگرس کرمانشاه، بحران آب در استان، شرایط نامناسب برخی جاده های استان، وضعیت نگران کننده آب شرب در بعضی از شهرستان ها، استفاده از توانمندی زنان در پست های مدیریتی شهرستان ها، استفاده از مدیران همسو و هم فکر با دولت و نیز بومی در پست های مدیریتی بخصوص در شهرستان ها، توجه به زیرساخت های صنعت گردشگری استان،توجه به تقویت صنایع دستی استان، اهمیت و توجه به موسیقی محلی و حمایت از ایجاد خانه تنبور،توجه به وضعیت شیلات استان، استفاده از نخبگان و افراد غیردولتی در ترکیب شورای مشورتی توسعه و توجه ویژه به ایجاد مناطق ویژه اقتصادی اشاره کردند.
همچنین در حاشیه این نشست انتخابات کارگروه و شورای مشورتی جوانان استان برای چینش ۱۴ نفر از کاندیداهای استان، ۲ نفر از نخبگان و ۲ نفر از سمن ها برگزار شد.
نظر شما