خراسان جنوبی رتبه دوم ثبت نام دانش آموز در کشور را دارد

خبرگزاری شبستان: معاون پژوهشی، برنامه ریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه ۱۴۰ هزار دانش‌آموز برای سال تحصیلی جدید در استان ثبت نام کردند، گفت: خراسان جنوبی رتبه دوم ثبت نام دانش آموز درکشور را دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، علیرضا موسوی کیا امروز (8 شهریور) در جلسه شورای آموزش و پرورش استان اظهار کرد: از ابتدای ثبت نام تاکنون 96 درصد دانش آموزان استان برای سال تحصیلی جدید در مدارس ثبت نام نموده اند که بعد از آن سیستم آنان را کلاس‌بندی می‌کند.

 

وی با بیان اینکه 90 درصد مدارس استان کلاس بندی شده است، افزود: 140 هزار دانش‌آموز خراسان جنوبی برای سال تحصیلی جدید ثبت نام کردند.

 

معاون پژوهشی، برنامه ریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: امسال این استان با ثبت نام 96 درصدي از دانش آموزان رتبه دوم کشوري ثبت نام دانش آموزان را بعد از سیستان و بلوچستان به خود اختصاص داده است.

 

موسوی‌کیا در مورد تجمیع مدارس زیر نرم در استان، تصریح کرد: در حوزه ابتدایی مدارس زیر 15 نفر زیر نرم هستند که هم اکنون 40 درصد مدارس ابتدایی استان زیر 15 نفر است که نشان می‌دهد باید برای تعداد دانش آموز و آموزشگاه کم، معلمان را توزیع کنیم.

 

به گفته وی سعی شده به مدارس ابتدایی استان تا چهار نفر دانش‌آموز، معلم رسمی داده شود و گاهی با توجه به اقلیم منطقه به مدارس شهرستان طبس که بسیار فاصله داشتند با دو دانش آموز نیز معلم رسمی داده شده است.

 

معاون پژوهشی، برنامه ریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در سال گذشته 183 آموزشگاه زیرنرم در مقطع ابتدایی در 46 مجتمع آموزشی داشته‌ایم، بیان کرد: همچنین تعداد 401 دانش ‌آموز مجتمع نبودند و به صورت انفرادی در نقاط دیگر پراکنده بودند و امکان نبود که در یک جا تجمیع شوند که در 201 روستا تجمیع شده و برای هر نفر مبلغ 5000 هزار تومان هزینه ایاب و ذهاب در نظر گرفته شد.

 

موسوی کیا ادامه داد: در این خصوص سال گذشته 320 ملیون تومان پیش بینی شده که 172 میلیون تومان آن از محل اعتبارات آموزش و پرورش و مابقی از طریق موسسات خیریه و سایر منابع هزینه شد و در نتیجه استان خراسان جنوبی در انسداد مبادی بی‌سوادی رتبه بسیار خوبی را در کشور کسب کرد.

 

وی با بیان اینکه امسال در مجموع 107 آموزشگاه یک تا پنج نفر در استان وجود دارد، عنوان کرد: همچنین 418 آموزشگاه زیر 15 نفر در استان است که ملزم هستیم  آنان را آموزش دهیم.

 

معاون پژوهشی، برنامه ریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی درخواست کرد:  امیدواریم با حمایت سوادآموزی و معاون ابتدایی صد درصد لازم التعلیم‎های استان را آموزش دهیم و در این راستا اعتبارات مورد نیاز در اختیار قرار گیرد.

 

موسوی‌کیا در خصوص تجمیع کلاس های زیر نرم دوره اول متوسطه در استان، اظهار داشت: تعداد 148 آموزشگاه متوسطه اول زیر 60 نفر است که باید ضمیمه ابتدایی شوند که این میزان معادل 45.5 درصد مدارس استان است.

 

وی با اشاره به اینکه در کمیته برنامه‌ریزی تصویب شد به دلیل اینکه خراسان جنوبی آمار آن پایین است نرم کلاس های متوسطه اول را از 60 نفر به 30 نفر کاهش دادیم، افزود: اگر روستایی 30 دانش‌آموز داشت ملزم به فرستادن معلم هستیم.

 

معاون پژوهشی، برنامه ریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی تاکید کرد: برای مدارس متوسطه اول زیر 30 نفر دانش‌آموز راهی جزء تجمیع نداریم و باید صد در صد آنان را به مدارس شبانه‌ریزی استان که داری پتانسیل بسیار بالایی هستند هدایت کنیم.

 

موسوی‌کیا از وجود 35 آموزشگاه متوسطه اول زیر 30 نفر دانش‌آموز در استان خبر داد و گفت: در مجموع 9 آموزشگاه استان با زیر 30 نفر را تجمیع شده است.

 

وی در ادامه به مشکلات خاص ثبت نام برای سال تحصیلی جدید اشاره کرد و افزود: بیش از یک هزار و 400 نفر دانش ‌آموز در استان مشکوک تابعه هستند.

 

معاون پژوهشی، برنامه ریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی از برگزاری چهل و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم رشد و سیزدهمین جشنواره بین‌المللی دانش‌آموزان فیلمساز در استان خبر داد و گفت: سال گذشته 31 درصد مدارس متوسطه دوم، 35 درصد مدارس متوسطه اول و 27 درصد مدارس ابتدایی استان از فیلم های این جشنواره استفاده کردند.

 

 

کد خبر 482765

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha