به گزارش خبرگزاري شبستان از قزوين، مرتضي روزبه ظهر امروز (14 شهريور) در جلسه شوراي گفتگوي بخش خصوصي و دولت كه در سالن اجتماعات استانداري قزوين برگزار شد، بيان كرد: با توجه به اقدام شركت بين المللي كشمش تكوين، يكي از آرزوهاي جدي ما كاري است كه دارد اتفاق مي افتد كه همه كار نيست و يك آغاز است و ان شاالله مبارك باشد.
وي ادامه داد: كساني كه به اين حوزه ورود يافتند بايد فوت و فن موفقيت در كار را مدنظر داشته باشند كه يك موضوع در اين حوزه آموزش است.
استاندار قزوين اضافه كرد: آموزش با هم كار كردن، قدرت هاي خرد را كنار هم گذاشتن و كارگاه آموزشي براي نقل و انتقال تجربيات گذشته از جمله موارد مهمي است كه براي موفقيت در كار بايد مورد توجه قرار گيرد و اين بحث مهم است.
وي عنوان كرد: اگر دست روي دست گذاريم در حوزه كشمش و تصميم هاي شتاب زده بگيريم راه به جايي نمي بريم مگر اينكه برنامه بلند مدت در اين حوزه داشته و به صورت جامع به همه قضييه نگاه كنيم.
روزبه با اشاره به ظرفيت بالاي تاكستان تصريح كرد: ما در تاكستان منطقه صنعتي را داريم ولي حوزه صنايع تبديلي مربوط به انگور و كشمش در آن به طور تقريبي صفر است و حال اين شركت (شركت تكوين) بايد همه اين حوزه ها را دربرگيرد.
وي اعلام كرد: ما آرزو داريم كه شهرك هاي تخصصي در حوزه انگور و كشمش در تاكستان داشته باشيم و همين امر را در منطقه طارم براي محصول زيتون و ديگر محصولات نظير پسته و محصولات باغي در الموت داشته باشيم و اين امر شدني است و باور داريم اين امر اتفاق مي افتد.
استاندار قزوين يادآور شد: ما در تاكستان مركز ملي تحقيقات انگور را داريم و از طرفي نيز يكي از محصولات اصلي اين شهرستان انگور است ولي صنايع تبديلي آن در اروميه است و اينجا مشكل نگهداري كالاي فاسد شدني را داريم.
وي خاطر نشان كرد: بنابراين بايد از اين مراحل عبور كرده و اجازه ندهيم سرمايه ها تلف شود.
نظر شما