به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، سرهنگ بهمن نورالهی، معاون اجتماعی فرمانده انتظامی لرستان امروز(5 تیر) در نشست کمیته پیشگیری از مصرف مواد مخدر این استان گفت: غنی سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان از راه های اصلی پیشگیری از معضلات اجتماعی است.
وی اظهار داشت: تامین نیازهای فرزندان توسط والدین و پرکردن اوقات فراغت آنان موجب می شود که فرزندان به دام اعتیاد و قاچاقچیان مواد مخدر گرفتار نشوند.
سرهنگ نورالهی، بیکاری، نداشتن شغل مناسب، حس کنجکاوی و داشتن دوستان ناباب موجب انحراف جوانان و روی آوردن آنان به مواد مخدر است.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر یکی از مهمترین معضلات اجتماعی اعتیاد به مواد مخدر در جامعه بویژه در میان جوانان است که این امر زمینه نگرانی و تشویش اذهان مسئولان و خانواده را موجب شده است.
معاون اجتماعی فرمانده انتظامی لرستان بیان داشت: ضروری است که دست اندرکاران نگاه ویژه ای به این معضل جهانی و راه های مقابله با آن را داشته باشند.
سرهنگ نورالهی رفتار محبت آمیز والدین با فرزندان و جلوگیری از همنشینی آنان با دوستان ناباب و برنامه ریزی برای پرکردن اوقات فراغت جوانان را از راه های پیشگیری عنوان کرد.
وی اذعان داشت: در محیط خانواده و والدین می بایست به تغییرات رفتاری، افت تحصیلی مشکلات اخلاقی ماننده افسردگی یا اضطراب ناگهانی فرزندان توجه داشته و شناخت کاملی نسبت به دوستان و همسایگان فززندان خود داشته و تا حد معقول نیاز مادی آنها را تامین کنند.
سرهنگ نورالهی اظهار کرد: حضور کارشناسان انتظامی در مساجد و مدارس، برگزاری کارگاه های آ موزشی پیشگیری از اعتیاد در کانون ها و مدارس و برگزاری کلاس های در پیشگیری از انحراف جوانان بسیار موثر است.
معاون اجتماعی انتظامی لرستان در ادامه تصریح کرد: ایجاد اعتماد به نفس، تقویت همبستگی در درون خانواده ، توجه به ارزش های اخلاقی و عمل به آنها از عوامل کاهش گرایش به مواد مخدر در جامعه است.
پایان پیام/
نظر شما