دنیای مجازی در صدر عوامل تاثیرگذار جامعه/ خانواده در رده پنجم جدول قرار گرفت

خبرگزاری شبستان: دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور دنیای مجازی را در صدر عوامل تاثیرگذار جامعه دانست و گفت: تکنولوژی بر ما حاکم است و ما نمی توانیم جلو آن را بگیریم و طبق تحقیقات انجام شده شورا، خانواده در رده پنجم جدول قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، حجت الاسلام سید حسین شاه مرادی، دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور امروز (14شهریور) در هشتاد و هفتمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان فارس ضمن تاکید بر اولویت بندی مسائل و موضوعات این شورا، گفت: بحث خانواده به عنوان مهم ترین مسئله پیگیری می شود و در دستور کار قرار دارد که در جلسات متعدد ازدواج، آموزش قبل از ازدواج، طلاق و مباحث اجتماعی زندگی مشترک جمع آوری و به همه استان ها اعلام می شود.

 

وی با بیان اینکه تکنولوژی بر ما حاکم است و ما نمی توانیم جلو آن را بگیریم، افزود: طی تحقیقات انجام شده در این شورا، امروز در جامعه تاثیرگذار اول خانواده نیست بلکه دنیای مجازی است و دوست، رفیق، اجتماع و خانواده پنجم است.

 

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در ادامه تاکید کرد: توجه استان ها به معضلاتی باشد که در اولویت قرار دارد و مسئولان نسبت به مسائل استان آگاهی داشته باشند و آن گونه که هست مسائل را ببینند و باید به هنجار های استان نیز بپردازند و مورد توجه و تاکید قرار دهند.

 

مصوبات شورای فرهنگ عمومی وقتی اثربخش و اثرگذار است که طبق قاعده پیش رود

 

حجت الاسلام شاه مرادی با تاکید بر اینکه مصوبات شورای فرهنگ عمومی وقتی اثربخش و اثرگذار است که طبق قاعده پیش رود، خاطر نشان کرد: فکر های عام مربوط به شورای فرهنگ عمومی است و نیامده است که جایگزین دستگاه های فرهنگی شود و مواردی که مشترک بین آنهاست را دنبال می کند.

 

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور یادآور شد: این شورا در مرکز و در شورا دارای نقایصی است که امیدواریم با بازنگری هایی که صورت گرفته است و به شورای عالی انقلاب فرهنگی تقدیم می شود که با تصویب، شاکله آن قوی تر و پربار تر شود.

 

در شورای فرهنگ عمومی از افراد حقیقی بیشتری استفاده شود

 

وی با اشاره به اینکه در شورای فرهنگ عمومی از افراد حقیقی بیشتری استفاده شود، گفت: مسئولینی که در جلسات حضور می یابند 2 وظیفه دارند که آگاهی کامل از دستگاه متبوع خویش از آن جمله است و مصوبات شورا را باید در دستگاه خود عملیاتی کند.

 

حجت الاسلام شاه مرادی افزود: دبیرخانه شورا باید مطالب را با حضور فرهیختگان علمی، فرهنگی، دینی و مجموعه ای از اساتید دانشگاه، علما و هنرمندان به سرپرستی دبیر شورای فرهنگ عمومی استان در خصوص موضوعات تبادل نطر کنند و در واقع اتاق فکر باشند که مطالب قابل طرح را آماده کنند.

 

وی با اشاره به بودجه محدود شورای فرهنگ عمومی گفت: تا سال گدشته هیچ ردیف بودجه ای درنظر گرفته نشده بود که یک ردیف بودجه ای درنظر گرفته شد که عملیاتی نشده و بودجه در دل فصل پنج وزارت ارشاد است که ربطی به آن ندارد.

 

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور یادآور شد: در برخی استان ها از یک صد تا 500 میلیون ريال داده شده که در واقع پولی برای روشن نگاه داشتن چراغ است نه اجرای عملیات و تلاش ها برای بودجه مستقل ادامه دارد.

 

وی همچنین با اشاره به ظرفیت های استان فارس، خاطر نشان کرد: انتظار از استانی که از نعمت هایی مثل آستان مقدس شاهچراغ (علیه السلام) برخوردار است و سابقه علمی فقهی و ادبیاتی دارد، این است که به این وضعیت رضایت ندهیم و شورای فعال تری داشته باشد.

 

خاطرنشان می شود، هشتاد و هفتمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان فارس با حضور آیت الله اسدالله ایمانی، نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز، سید محمد علی افشانی، استاندار فارس، ائمه جمعه، فرمانداران، دبیران شورای فرهنگ عمومی شهرستان ها و مسئولان اجرایی در سالن شهید قاضی استانداری فارس برگزار شد.

 

 

کد خبر 484133

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha