حجت الاسلام عظیما هاشمی پور، رئیس اداره زکات کمیته امداد هرمزگان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بندرعباس اظهار کرد: از مجموع زکات جمع آوری شده در سال گذشته، 20 میلیارد ریال در زمینه کمک به درمان و تامین مسکن نیازمندان، فراهم نمودن زمینه برای ازدواج جوانان نیازمند و رفع فقر هزینه شد.
وی افزود: 33 میلیارد ریال باقی مانده نیز با پیشنهاد افراد زکات دهنده و در راستای عمران و آبادانی روستاهای پرداخت کننده زکات مصرف شد.
حجت الاسلام هاشمی پور، زکات را یکی از منابع درآمدی بیت المال دانست و عنوان کرد: سیاست جدید شورای زکات کشور، سوق دادن کامل زکات به سمت رفع فقر و محرومیت در جامعه است.
وی با اشاره به موعد پرداخت زکات در استان هرمزگان، گفت: کشاورزان در پایان فصل برداشت از نیمه فروردین، نخیلداران از نیمه شهریور و دامداران نیز هرگاه که میزان دام آنها به حد نصاب برسد، زکات خود را به کمیته امداد پرداخت می کنند.
رئیس اداره زکات کمیته امداد امام خمینی(ره) هرمزگان افزود: زکات مال التجاره که بیشتر در بین اهل سنت رایج است در ماه مبارک رمضان پرداخت می شود.
وی با بیان اینکه در سنوات گذشته دولت معادل زکات پرداختی توسط مردم را جهت اجرای پروژه های عمرانی را پرداخت می کرد، گفت: امسال تاکنون دولت در این زمینه مشارکت نکرده و از این رو شورای زکات پیگیر اتخاذ راهکار قانونی برای جایگزین معادل زکات است.
نظر شما