دکتر ایمان اسدی، حافظ کل قرآن کریم که در مرحله چهارم نهمین دوره اعطای مدرک تخصصی حفظ قرآن کریم موفق به کسب مدرک درجه یک حفظ قرآن درجه استادی(معادل دکترا)شده است؛ در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری شبستان در کرمان بیان داشت: مدرک تخصصی حفاظ از طرف سازمان دارالقرآن کریم تبلیغات اسلامی و با مصوبه شورای عالی است که هر ساله طی 4 مرحله یکسری آزمون از حفاظ گرفته می شود و بر اساس آن مدرک معادل از لیسانس تا دکترا اعطاء می شود.
وی افزود: از دو سال قبل در این دوره شرکت کرده و پس از طی مراحل مختلف، امسال سه نفر به مرحله آخر رسیدیم و بنده توانستم نمره حد نصاب و مدرک دکترا را کسب کنم.
استاد اسدی که از 9 سالگی حفظ قرآن را آغاز کرده و در مدت 4 سال توفیق حفظ کل قرآن کریم را داشته است؛ افزود: از زمانی که حفظ تمام شد، سعی کردم تمام تجربیاتم را در اختیار سایر دوستان بگذارم و دوست دارم تجربیات تفسیر را هم بتوانم در اختیار علاقمندان قرار دهم.
وی در خصوص چرایی نیاز به حفظ قرآن خاظرنشان کرد: جدای از اینکه با توجه به احادیث و روایات، حفظ قرآن در نظر معصومین جایگاه والایی دارد؛ اما حافظ که باشید زمینه تأمل و عمل به آیات را بیشتر می کند و در برنامه های زندگی می توان به قرآن کریم رجوع کرد.
حافظ کل قرآن کریم با اشاره به تأکید رهبری بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن؛ لبیک به فرمایش معظم له را از دیگر دلایل جدی گرفتن حفظ قرآن دانست و گفت: جوانان و نوجوانان به این امر رهبری لبیک بگویند.
وی در خصوص عوامل زمینه ساز توفیق الهی برای حفظ قرآن کریم هم گفت: اولین مسئله خواستن است؛ اینکه واقعاً از خداوند بخواهید و کار را شروع کنید و قدم در راه بگذارید.
استاد اسدی، تلاش و کوشش را عامل بعدی دانست و با استناد به آیه شریفه "لیس للانسان الا ما سعی" تصریح کرد: این سنت خداست که به همان نسبت که تلاش و کوشش بیشتر باشد، توفیقات هم بیشتر است.
وی برنامه ریزی مناسب و استفاده از اساتید باتجربه را از دیگر عوامل مذکور نام برد و در زمینه برنامه های قرآنی خود گفت: علاوه بر کلاس های حفظ و تفسیر که برای سنین دبیرستان به بالا دارم؛ باید روزانه سه جزء قرآن کریم مرور کنم که گاهی به دلیل مشغله های فراوان نمی توانم.
حافظ کل قرآن کریم در پایان بیان داشت: همین جا درود و سلامی به روح پدر مرحومم می فرستم که باعث شدند در این راه وارد شوم و مادرم که دعای خیرشان همیشه با من بوده و از همسرم که بسیار کمک کردند؛ تشکر می کنم.
استاد اسدی که در مجمع قاریان و نیروی انتظامی هم فعالیت های قرآنی دارد و از فرهنگیان آموزش و پرورش و همچنین مدیرکانون زبان نوید فردا است؛ حفظ تلفنی را نیز برای علاقمندان راه اندازی کردند که در شورای حفاظ و با استفاده از اساتید فن برای علاقمندان به حفظ، برنامه ریزی می شود.
ایمان اسدی دارای کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی، در سال 64 در خانواده یا مذهبی در کرمان به دنیا آمد و از کودکی به جلسات قرآنی علاقمند بود تا اینکه در 9 سالگی حفظ قرآن را شروع کرد و در مدت 4 سال موفق به حفظ قرآن شد و انگیزه او برای حفظ به حدی بود که 9 جزء از قرآن را طی دو ماه حفظ کرد و در آخرین روز حفظ 12 صفحه از قرآن را حفظ کرد.
پيش از اسدي، هاشم سلطانينژاد از استان كرمان توانسته است مدرك درجه يك حفظ قرآن كريم را كسب كند و بدين ترتيب استان كرمان دو استاد حفظ قرآن كريم دارد كه ميتواند نقش بسزايي در تحرك بيشتر اين استان در موضوع تربيت حافظان قرآن كريم داشته باشد.
سيدمهدي فاطميان، سيدمحمدمهدي طباطبايي، شهريار پرهيزگار، علي رجبي، محمدمهدی بحرالعلوم، هاشم سلطانینژاد، مجتبی بیابانپور آرانی، سيدمصطفي موسوي حسن آباد وسطي و معصومه آگاهی و زينب تقواپور و اینک ایمان اسدی، ۱۱ چهره کشوری هستند که درجه "استاد حفظ" دارند.
نظر شما